推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

東施效"貧" 七少貨架

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-29 20:37 發表

scanning 那個程序和從電腦內找出來這個程序不懂啞!大哥!
咁你明天縮影後Fax比我,做完後e-mail比番你貼上佢得唔得.

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-29 20:48 發表

咁你明天縮影後Fax比我,做完後e-mail比番你貼上佢得唔得.
A4 紙都要縮影?明天 fax 給你!

師兄, 快些上貨

引用:
原帖由 9-siu 於 2007-8-29 20:58 發表
師兄, 快些上貨
近來很難照相啞!

上星期六和囡囡去博物館

又和囡囡去拍拖!

朱古力廠的工友真的是可以日又玩,夜又玩的!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-29 21:29 發表
又和囡囡去拍拖!

朱古力廠的工友真的是可以日又玩,夜又玩的!
表姊,好大對奶呀

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-29 21:46 發表

表姊,好大對奶呀
你都食完喇!

幾豐滿 !!!插入感覺應該十分好

引用:
原帖由 sexslave 於 2007-8-29 22:06 發表
幾豐滿 !!!插入感覺應該十分好
當佢用湖北話輕輕地從喉頭叫出"老公!老公!"時,很過癮的啊!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-29 20:52 發表

A4 紙都要縮影?明天 fax 給你!
大哥,你要給我"衣貓'地址

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-29 22:16 發表

當佢用湖北話輕輕地從喉頭叫出"老公!老公!"時,很過癮的啊!
當佢用湖北話叫出"  啊!啊! 大雞巴老公! 用力插 我個 P ! 啊!啊!喔……啊!好舒服 !!!   我要來 特 La  " 出晒水時,更過癮啊!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-8-29 22:27 發表

大哥,你要給我"衣貓'地址
收email 喇!

近排老虎個老母有大病,要成曰陪住老虎,攪到我長時間冇得偷跳,真係慘. 若我復出, 定必跟隨七少到朱古力廠出生入死(其實係欲仙欲死)
群嫖獨賭

不過百忙之中亦有乘出差之便到清溪萬X洒店桑拿一遊. 食左一件極度清純妹妹仔. 波路身材亦可以.
群嫖獨賭

引用:
原帖由 seafood40342 於 2007-8-30 00:38 發表
不過百忙之中亦有乘出差之便到清溪萬X洒店桑拿一遊. 食左一件極度清純妹妹仔. 波路身材亦可以.
"小獅佛"師兄, 重唔出帖子 ?
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-29 22:16 發表

當佢\用湖北話輕輕地從喉頭叫出\"老公!老公!\"時,很過癮的啊!
我也喜欢这个,有时就是被这个搞出来了的

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-29 20:29 發表

如果是這樣,我駛卵你教咩!平時都是秘書幫我搞的,又不能給她代勞!
你秘書幫你搞 幫你搞洗卵
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-8-30 12:17 發表

你秘書幫你搞 幫你搞洗卵
千祈米誤會! SH 很大鑊的!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-24 15:59 發表

ColorBhk 師兄, 升上嚟嗎 ? 成三個月冇見喎 !
最近比較多嘢做, 飛機都冇時間打

國慶後應有空檔
我係車神

感谢大佬分享性息,多谢!有时间一定去验证一下,楼主辛苦了......................

七少師兄, 可否在此發表清溪出征簡短報告?
群嫖獨賭

而家9月1号早上, 你地成班人應該響度morning Q, 而我只能響屋企打飛机.....   
群嫖獨賭

引用:
原帖由 seafood40342 於 2007-9-1 08:29 發表
七少師兄, 可否在此發表清溪出征簡短報告?
I have not been to 清溪 many years, if there is any report, they would be very old and out-dated. So, better keep in my memory. (Actually, I cannot remember la !)

爽到了大大  TKS VERY MUCH

朱古力廠金三角

這是上星期校長會跳蛇舞的工友的金三角

多謝校長把金三角散種放水,令其豐收!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。