推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

東施效"貧" 七少貨架

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 22:43 發表

番書仔,你星期六個條囡叫嘜水呀.
死BT...又隔離飯香下話,又想攪人地D野
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 22:42 發表

S-SIMP師兄,請問一下,果晚我地係咪同房呢,因為掛住照顧淚眼妹妹,所以唔記得同各師兄飲杯,係度講返句"唔好意思"
"6"麵仔,
你食麵啦...唔好玩敬酒!

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-3 22:45 發表

"6"麵仔,
你食麵啦...唔好玩敬酒!
唉....我一向最怕囡囡的眼淚,一見眼淚我就投降架喇
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 10:39 PM 發表

就是你同2號仔帶飯盒來.等陣我同七少玩得癲,揸爛你兩個飯盒就唔好啦.係邊條女黑面呀.
my 小千華 ( from Sat) lor.  七少, 大海兄and 我搞喊佢.....
你就天真,佢地就絕对吾會係傻 !

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-9-3 22:47 發表

my 小千華 lor.  七少, 大海兄and 我搞喊佢.....
哦....咁我知師兄你係邊個喇....
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 10:42 PM 發表

S-SIMP師兄,請問一下,果晚我地係咪同房呢,因為掛住照顧淚眼妹妹,所以唔記得同各師兄飲杯,係度講返句"唔好意思"
果晚我地係同房....唔好唔好意思...因為我都無同你地飲.   but next time I promise I will.

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-9-3 22:47 發表

my 小千華 ( from Sat) lor.  七少, 大海兄and 我搞喊佢.....
跟住點收科.後來有無事呀.

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 22:58 發表

跟住點收科.後來有無事呀.
我睇到我睇到,跟住師兄咪同七少一齊抆耳仔,SAY SORRY囉
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 22:44 發表

死BT...又隔離飯香下話,又想攪人地D野
你不愧是我好兄弟.咁都知.不過他們攪黃咗啦.以後見到我們都不敢坐枱

who is 淚眼妹妹?  我不見有女女喊, 除了小千華.

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-9-3 23:01 發表
who is 淚眼妹妹?  我不見有女女喊, 除了小千華.
淚眼妹妹係我自己帶去架,佢喊果陣師兄你地坐左係另一邊玩,佢趴左係我度喊,所以只有我地果邊睇到
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-9-3 22:57 發表

果晚我地係同房....唔好唔好意思...因為我都無同你地飲.   but next time I promise I will.
小弟都唔知你係邊位師兄,
兩個星期我地一於飲盡唔要停!

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-3 23:03 發表

小弟都唔知你係邊位師兄,
兩個星期我地一於飲盡唔要停!
你係飲先好呀...兩個星期後我怕你行唔到返酒店喎

相關搜索目錄: 酒店
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 11:01 PM 發表

你不愧是我好兄弟.咁都知.不過他們攪黃咗啦.以後見到我們都不敢坐枱
don't worry.....我們攪番店. She is a good girl now.

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 23:05 發表

你係飲先好呀...兩個星期後我怕你行唔到返酒店喎
行唔到咪坐車囉,
有咩咁大不了!
我剛剛呢次唔係唔飲得,
係應承左人唔好再飲咁多姐,
你都唔明!
你只係識D眼淚,
眼內仲有我呢個一號仔咩!

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-9-3 23:05 發表

don't worry.....我們攪番店. She is a good girl now.
師兄們果然有計
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 23:07 發表

師兄們果然有計
D女工友係要用個心去哄先好玩!

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-9-3 23:05 發表

不過我想問卟囡囡個波係唔係好細.上次真係連隔離條囡都揸唔到.又被自己條囡用擒拿手捉住不能動.

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 23:11 發表

不過我想問卟囡囡個波係唔係好細.上次真係連隔離條囡都揸唔到.又被自己條囡用擒拿手捉住不能動.
星期六你同你個工廠妹真係好似樣,
勁頂癮!

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-3 23:10 發表

D女工友係要用個心去哄先好玩!
氹囡你最叻啦,夠Q你玩咩
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 23:12 發表

氹囡你最叻啦,夠Q你玩咩
講叻我點及都唔及你啦!!!
同D女玩晒眼淚咁....
一個字"高"

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-3 23:18 發表

一個字"高"
唉....唔好再同我講眼淚喇.....
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-3 23:12 發表

星期六你同你個工廠妹真係好似樣,
勁頂癮!
係真唔係呀.

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-3 23:18 發表

一個字"高"
如果係高.應該在心裹流的

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 23:24 發表

如果係高.應該在心裹流的
唉....如果佢唔係見到我比囡攪都唔會喊,最衰都係PK仔3號好事多為
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。