推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

東施效"貧" 七少貨架

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-9-3 21:48 發表
小弟煲東瓜唔好.....請問"bt"同"鼻涕"發音係咪差唔多呢
我成日流鼻涕落囡囡個口到.所以叫bt囉:

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-9-3 21:40 發表

班衰女我要見一鑊插一鑊
咁樣你要插好多獲喎包括幾個媽咪,老闆娘和五條囡

回復 #752 btpower 的帖子

你們兩個算不算"入幕之賓"?哈哈!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-3 21:27 發表

講酒品,你同 K-狼都好啞!都有囡囡的認同的啊!
家陣我冇酒品咩..做咩唔講我呀
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 22:14 發表

你你你...仲敢開聲?
又玩電召!!!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-3 22:10 發表
你們兩個算不算"入幕之賓"?哈哈!
都算係啩.我們已試過在房內一齊同囡囡玩遊戲架

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-3 22:16 發表

你你你...仲敢開聲?
又玩電召!!!!
佢係屋企撞親丫嘛...我咪搵佢"呵"返佢囉,點知又今日先落返黎
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 22:14 發表

你同條囡一齊邊有時間飲酒.只顧住抺眼淚下次唔好帶條囡來再跟你豪飲過啦.現在連惡魔2 號仔跟你一樣沉.真係唔好大教壞細

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 22:23 發表

你同條囡一齊邊有時間飲酒.只顧住抺眼淚下次唔好帶條囡來再跟你豪飲過啦.現在連惡魔2 號仔跟你一樣沉.真係唔好大教壞細
唉....最衰死仔3號,我去廁所時比2條女攪,佢走去叫我條囡黎睇,佢一睇到我又比囡攪,即時又黎,又搵眼淚浸我.....最衰PK3號仔
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 22:20 發表

佢係屋企撞親丫嘛...我咪搵佢"呵"返佢囉,點知又今日先落返黎
你就特別多藉口!!!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 22:23 發表

下次真係唔可以再玩電召,
無D工廠妹係度撐場真係氣氛都爭D!

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 22:26 發表

唉....最衰死仔3號,我去廁所時比2條女攪,佢走去叫我條囡黎睇,佢一睇到我又比囡攪,即時又黎,又搵眼淚浸我.....最衰PK3號仔
你都係一隻咸濕小羔羊又名"淫羊藿"

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-3 22:29 發表

下次真係唔可以再玩電召,
無D工廠妹係度撐場真係氣氛都爭D!
贊同等我揸少兩對波

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 22:31 發表

贊同等我揸少兩對波
DIU...我地惡少一二三揀親D女都係小"乳",
無乜波仔俾你BT兄玩!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 22:31 發表

贊同等我揸少兩對波
係喎,我都有D同感,果晚點解個個都咁斯文架呢?連淫魔BT都冇出手喎,但係我好似見到有個囡囡比人除衫跟住玩黑面喎,到底發生咩事呢?
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 22:34 發表

係喎,我都有D同感,果晚點解個個都咁斯文玳]BT都冇出手喎,但係我好似見到有個囡囡比人除衫跟住玩黑面喎,到底發生咩事呢?
我懷疑佢地第一晚玩得激得滯,
第二晚幾靜,
唔知以為去左社區中心

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-3 22:36 發表

我懷疑佢地第一晚玩得激得滯,
第二晚幾靜,
唔知以為去左社區中心
我都係咁認為,佢地第一晚玩得太勁喇,攪到第2晚力不從心丫嘛
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 22:37 發表

我都係咁認為,佢地第一晚玩得太勁喇,攪到第2晚力不從心丫嘛
又要等兩個星期先再去巡廠,
慘慘慘!!!!

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 22:34 發表

係喎,我都有D同感,果晚點解個個都咁斯文玳]BT都冇出手喎,但係我好似見到有個囡囡比人除衫跟住玩黑面喎,到底發生咩事呢?
就是你同2號仔帶飯盒來.等陣我同七少玩得癲,揸爛你兩個飯盒就唔好啦.係邊條女黑面呀.

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-3 22:38 發表

慘慘慘!!!!
你有心O既,黎緊個星期你行到O既
睇你有冇心架JE
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

係呀.... that pic 看來好像我.
七少 is right.... 不知道 為什麼...次次也咀得不亦樂乎.  Saturday 重咀囡囡的耳...攪都very very high
你就天真,佢地就絕对吾會係傻 !

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-3 22:38 發表

慘慘慘!!!!
偷雞上來玩啦,今個星期六香港沒英超睇.(踢外圍賽)

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 22:39 發表

你有心O既,黎緊個星期你行到O既
睇你有冇心架JE
唔好提,
我要坐幾日監!

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-9-3 22:40 發表
七少 is right.... 不知道 為什麼...次次也咀得不亦樂乎.  Saturday 重咀囡囡的耳...攪都very very high
S-SIMP師兄,請問一下,果晚我地係咪同房呢,因為掛住照顧淚眼妹妹,所以唔記得同各師兄飲杯,係度講返句"唔好意思"
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-9-3 22:40 發表
番書仔,你星期六個條囡叫嘜水呀.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。