推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

東施效"貧" 七少貨架

師兄你咁都食得落真係令人佩服

引用:
原帖由 9-siu 於 2007-9-20 03:46 發表

正所謂咸魚青菜各有各好,師兄你又唔駛咁講野o既,唔鍾意咪唔好睇囉
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

引用:
原帖由 sexslave 於 2007-9-20 01:52 發表

No, 你朋友個樣似老襯 !!!
吓,原來七少係老襯

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-20 14:45 發表

,原來七少係老襯
只要比過錢都算"老襯"啦!除非 FOC !

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-20 15:21 發表

只要比過錢都算"老襯"啦!除非 FOC !
,哈

老襯亭下邊個未做個老襯呀

做一次老襯咪當學一次乖囉

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-9-20 19:18 發表

,哈

老襯亭下邊個未做個老襯呀

做一次老襯咪當學一次乖囉
咪當唔好彩,C HING下次稳件好D既补番下先系啦!

引用:
原帖由 9-siu 於 2007-9-20 03:46 發表

9兄。。OK喎。。點解食唔落。。?

第一次看这贴,想不到有这么精彩的内容.

引用:
原帖由 neozp 於 2007-9-24 01:30 發表
第一次看这贴,想不到有这么精彩的内容.
我盡量每星期都上新貨!

中秋回來應有新警奇!

今次會去發掘新天地!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-24 12:07 發表

我盡量每星期都上新貨!

中秋回來應有新警奇!

今次會去發掘新天地!
做開荒牛去推車

無預告就等我估下先

市集—裝修完先去啦

冬味—已經講過,唔算

百家樂—恐龍場,見到仲唔溶o左你地

天地無極—吋女場,唔o岩咀形喎

唔通係無線英文台?

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-24 12:07 發表

我盡量每星期都上新貨!

中秋回來應有新警奇!

今次會去發掘新天地!
期待...期待...可恨不能親身參與......

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-9-24 16:11 發表

做開荒牛去推車

無預告就等我估下先

市集—裝修完先去啦

冬味—已經講過,唔算

百家樂—恐龍場,見到仲唔溶o左你地

天地無極—吋女場,唔o岩咀形喎 ...
I don't think there are many brothers know this place. I still haven't think out the "Nick" name of this place yet.

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-25 02:17 發表

I don't think there are many brothers know this place. I still haven't think out the "Nick" name of this place yet.
諗好左咪話俾大家聽...
我諗好多人都好期待.....

"凍味"武漢囡囡深喉

她走了才把這張貼出!雖然不是特別漂亮,但波很大和敬業樂業!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-25 12:56 發表
7少露JJ, 要打(因為遮咗)

引用:
原帖由 fengliu 於 2007-9-25 13:37 發表

7少露JJ, 要打(因為遮)
唔遮就俾求其打的了!

7-siu, you said you will go to some new place, but you pm me a party will held at sands this Saturday, so what is the true ?

回復 #942 gdnwoo 的帖子

Please don't ask this sort of question in this , any private question, please ask via PM.

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-25 12:56 發表
你真係掂...
點解囡囡都肯俾你影相...
我就多數唔得喇...

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-9-25 19:50 發表

你真係掂...
點解囡囡都肯俾你影相...
我就多數唔得喇...
偷拍嘛..........
發現左都唔delete,真係吹你唔脹

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-9-25 20:50 發表

唔係無吹不堅咩

吹都唔脹

咁咪要搵阿堅哥囉

七少滾遍大江南北....佩服

引用:
原帖由 K場之狼 於 2007-9-25 20:50 發表

我從來不會偷拍,囡囡都是自己擺 post 給我影的!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-26 23:46 發表

我從來不會偷拍,囡囡都是自己擺 post 給我影的!
所以我咪話你好野囉。。我都未試過D囡肯俾我影。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。