推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

東施效"貧" 七少貨架

大家呢排係咪都冇乜mood更新
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

實在太利害了!
首先謝謝大大的無私分享!!
繼而想請問下一次幾時有團開!!!
我level 1 想加入幫手打怪

七少大哥我條相好話見到你地?  

不如做個 "Master Chocolate Factory Database", 詳列每條女 年紀, 身材, ball size, 相, , (性)經驗值, Water level, response level, satisfaction level, re-fuxkable level...

相關搜索目錄: Database

引用:
原帖由 japjap 於 2007-10-23 20:09 發表
七少大哥我條相好話見到你地?  

不如做個 "Master Chocolate Factory Database", 詳列每條女 年紀, 身材, ball size, 相, , (性)經驗值, Water level, response level, satisfaction level, re-fuxk ...
做乜Q呀,叫雞指南呀!

一陣人地話貨不對辦,

你地咪瀨哂野囉

一係就學人什麼!*、**、^*、!^*、@*、#*、@%、^^、()、&^

然後就話「GOOD LA、TRY LA、GOOD SERVICE LA、WILL TRY AGAIN LA……」

試唔到係你問題,唔係我

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-10-23 23:39 發表

做乜Q呀,叫雞指南呀!

一陣人地話貨不對辦,

你地咪瀨哂野囉

一係就學人什麼!*、**、^*、!^*、@*、#*、@%、^^、()、&^

然後就話「GOOD LA、TRY LA、GOOD SERVI ...
JapJap 兄,你見我被人小得唔夠啞!

還叫我做份什麼"Database"?到時,好似 Par 3 兄那樣,3個屎忽都未夠被人小!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-24 10:58 發表

JapJap 兄,你見我被人小得唔夠啞!

還叫我做份什麼"Database"?到時,好似 Par 3 兄那樣,3個屎忽都未夠被人小!
大佬,加多三個字得唔得呀?我得一對/兩邊咋.被人誤會小弟係奇人就唔好啦

好似 Par 3 兄所講的那樣

你對我好,我對你好

Sounds good. But I still don't have right to down

引用:
原帖由 par3 於 2007-10-24 11:04 發表

大佬,加多三個字得唔得呀?我得一對/兩邊咋.被人誤會小弟係奇人就唔好啦

好似 Par 3 兄所講的那樣
打字太匆忙,打漏吧了!

可以理解,今次返嚟喺呢版周圍都見倒七少嘅文采.咁多頭住家係要匆忙些少嘅
你對我好,我對你好

卒之拯唔拯救倒失散戰友private eric呀?

你對我好,我對你好

回復 #1085 par3 的帖子

我剛剛才回到香港,星期四下午去大陸的。我在大陸又不懂上網,怎知他找我?下次囉!

極品"廠女"

極品” 廠女”

前天晚上,在” 朱古力廠” 前台看到一個囡囡跟客人出台,驚為天人!人頭豬腦立刻 crone 左她的相在腦內!昨晚一早在排口等她。終于等到了

玩除衫式盅時,她輸到光豬,哇!人靚,身材正, 34-35 C , perfect body !!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-29 11:58 發表
極品” 廠女”

前天晚上,在” 朱古力廠” 前台看到一個囡囡跟客人出台,驚為天人!人頭豬腦立刻 crone 左她的相在腦內!昨晚一早在排口等她。終于等到了

玩除衫式盅時,她輸到光 ...
雖然樜左....但覺得應該幾正下....

回復 #1088 simonkok 的帖子

所有人都說真人比相靚!口水鼻血都流了!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-29 12:33 發表
所有人都說真人比相靚!口水鼻血都流了!
不過無我份..."唔搞亞嫂"係我原則......

這個不是阿嫂來的!不過你要排到做9哥了!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-29 11:58 發表
極品” 廠女”

七少....

Where is your hair ????

who sit this new girl that night?
你就天真,佢地就絕对吾會係傻 !

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-10-29 14:03 發表
who sit this new girl that night?
She sit mine for the first 10 minutes, then my friend sollow his 口水! Then, I transfer to him.

don't cry....10 mins is better than nothing (like I got nothing at home this weekend )
你就天真,佢地就絕对吾會係傻 !

七少貨架 開張大吉
_Q:l6_VeV'[因為開了個細盤俾 Par 3 兄,只好立即從貨洵鬥瑹璁ㄕㄐA只好將就將就。現從以前的開始賣貨,因為2003年前沒有數碼相機,所以只由2003年開始。以下的相片是我2003年生日的派對。 ...

相關搜索目錄: 數碼相機

引用:
極品” 廠女”

真的是正阿,那天我怎麼沒看到

7少大哥睇到我流口水... 可否等大家食完先 publish details... 同埋熱烈支持繼續尋訪高質靚女.... 呵呵!!

引用:
原帖由 ayufan 於 2007-10-29 20:05 發表

真的是正阿,那天我怎麼沒看到
This girl was found in Sunday night, not Friday night.

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-29 21:21 發表

This girl was found in Sunday night, not Friday night.
希望下次去可以遇到喔。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。