推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

^ o ^ 留言聊天千千舍

引用:
原帖由 皮蛋 於 2006-10-26 09:27 AM 發表

冇人reply咪唔出聲...唔通自言自語~~~
我無reply你咩~!咁你即係話緊我姐~!

誰會在意 誰會及時  只差一秒 心聲都已變歷史
忙極亦放肆 見我愛見的相知   要抱要吻要怎麼也好
不要相信一切有下次

詳盡天氣報告及預報 10:30更新

一股和緩至清勁的東北季候風正影響華南地區。

本港地區今日天氣預測

大致天晴,但部分地區有煙霞。吹和緩東北風,離岸海域風勢間中清勁。

展望:未來數天大致天晴,但有煙霞。

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 千千 於 2006-10-26 02:30 AM 發表

我無reply你咩~!咁你即係話緊我姐~!
請不要對號入座......
原來夢本身長短唔係問題...而係你自己幾時會醒~

回復 #303 皮蛋 的帖子

問你一個IQ題丫~!

一對僑居意大利的中國丈夫婦,某天太太到市場買雞胸,因為她不懂意大利話,只好學雞叫,再指指自己的胸部,想買雞腳便指自己的腳,老闆看懂了;後來她想買香腸,卻回家叫丈夫來,為什麼?

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 千千 於 2006-10-26 04:08 AM 發表
問你一個IQ題丫~!
請請~~~~

引用:
原帖由 皮蛋 於 2006-10-26 12:17 PM 發表

請請~~~~
一對僑居意大利的中國丈夫婦,某天太太到市場買雞胸,因為她不懂意大利話,只好學雞叫,再指指自己的胸部,想買雞腳便指自己的腳,老闆看懂了;後來她想買香腸,卻回家叫丈夫來,為什麼?

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 千千 於 2006-10-26 04:20 AM 發表

佢老公識意大利文~~~~~

回復 #307 皮蛋 的帖子

如果你爸爸係火星人,你媽媽你木星人……咁你係咩野人呢~?

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 千千 於 2006-10-26 04:39 AM 發表
喂...上面果題岩定唔岩先~

地球人~~~~~

回復 #309 皮蛋 的帖子

錯呀…錯呀……….~!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 千千 於 2006-10-26 04:39 AM 發表
外星人~~~~~

引用:
原帖由 千千 於 2006-10-26 04:45 AM 發表
錯呀…錯呀……….~!
兩條都錯呀~~~~~~

即係咩~~~~~

引用:
原帖由 皮蛋 於 2006-10-26 01:19 PM 發表
即係咩~~~~~

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 千千 於 2006-10-26 05:20 AM 發表

即係咩~~~~冇答案呀~~~~

引用:
原帖由 皮蛋 於 2006-10-26 01:38 PM 發表

即係咩~~~~冇答案呀~~~~
咁快開估邊好反架~!

不要相信一切有下次

回復 #316 千千 的帖子

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 千千 於 2006-10-26 06:54 AM 發表

咁快開估邊好反架~!
即係玩我~

引用:
原帖由 皮蛋 於 2006-10-26 03:05 PM 發表

即係玩我~
能夠遇到反你既人,係一件幸福既事,所以你一定要好好珍惜呀,無論遇到咩問題,只要俾佢反,就咩都可以解決!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 千千 於 2006-10-26 07:48 AM 發表

能夠遇到反你既人,係一件幸福既事,所以你一定要好好珍惜呀,無論遇到咩問題,只要俾佢反,就咩都可以解決!
能夠遇到比你既人,係一件幸福既事,所以你一定要好好珍惜呀,無論遇到咩問題,只要佢比你,就咩都可以解決!:

即係咩呢~~~~~~~

引用:
原帖由 皮蛋 於 2006-10-27 10:09 AM 發表

即係咩呢~~~~~~~

不要相信一切有下次

hihi

引用:
原帖由 千千 於 2006-10-27 10:48 AM 發表

比答案未呀~~~~~~~

詳盡天氣報告及預報 10:40更新

警告訊號   

火災危險警告為黃色,表示火災危險性頗高。

詳盡警告訊號

一股東北季候風為華南帶來普遍晴朗的天氣。在上午十時,強烈熱帶風暴西馬侖集結在馬尼拉以東約730公里,預料向西北偏西移動,時速約20公里,趨向呂宋。

本港地區今日天氣預測

大致天晴及乾燥,但部分地區有煙霞。吹和緩東北風。

展望:未來一兩日大致天晴及乾燥。

不要相信一切有下次

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。