推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

^ o ^ 留言聊天千千舍

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-26 16:55 發表
咁你少同我擔心都得啦~!!唔同你一齊食..咁我獨食咪唔會肥囉~!
咁.............都得!?...............

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-26 16:51 發表
咁weeewaaa大哥又识唔识听啊
我話唔識你信唔信呀??

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-26 16:52 發表
哗...我中意食竷
邊個會唔鍾意??

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-26 04:52 PM 發表
首歌原來咁慘架咩~!!!!希望唔好發生係我身上啦~!
音无哀乐,听者有心,弹者何意呢
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-26 04:58 PM 發表

我話唔識你信唔信呀??
信架

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-26 05:01 PM 發表

邊個會唔鍾意??
weeewaaa大哥又唔好咁讲,有D人真係食唔到鱼生架

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-26 04:57 PM 發表

有4個人,佢地係好朋友,一個係飛機師,一個係畫家,一個係賊,最後果個係做咩呢?
唔识喎

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-26 16:57 發表
有4個人,佢地係好朋友,一個係飛機師,一個係畫家,一個係賊,最後果個係做咩呢?
千千同學, 有冇矕ㄔ雱r??
廚師呀??

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-26 05:09 PM 發表

唔识喎
未諗到唔緊要,慢慢諗啦~!!

誰會在意 誰會及時  只差一秒 心聲都已變歷史
忙極亦放肆 見我愛見的相知   要抱要吻要怎麼也好
不要相信一切有下次

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-26 05:14 PM 發表

千千同學, 有冇矕ㄔ雱r??
廚師呀??
錯呀~!錯哂啦~!!如果亞SIR你要我俾提示既話,就實在太令人失望喇~!你唔架呵~!!!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-26 17:18 發表
錯呀~!錯哂啦~!!如果亞SIR你要我俾提示既話,就實在太令人失望喇~!你唔架呵~!!!
唔會係警察呱???

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-26 05:20 PM 發表

唔會係警察呱???

不要相信一切有下次

唔通糊塗哥哥去左問現場觀眾~!!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-26 05:24 PM 發表
唔通糊塗哥哥去左問現場觀眾~!!
答案係.....好难估嘅

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-26 17:22 發表
小丑???

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-26 05:25 PM 發表

答案係.....好难估嘅

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-26 05:29 PM 發表

副机师

千千同學, 係咪小丑呢??

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-26 05:31 PM 發表

副机师
全部都錯呀~!!!

不要相信一切有下次

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-26 05:32 PM 發表
千千姑娘点会係小丑呢

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-26 05:32 PM 發表
你話呢~!你唔係以前岩嘛~!!錯呀!!錯呀~!!

不要相信一切有下次

牧师

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-26 05:35 PM 發表
牧师
糊塗哥哥要牧师想結婚咩~!!

相關搜索目錄: 結婚

不要相信一切有下次

今次倫到亞SIR去搵家庭觀眾喇~!!

不要相信一切有下次

係"滑o都o都"???

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。