推介:| 瑜伽 | 健身 | 美容中心 | 纖體 | 減肥 | 瘦身 | 運動 | 跳舞 |

發新話題

有無人玩瑜伽

引用:
原帖由 brasco 於 2006-9-21 12:31 PM 發表

無呀, 無識到女仔呀, 由細到大都無女人緣…x 2
終於撞到你啦~~!!!  奶其實響冰樹出沒多呀?  好少見到你播~~!!

引用:
原帖由 Jackel 於 2006-9-21 21:43 發表

終於撞到你啦~~!!!  奶其實響冰樹出沒多呀?  好少見到你播~~!!
請移玉步到 .. 潮爆巴士站..踢屎版

我報到康體班, 10月開始有得做yoga
$$$85 / 10 lesson
你地買d yoga mat 幾錢?

相關搜索目錄: Yoga 柔道

引用:
原帖由 柔道姐姐 於 2006-9-26 08:31 PM 發表
你報個d yoga有冇分初中高級架??

相關搜索目錄: Yoga 柔道

無的, 請問yoga mat 要買幾mm先好

相關搜索目錄: Yoga

引用:
原帖由 柔道姐姐 於 2006-9-26 20:31 發表
我果張幾草野..係運動舖買..standard size

相關搜索目錄: Yoga 柔道 運動

有分3mm, 6mm
邊樣好

引用:
原帖由 brasco 於 2006-9-21 12:31 發表

無呀, 無識到女仔呀, 由細到大都無女人緣…x 2
無呀, 無識到女仔呀, 由細到大都無女人緣…x 3

係喎...尼位大叔好熟口面...好似係邊度見過咁既 ....終於撞到你啦~~!!!  奶其實響冰樹出沒多呀?  好少見到你播~~!!  ...

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-10-2 03:46 AM 發表

我果張幾草野..係運動舖買..standard size
體育館有供應幾十元都堅番

相關搜索目錄: 運動

我上左一堂, 汗都無留

引用:
原帖由 柔道姐姐 於 2006-10-9 20:01 發表
我上左一堂, 汗都無留
開頭幾堂..唔會典辛苦既

相關搜索目錄: 柔道

引用:
原帖由 Sonicken88 於 2006-10-9 13:31 發表
由淺入深去拉筋
會唔會拉斷條筋架......

引用:
原帖由 Sonicken88 於 2006-10-10 14:14 發表
其實我都驚拉傷或拉斷筋, 這些運動都係慢慢來, 自淺入深去玩就好.
你係邊樹玩架......幾多銀呀......好唔好玩呀?.....

相關搜索目錄: 運動

我在康體班, 85元10堂

我睇過工聯會.....約六百蚊十二堂.....

康體班做gym 都係86/10堂

相關搜索目錄: Gym

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。