推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

長雲島

睇得個ringititoto 火山多 dial tone 都變在 ringtone. 唔想教壞細路. sorry my mistake.
I'll be back!

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-7-26 19:03 發表
今日至知我老婆射 rifle 都幾得. 結左婚十幾年佢今日至講佢學過o既. 仲怪我收埋支 二手glock 17 ( recondition 過o既平價野) 唔比佢玩. 睇怕佢槍癮比我重.
咁你千其唔好行差踏錯, 如果唔係..........你老婆................攞支.........................

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-8-2 05:07 發表
話說上星期搬屋. 星期五transfer電話到新家. 發現冇 ringtone, 就打比telecomm, 我話叫佢查查發生mug事. 個女operator 叫我 check 曬所有 phone wall sockets. 照做 mug ringtone 都冇. 咁我話可能係佢地接線時出 ...
佢地最叻就係"Hold the line please",咁就一去無回頭

相關搜索目錄: 搬屋

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-8-2 05:38 發表
星期一有ringtone了, internet 都okay. (其實唔要internet都得因為 車版 jeff 教左一招香港同呢度都用得o既上網方法). caller id 唔 work?

又打去 telecomm, 今次事先同個 operator 講2天前已經有 unhappy exp ...
係咪叫薑越老越.......................

引用:
原帖由 kkwong7606 於 2007-8-2 07:59 PM 發表

咁你千其唔好行差踏錯, 如果唔係..........你老婆................攞支.........................
屋企有 較剪

今日送曬d整車工具比個朋友, 本來唔想整車架啦, 佢同我講有架 rwd 要換 engine. 哈哈心痕接左黎做. 不過做完之後就冇mug機會整車架啦, 事關星期一到六有另外的生意做, 星期日family day. 換 motor oil 都要比人做.

今年真係多事之秋, 又有老朋友入院, 佢做完手術, 院內感染.

晚上退左燒了, 情況穩定下來, 希望快d出院啦.

我 run 的 auction, 哈哈叫到 $60 啦.

http://www.trademe.co.nz/Buildin ... n-112378071.htm?p=2

屋外的景色 .........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

嘩, 你近排好活躍喎, 竟然係政版出現

得閒冇事做, 等運到... 見到queen pier 果劑野, 雖覺得可惜, 但拆佢係有必要的.

買左間屋o向貧民區度收租 (政府比租的).
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

之前講過朋友個仔想入 army 比人foul 左出黎, 原因係驗到佢有diabetes. 飲太多可樂之過.

引用:
原帖由 kkwong7606 於 2007-8-7 10:51 PM 發表
嘩, 你近排好活躍喎, 竟然係政版出現
搬完屋, d貨又未到, 冇mug事做, 見到queen pier, 又見到咁多好戰份子, 出黎玩下野過下日神. 呢度寫 diary 都幾好... 學下中文, 學下打字...

佢造就左香港好多個天皇.

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-8-8 13:38 發表

搬完屋, d貨又未到, 冇mug事做, 見到queen pier, 又見到咁多好戰份子, 出黎玩下野過下日神. 呢度寫 diary 都幾好... 學下中文, 學下打字...
個邊係有理說不清

我D中文打字都係處打番黎

而家學緊鋼琴, fur Elise, 關於貝多芬的文獻中沒有 Elise 出現過.

我覺得貝多芬好鹹濕, 尾二果段好明顯係同 Elise xxx. 左手低音係貝多芬o既 repeating 動作, 右手係彈 Elise o既反應. 尾二個段結尾時, 左手好似 pump d 野出黎咁, 右手 Elise 就不停好快咁上, 由高再退回去正常的狀態.

以前只係聽唔覺得點樣, 自己一彈就發覺 一開始貝多芬好似同 Elise 講緊價咁, 到最後果段好似覺得貴左d再講價, 結果放下錢就走左.

可能我太心邪. 又或者好似傳聞咁貝多芬真係鹹濕到花柳上耳至聾

呢排收唔到山, 唔想掂車都唔得. 朋友要我去湯車, 唔係整車. 湯車易過整車, 唔洗怕整花架車. 成副引擎波箱連 LOWER FRAME甩好過穩. 等D貨到左至正式收山.

相關搜索目錄: 引擎

睇怕要休息一下, i mean timway. 去台灣個 blog 寫下日記.

ha ha ha ha, new zealand

我林野好簡單, 希望d事情快d自動消失, 回復正常, 各司其職. 我用左 internet 咁耐, 六四時我地用電腦在 board 上互傳訊息, 十分緊張. 估唔到而家 timway 搞到有d似果陣. 何必呢 ?!

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-8-17 22:21 發表
我林野好簡單, 希望d事情快d自動消失, 回復正常, 各司其職. 我用左 internet 咁耐, 六四時我地用電腦在 board 上互傳訊息, 十分緊張. 估唔到而家 timway 搞到有d似果陣. 何必呢 ?!

相關搜索目錄: 電腦

in love with the nature...

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-8-16 04:19 發表
睇怕要休息一下, i mean timway. 去台灣個 blog 寫下日記.
搵到你啦 ......加油呀!唔好放棄呀

咁都比你搵到, 我都話係一個真正局外人, 只睇表面證供, 果d所謂群抽, 真真假假一慨不理, 只係想事件解決, 回復到814之前, 大家要講mug就講mug, 唔鍾意聽就唔好理佢. 好似益力多咁, 佢想講mug就比佢講, it really doesn't matter. 仲有果個 kay 版主, 佢真係對旅遊版有貢獻而且好大, 就咁比人ban 左, 我覺得好可惜.

不過最可惜係冇左 bb版 o既京子, 雖然係細版(出入人數可能少d), 果度比左個空間d湊仔公湊仔婆交換下心得, 又可以幫下大家解疑難. 希望 xocat 可以 unconditionally unban 佢.

相關搜索目錄: 旅遊

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。