推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

灣仔譚臣道月亮灣

尋晚第一時間去試試,上到去見到有熟悉既臉孔,有新鮮既驚喜。
多謝老闆娘熱情招待,又飲又食,當然重要既事情都有做。
Part 1 依舊徒手按摩倍感溫柔舒服。而家有時去其他隔住毛巾覺得始終差少少。老實講Part 1 我好少會訓但係今次真係舒服到差尐訓著。
Part 2 纖纖玉手輕撫,慢工出細貨配合完美Sound Track,你話我點唔投降呢。

每次與Angel相聚90分鐘都期望長尐, 如果非要給這加一個期限的話,我希望是一萬年
本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 體力 +30 精品文章 2015-3-6 13:02
  • 斯坦利 威望 +30 精品文章 2015-3-6 13:02
  • 斯坦利 金錢 +30 精品文章 2015-3-6 13:02
  • 水流柴 金錢 +23 讚! 2015-3-6 12:48
  • 水流柴 威望 +23 讚! 2015-3-6 12:48
  • 水流柴 體力 +23 讚! 2015-3-6 12:48

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-3-6 12:53 發表
v4015兄 。 昨晚小弟匆匆趕來,未能一聚,sorry! 斯兄亦未能與你一聚,抱歉。
柴兄,總有機會既,期待期待。

尋日老闆娘通知話有必試技師,18歲新人士多啤梨,可惜小弟猶豫不決,最後伊人已經爆左Booking.後悔莫及之際老闆娘介紹另一技師KK,話保證滿意。
其實根本已經失落,諗住是但啦...入房沖涼先。
講真,一入黎有少少失望....而如果溫既少女小妹妹既師兄睇到呢到就可以啦。
最後兩part既結果都係.....估你唔到

Part 1 同Angel一樣用我鍾意既徒手按摩,我腰同肩頸既疲勞完全消失了,而且非常健談,不斷讚我身形好 hahaa (我都有自知之明既)
Part 2 我都唔知到底玩左幾耐,由RPP開始到再放風箏等等慢慢用心一步步做...總之我就...衝上雲霄啦。

總結:如果你搵小妹妹Feel,咁KK唔o岩你,但係如果你需要超舒服既按摩+Part 2, 我覺得你唔會空手而回。
本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 金錢 +20 厲害,連續2天支持! 2015-3-7 13:42
  • 斯坦利 威望 +20 厲害,連續2天支持! 2015-3-7 13:42
  • 斯坦利 體力 +20 厲害,連續2天支持! 2015-3-7 13:42
  • 水流柴 金錢 +23 多謝分享 2015-3-7 10:40
  • 水流柴 威望 +23 多謝分享 2015-3-7 10:40
  • 水流柴 體力 +23 多謝分享 2015-3-7 10:40

引用:
原帖由 小玉兔 於 2015-3-11 11:27 發表
早安!祝各位今天心情愉快;今天返kk kitty joey yoyo 車提子 ivy Angel Avay ;法拉利返五禰b歡迎致電預約
咁多新人,等我上襄涺鴷

引用:
原帖由 斯坦利 於 2015-3-11 17:50 發表

我個人覺得

Kitty (源G美女)

法拉利 (挑皮)

可以試試
多謝斯兄意見,我最終試左 Kitty,果然係纖瘦美女,但係身材絕對唔係Mini版 haha.

小妮子只係第二日返工,咁我梗系要變身做導師啦,按就真係需要磨練鵅A所以其實呢部分時間唔長,反而推油時間多左,由頭到腳都有推,技術雖然明顯唔夠,但係服務態度絕對搭夠,個種誠意你係自自然然會Feel到。
大家煲鴷V瓜時間過得好快,到左溫馨時刻,慢慢既薄A好似當玩具咁玩,咁當然我都搵返我既玩具...最終我都唔知係我開心尐定佢玩得開心尐。快樂不知時日過,直到夠鐘有多我先滿足出門。

如果小妮子Part 1 遲鵀釵h少功夫我覺得應該好快變紅牌。

相關搜索目錄: 玩具
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 體力 +23 多謝分享 2015-3-13 13:22
  • 水流柴 威望 +23 多謝分享 2015-3-13 13:22
  • 水流柴 金錢 +23 多謝分享 2015-3-13 13:22
  • 斯坦利 金錢 +29 我很認同 2015-3-12 11:56
  • 斯坦利 威望 +20 我很認同 2015-3-12 11:56
  • 斯坦利 體力 +20 我很認同 2015-3-12 11:56

引用:
原帖由 小玉兔 於 2015-3-20 09:30 發表
早晨!今天反工同事有冰冰,Kk,Fanny,Tvy,AVa,Angel新同事可怡!
這麼早就更新,太厲害啦

引用:
原帖由 小玉兔 於 2015-4-17 14:43 發表
峖鼒s同事叫wing JoJo
咁多新人搞到我想襄楖梐K

前幾日試左Candy, 本來係想試另一新人或者其他相熟技師,全部做緊野既情況但我趕時間交人就入房。
一入去我話做60分鐘就算啦,諗住新人穩陣尐,唔好跌錢。
按左幾鼢N問我問我受唔受力,我心諗你新蟀J識按都偷笑,快手按完Part 2 玩耐尐好過啦。
本身冇乜expectation,按左一陣後發現唔錯,再細問下原來一段時間前在其他場做過,Feel 到手骨有料到即刻話改90分鐘慢慢享受。
原本我緊到爆擊肩背都俾佢按到鬆返好多,前面叫足功課到後面亦有慢慢讓我上下享受完先完成溫柔升空。

唯一要扣分就真係樣一般,我本身鍾意小妹妹型或者樣貌型技師,如果佢係就發達啦….不過呢個世界邊有咁完美。

相關搜索目錄: 功課

見到呢輪新人多,尋晚上去逛逛。上到去多左唔少技師,搞到眼花撩亂。

由於新人部分有booking, 選擇剛剛落鐘既Tina,
首部分程中有Heart,亦不時問我力度位置各樣啱唔啱,以做咁短時間嚟講算唔錯。
有尐師兄可能會覺得煩,但係我就寧願佢問我好過求其算數。
按就新手,唔可以太有要求,但係推油好舒服。
後面部分嚟講,非常順德人,你懂的。

在場見到另外兩個新人May同Wing 應該係下次既Target
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 金錢 +21 多謝分享 2015-5-5 18:31
  • 水流柴 威望 +21 多謝分享 2015-5-5 18:31
  • 水流柴 體力 +21 多謝分享 2015-5-5 18:31

早兩日上過去好幾位美女都係大廳,見我嚟到紛紛讓座搞到我有尐唔好意思添。 稍作休息後場主推介新嚟既可怡其實我記得一段時間前伊人客串過一日,當時印象實在麻麻,因為個樣好Cool.
誰知,入左房後簡直係兩個人。非常健談同熱情,真係估你唔到。
按就中上啦,不過推油非常舒服,會推到個身慶個種。
後期通常我都會互動,但係今次變左佢好主動,咁我就純享受算啦。總結 Happy 90,而家仲回味緊

P.S.  出到嚟見到有位中年既哥哥包辦4位美女服侍…心想….這些機會….唉…只能葡萄。

回復 376# 的帖子

有一排冇去水玲瓏,尋日上左去走返轉,美女們仍然熱情招待,又飲又食。
目測見到新人琪琪,嬌小玲瓏,雖然今次未有機會同伊人相聚但應該會係下次目標
除非有更靚新人啦....男人畢竟係貪新鮮既 haha

引用:
原帖由 斯坦利 於 2015-7-16 18:36 發表

師兄,大家很久不见了,
最近我祗是重做我的心头好,细细粒阿may,
同聲同氣,推油淋巴位處處很好,尾拍熟落后更覺温馨浪漫。
她们就像大家庭,个个对我也非常友善和好,
不分老板娘定 ...
我都見過May,無奈時間好多時夾唔到,未有緣一聚

引用:
原帖由 斯坦利 於 2015-7-17 15:32 發表

早d约她,她收早,每天也是大约11-7左右,我2次做她,她也为了我OT,

我也不好意思
為左與伊人一聚,睇嚟要plan得好啲

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-7-23 12:07 發表
尋春須是先春早,看花莫待花枝老。
柴兄,好句好句 !!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。