推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-6-29 03:18 發表

then you may try 60 !
also pretty and nice figure !
bone skill is more fit me !
and she is very nice !!!
再試樂檸
骨技功力更上一層樓
手勢出神入化
不過稍嫌節奏過急

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-6-30 01:47 發表
haha !! She is the best so far i tried
meltykiss兄:

你係地球的另一邊
有無去揼骨呀?

引用:
原帖由 6769 於 2007-7-3 14:15 發表

吓, 又走鳩左.....我都未試...

咁你試ROSA啦!
差不多架!

引用:
原帖由 Madinggou 於 2007-7-3 20:19 發表
any pretty BG??
@) still there?
I think you mean the old @)...
She has come back and becomes !# now

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-7-3 20:59 發表

no lar ..........
just came back, tried like hell after long flight .........
No pretty attendants on the flight?  

引用:
原帖由 Fattyacid 於 2007-7-5 10:51 發表
Never try this SN before, but since so many C Hing talk about it will like to try some time this week.
Is this SN "part Room" or not? Pls advise. Thanks.
No need to share room with other unless you have met with their busy hours!

引用:
原帖由 vanet 於 2007-7-5 11:49 發表
i want to ask ^) day or night shift?? any bros can help me
She is on day shift!

引用:
原帖由 楊鉅祥 於 2007-7-4 11:08 發表

請問日定夜架? no.幾多號呀?
ROSA = ^#

Day shift!

YY主任有要求...
大家可否不寫英文寫回中文
讓她可以看到喎!

引用:
原帖由 oldgun 於 2007-7-7 21:07 發表

She's good.................................

槍哥試了拿?

引用:
原帖由 messenger 於 2007-6-18 16:52 發表
日班兩位侍應姐姐 (又唔記得她們的名字)
服務態度值得嘉許
再次稱讚日班兩位侍應姐姐
(都係唔記得她們的名字
下次一定再問要記住 )
感謝妳們賜我飲食,斟茶遞水
無微不至,殷勤地招呼我!

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-7-7 23:56 發表

you are there today ?
你又打英文

唔想YY睇到?

是呀! 我重找在那裡最耐的技師 - 鴨仔

今午場面都幾虛埳喎!

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-7-8 01:00 發表
by the way who is YY ?
That pretty PR
working with SH & CC

妳好! YY主任!

恭喜妳減肥成功
我覺得妳已瘦了兩個碼
現更矯俏可人!

相關搜索目錄: 減肥

出番期我的GFS六合彩先:

2/13/21/28/86/92

特別號碼 20

引用:
原帖由 josex 於 2007-7-9 23:40 發表

thanks for sharing

but who works at what shift?
除20/86外

其餘全是日班的

引用:
原帖由 雲師兄 於 2007-7-10 00:20 發表
吚~~唔飲Lemon Coke la
沒法啦!

六合彩名單有限

引用:
原帖由 Rod 於 2007-7-10 08:18 發表

92 是否以前的那個甜姐兒?還是新來的?
不是以前的杜麗莎
依位92的聲音仲甜

引用:
原帖由 oldgun 於 2007-7-10 10:27 發表

我只覺得她麻麻!

槍兄都試了?

若玩FEEL的確因人而異

引用:
原帖由 Rod 於 2007-7-10 10:38 發表

So, her selling point is bone skill?  Or sweet feel?  Or both?
FEELING...nothing more than feeling

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-7-10 20:12 發表

where is she now ?
Ex-92? Still in RPS

引用:
原帖由 怪俠一支梅 於 2007-7-12 13:47 發表
各位Brother,有無收到料話D毛巾好有問題?原來佢地自己無洗衣機,所以舖床D毛巾好多時翻用。有無人知道係唔係真事?
幾乎間間場舖床D毛巾
好多時都會係翻用架啦
唔算奇喎!

引用:
原帖由 土方歲三 於 2007-7-12 14:48 發表

我諗佢係指冇洗過就直接翻用
據說間間場都會.....
高級場就唔知
視乎是否全部還是會揀過部分先翻用
唔係點應付每日咁多轉

今個星期都未去GFS...

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2007-7-19 15:24 發表

咁呢個星期去左邊殊威呀!
去左揼廉價骨

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。