推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

我未去過好運來呢
有乜 good bg no. recommend?
good service and big boobs pls

引用:
原帖由 jj_prince 於 2006-10-19 23:43 發表
我未去過好運來呢
有乜 good bg no. recommend?
good service and big boobs pls
jj王子殿下:

不如你看晒本題目37版
必可找得答案

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-20 01:44 發表

jj王子殿下:

不如你看晒本題目37版
必可找得答案

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-18 01:28 PM 發表
生客一樣會產生問題!!!

如果兩位生客一齊上
在燈火較明亮的LIFT口迎賓的兩位技師
一位年青貌美身材正、一位較年長偏肥貌庸
你話果位被介紹後者技師的客人會有何感受???
我就係咁見到搖搖,正到.......

引用:
原帖由 cyberken 於 2006-10-13 09:44 AM 發表

小弟未睇過套新制服, 但聽完描述後, 好似現在套制服著得佢地young D
Heidi都好正架。

引用:
原帖由 6769 於 2006-10-13 11:30 AM 發表
due to mexxenger's and doxr's comments, my expectation of 07 is quite high....but at the end of the day, i found out that she was just a fat and mature woman with dup skill --> quite a big room  ...
I have the same idea, she is quite mature and  a little fat .But what i
need is a good dup skill lady ,never mind she is a C9 or girl.

引用:
原帖由 oldkent 於 2006-10-21 22:00 發表

I have the same idea, she is quite mature and  a little fat .But what i
need is a good dup skill lady ,never mind she is a C9 or girl.
Tried her again few days before and found her dup skill has improved quite a lot!

No doubt that why she could get lot of marked orders now and heard that a customer even waited for her from 12:00am until 5am!!!

昨晚中了孖Q!!!

其實是第二次了!

上一次她狀態不佳,今次她給我的印象有脫胎換骨之感
樣靚身型佳的她,骨技原來正是我所享往的,強而準恰到好處!

剛柔並重的三粒鐘,昨晚是近期我最滿意的一次!

回復 #558 messenger 的帖子

師兄, thank you for your kindest help yesterday evening

引用:
原帖由 cyberken 於 2006-10-26 11:08 發表
師兄, thank you for your kindest help yesterday evening
哎! 你個數碼KEN丫!

成日涫水熝腳!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-26 11:17 AM 發表

哎! 你個數碼KEN丫!

成日涫水熝腳!
無計啦, 我都唔想.....M日同你響"一打"房一路搖住一路拎住咁談心

唔駛客氣喇!!!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-26 10:55 AM 發表
昨晚中了孖Q!!!

其實是第二次了!

上一次她狀態不佳,今次她給我的印象有脫胎換骨之感
樣靚身型佳的她,骨技原來正是我所享往的,強而準恰到好處!

剛柔並重的三粒鐘,昨晚是近期我 ...
請問此QQ係咪等於以前QQ?返早定晚?

引用:
原帖由 cyberken 於 2006-10-26 11:26 發表

無計啦, 我都唔想.....M日同你響"一打"房一路搖住一路拎住咁談心
唔係化? 你地真係想夾band
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 cdlover 於 2006-10-26 15:34 發表

請問此QQ係咪等於以前QQ?返早定晚?
此QQ不是之前的圓圓了
新來大概一個月,返早班的。

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-10-26 21:50 發表

唔係化? 你地真係想夾band
我向來唔鐘意夾band
只鐘意組織情侶二人組

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-27 01:55 AM 發表

此QQ不是之前的圓圓了
新來大概一個月,返早班的。
唔該晒!各高人介紹的多是早班,我地D夜鬼無乜好食。

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-27 01:57 AM 發表

我向來唔鐘意夾band
只鐘意組織情侶二人組
又唔係要同你夾足3粒鐘... 最後〃伔d番俾你情侶二人組羅

引用:
原帖由 cdlover 於 2006-10-27 09:45 發表

唔該晒!各高人介紹的多是早班,我地D夜鬼無乜好食。
咁試吓易錄啦!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-27 11:27 AM 發表

咁試吓易錄啦!

近期熱門之選 :

搖搖一搖
孖Q一Q
易拎一拎
翠一翠兒

回復 #573 messenger 的帖子

點止熱門之選啦.... 簡直係非試不可

回復 #573 messenger 的帖子

有無合我口味架 ?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。