推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

113 12345
發新話題

亞洲讓球盤擂台~~~賽後報告 (Week 1)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-15 03:35 PM 發表

多謝中兄

話時話,做乜變左新人
我註冊時用左個真名,後來又再註冊一次,所以變左新人,不過我下午通知蝙蝠俠,佢同我轉返啦,效率都好快呀。
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-15 04:32 PM 發表
賽後報告 (Week 1):

小評論:

3. Cationic同休谷客連晒兩野,登上榜首,並不令人驚奇!最失望可能係中年地盤佬,打正旗號跟Cationic搵食,點知臨陣變節,結果……
sax 兄,用真銀個的我先跟呀 cat 兄,呢的牙較戰如果跟佢咪大家一樣分,點樣可以嬴呀餅主個『保守的一吻』呀。
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-15 02:34 PM 發表
晒冷人數:2 (7%) 其實人人都買1000,不過只有休谷客及cationic用個晒字 :victory ...
其實佢地兩個用個晒字的編輯時間都係 8 月 11 號,個陣時第一埸波都未打,當時佢地只可以用 1000 投注,應該以 1000 投注計算(如果編輯時間係第一場波完結後又唔同)。

只是個人意見,cat 兄及休兄唔好炳我呀。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-15 09:54 PM 發表

沒有餅主既『保守的一吻』,
只有畢突大大餅主既『情深的一吻』
畢突大大餅主係舊板話:『小弟建議擂台冠軍可得豆姐保守的一吻!至於燈神,大版主或另有賞賜!』

分析畢突大大餅主說話結果:

擂台冠軍獎品 = 豆姐保守的一吻

燈神獎品 = 畢突大大餅主既情深的一吻

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-18 07:19 AM 發表

唔柄。咁得嘛?
cat 兄,幾時得閒一齊去睇場『斷背山』呀。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-18 02:28 PM 發表

未落畫咩?
有 VCD 家馬。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-18 06:25 PM 發表

會唔會係  中年地盤佬  同 cationic 做呢?
收左工食完飯只不過行吓街睇吓女仔啫,遲左上來比人擺左上檯 tim,要過隔離板留低多的腳毛以示清白,拜託各位手下留情,唔好破壞我找尋第二春 ga 機會呀。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-18 10:32 PM 發表

好似係你主動邀請cationic去睇斷背山bor
睇唔同做 ah  ma 。

sax 兄,點解今期重未出報告呀

熱切期待   

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-21 11:30 AM 發表

唔准催

d分都仲改緊
你催佢,咁我咪冇得催law
咁留番比妳催 sax 兄啦,我催妳咁得啦卦  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-21 12:04 PM 發表

你催我?做咩催我?
我催妳去催 sax 兄,明白未

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-21 12:11 PM 發表

唔明喎

呢個私伙既!
我複製左妳個私伙野啦,下次要來苗返妳

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-21 12:27 PM 發表

你俾左版權費豆仔未?
最多係我的積分度比 20 分妳啦,位置又冇變動。

或者比 20 網上金錢妳都得,我而家有 385 金錢,都唔知點用,請指教

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-21 01:36 PM 發表
賽後報告 (Game 5):

小統計:

亞洲讓球盤擂台(5):車路士 對 曼城 (英超)
參賽/已報名人數:30/43 (69%)
估中人數:14 (46%)
晒冷人數:1 (3.3%)
忘記編輯:2 (6.6%)
得分最多:4700分 (Cationi ...
多謝 sax 兄報告,不過好似少左的特別分析喎。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-21 12:27 PM 發表

你俾左版權費豆仔未?
啊!fai 哥都有呢個 icon ,妳重要收我版權費,咁妳即係賣老番

唔怪得 fai 哥係度叫窮啦  

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-22 08:21 AM 發表

你自己都講左偷啦,我未問佢收版權費je ma!
怕左妳,係咁而比番的象徵式版權費妳,以後我可以隨時用來苗妳  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

多謝 sax 兄第一流水準兼攪笑嘅報告

以 5 個      為最高

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-22 07:16 PM 發表

豆豆版主,請問「體力」及「威望」用哩做乜咖?
體力:係用嚟担担抬抬用嘅。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-22 01:54 PM 發表

版權費冇話係收錢bor,我既版權費係朱古力
為左唔破壞靚豆仔係我地心目中嘅(身)型像,所以決定唔送朱古力      

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-23 08:57 AM 發表

:'(:'(:'(:'(
o下,冇朱古力~~~~~~~~
為妳好咋,妳食多的朱古力,就會由紅豆變蠶豆,好似下圖咁  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-23 12:15 PM 發表

係都係咁樣啦!
睇完張相嚇到我即刻去改番今日買晒查爾頓,都係 0 分穩陣的      

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-23 01:50 PM 發表

你家下即係嫌棄咁話啦
唔怕唔怕,送的好野比妳,等妳由蠶豆變返紅豆      

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-23 02:09 PM 發表

你呢d食譜唔好味ga!
為左保持各兄弟黻咩荂A我睇妳都要忍鴾f啦      

唔係個個兄弟都爭著 0 分就大鑊啦      

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-24 10:29 AM 發表

咦????點解我數來數去都係6個。。。。。。咁猛 ?!?
晒冷人數應該是 5 人,冰河、利記、mazda 9、瘋癲大師、dragon ball,無忌兄雖然說晒,但原本分數為 0 ,所以應該不計算在內。

部份晒冷人數應該是 5 人,ericlam、onno1、fai 兄、筆大大及小弟。

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-24 09:14 AM 發表
賽後報告 (Game 6):

小統計:

亞洲讓球盤擂台(6):查爾頓 對 曼聯 (英超)
參賽/已報名人數:29/44 (66%)
估中人數:23 (79%)
晒冷人數:6 (21%)
忘記編輯:0 (0%)
得分最多:4250分 (中年地盤佬 ...
多謝 sax 兄報告,今次出得咁快

113 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。