推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

亞洲讓球盤擂台~~~賽後報告 (Week 1)

本主題被作者加入到個人文集中

賽後報告 (Game 1):

小統計:

1. 亞洲讓球盤擂台(1):漢堡 對 比勒費爾德 (德甲)
參賽人數:28
估中人數:13 (46%)
晒冷人數:2 (7%) 其實人人都買1000,不過只有休谷客oldgun用個晒字
忘記編輯:3 (10%) 全屬新人,其中Mazda 9高調慶祝被豆姐返兜至搞笑
得分最多:800分 (共13人,不能盡錄)
失分最多:N/A

盤走勢:
盤統計:上=0   下=1   走=0

賽後報告 (Game 2):

小統計:

2. 亞洲讓球盤擂台(2):車路士 對 利物浦 (英格蘭社區盾)
參賽人數:32
估中人數:6 (18%)
晒冷人數:6 (18%)
忘記編輯:1 (3%) 竟然係Orange Fai老貓燒鬚,師兄快D歸位呀!
編輯變删除:1 (3%) Mazda 9如需要私人上門輔導,請PM靚豆仔
得分最多:2600分 (共2人,Cationic & 休谷客)
失分最多:800分 (SAX)

盤走勢:下下
盤統計:上=0   下=2   走=0

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-15 02:34 PM 發表
賽後報告 (Week 1):

小統計:

1. 亞洲讓球盤擂台(1):漢堡 對 比勒費爾德 (德甲)
參賽人數:28
估中人數:13 (46%)
晒冷人數:2 (7%) 其實人人都買1000,不過只有休谷客及oldgun用個晒字 :victory ...
你d數據準唔準確先!

嘩,你係咪每一個game都做一個報告,我覺得你呢個報告仲煩過我計分喎!

做咩取笑我

誰能代替哥哥地位

好報告

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-15 02:38 PM 發表

小統計:

2. 亞洲讓球盤擂台(2):車路士 對 利物浦 (英格蘭社區盾)
忘記編輯:1 (3%) 竟然係Orange Fai老貓燒鬚,師兄快D ...
Mazda 9而家識啦,莫非你想上門私人補習?

相關搜索目錄: 補習

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-15 02:55 PM 發表
Sax 兄,唔好比佢停,記得以後每次都要做賽後統計(報告)。
Good Job

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-15 02:55 PM 發表
Sax 兄,唔好比佢停,記得以後每次都要做賽後統計(報告)。
多謝中兄

話時話,做乜變左新人

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-15 03:06 PM 發表

你d數據準唔準確先!
斷估架乍,又唔影響排名,錯左咪由我LAW

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-15 03:06 PM 發表

你d數據準唔準確先!

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-15 03:39 PM 發表

做咩出兩個相同POST

誰能代替哥哥地位

引用:

嘩,你係咪每一個game都做一個報告,我覺得你呢個報告仲煩過我計分喎!
反應好的話,每個game做又有乜所謂!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-15 03:48 PM 發表

做咩出兩個相同POST
呃錢

引用:

做咩取笑我
咁係好笑oYo麻,案件重演 >>>>>>>>

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-15 04:04 PM 發表

反應好的話,每個game做又有乜所謂!
咁我就第一個支持你!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-15 04:11 PM 發表

咁係好笑oYo麻,案件重演 >>>>>>>>
哥仔,你家下似呃post喎

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-15 04:15 PM 發表

咁我就第一個支持你!
妳的支持,正是我出埋賽後評論的原動力

小評論:

3. Cationic同休谷客連晒兩野,登上榜首,並不令人驚奇!最失望可能係中年地盤佬,打正旗號跟Cationic搵食,點知臨陣變節,結果……

小評論:

4. 截至8月14日為止,共41人報名,與上年總人數69人相差不遠。
其中10人上季未有參加,我唔敢稱呼佢地新人,因為有D大佬可能玩過,但都想歡迎佢地加入/重返『亞洲讓球盤擂台』,包括:全軍盡波仔oldgun中年地盤佬唔易做bfpoker求其Mazda9金柏偉樂!!!

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-15 04:32 PM 發表

小評論:

3. Cationic同休谷客連晒兩野,登上榜首,並不令人驚奇!最失望可能係中年地盤佬,打正旗號跟Cationic搵食,點知臨陣變節,結果…… ...
S個game一日未完,日日都可能峰迴路轉!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-15 04:35 PM 發表
小評論:

4. 截至8月14日為止,共41人報名,與上年總人數69人相差不遠。
其中10人上季未有參布隻蛇大佬可能玩過,但都想歡迎佢地布A:全軍盡波仔oldgun中年地盤佬唔易做bfpoker求其Mazda9金柏偉樂!!!:give ...
你個d人名之間,有冇space有冇標點,想睇死人咩?

誰能代替哥哥地位

5. 亦襯機會呼籲上年玩得好過癮o既巴打快D報名,尤其係哂到暈左o既祖雲達斯,無你少好多樂趣

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-15 02:38 PM 發表

小統計:

忘記編輯:1 (3%) 竟然係Orange Fai老貓燒鬚,師兄快D ...
Thank you for your Extra Effort!  

Good Blow Job!!!!!!
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-15 04:43 PM 發表
5. 亦襯機會呼籲上年玩得好過癮o既巴打快D報名,尤其係哂到暈左o既祖雲達斯,無你少好多樂趣

題外話:

有冇人識
張飛問路點解?

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。