推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

144 123456
發新話題

CA黑過BOXXGO師兄之沐足短線旅程

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-28 16:21 發表

琴晚唔係PM左比你咩?
你果2個係推拿黎架.!
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-28 16:58 發表

小弟無意侵犯她的女神一號!
路易士已經中左毒,快 d 搵隻玩得放既普通豬比佢歎,令他重獲新生!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-28 17:10 發表

整朵!X^呢朵花比佢中和一下先!
!X^ 我見過,會完可能要 check 下血液有否"超脂"。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-28 17:20 發表

JACKY師兄會完!X^之後到依家仍然安然無恙喎!放心!
你冇聽佢講,話最小要抖一個月咩!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-28 19:27 發表

唔怕同各位師兄講,尼度講,尼度散
我也是一個十分咸濕的人,我部腦所down的成人影片超過200G,個harddisk差不多爆了
要成日燒成dvd,現在的dvd數目都不多過百
師兄,你在「鹹濕」與「愛情專一」的觀念上好似有問題。

鐘意睇 4 仔與愛情專一有咩 conflict 呢? ....

呢度有好多師兄,既鹹濕也貪新鮮,但對愛情卻是忠貞不二。

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-28 19:36 發表

thx蘿蔔師兄的忠告
如果你話比我聽話你唔鐘意睇 4 仔,我反而有 d 驚!

引用:
原帖由 bonego 於 2009-5-28 19:48 發表

佢鐘意睇猛男 , robert ching 下次做猛男吧
196 磅大肚腩肥佬,算唔算猛男?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-28 19:56 發表

再講多少少
我很少睇4仔,我主力都係日本av女優有格仔的
點解睇有格仔的?

你去骨場梗係鐘聲囡囡著格仔裙!

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-28 21:14 發表

邊個1X^?
湖南幫果個?
bingo.
我睇過佢行豬 walk,有點肥利。

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-28 21:20 發表

佢身型真係又肥又矮(比起其他皇牌)
不過我覺得佢的皮膚同樣子都好標青
有機會我會再搵佢...不過一定一個月後啦
你同佢講:「我一個月之後黎搵你,你快 d 趁呢一個月,一日減半斤,快快快~~」

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-28 21:48 發表

唔係嘛!?
佢琴晚收工先行完蓮花山來喎!
行完山回來........大吃大喝.......oh my God!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-28 21:59 發表

行蓮花山真係咁好玩!?
咁多囡囡去的!
我鐘意 行 lin 花山。 ..................(.)(.) 花山

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-28 22:18 發表

佢地三四點先收工咩仲有心機同體力去行山
好多皇牌豬都有約我去行山,我問佢地幾點行,佢地話零晨三.、四點。

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-28 22:35 發表

我去過一次 不過無咁早 以後咪攪.
去長安公園玩下還可以
我第一次去長安,在長安公園見到有一個少婦露出個(.)(.) 餵奶,離遠見到仲係 pink lin。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-28 22:42 發表

師兄當時有無上前試下D奶有無變壞!?
我當時真係想上前同佢講:「太太,你的(.)(.)有一邊閒著,可否比我用一會呢?我兩天沒吃飯了!」

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-28 23:11 發表

早幾個星期某天聾島上都試過有部長打開門說要走火警!當時仲以為夜晚一點鐘那場豬WALK要取消!
不過好彩係短暫的,當晚維持正常!
在東 x ,骨場比得你入場就唔會有事,有事就唔會開門(目標場除外),大部份都是以客為先,與深圳的嚴打"交人" 方式不同。

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-28 23:22 發表

我支神周九號係國家最高度機密的科技,個軍裝睇左可能要打把
唔會!佢見到你支神周九號係流野,即刻拉你,話你有辱國體!

引用:
原帖由 三叉戟 於 2009-5-28 23:52 發表
有週刊報導dg的消息, 不知會否風起雲湧?
甚麼消息?

引用:
原帖由 三叉戟 於 2009-5-28 23:56 發表

1 仔 專輯
哦.....買本睇下先....thank you 師兄。
如果佢地又係亂咁 up,就麻煩了。

144 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。