推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

CA黑過BOXXGO師兄之沐足短線旅程

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-17 23:29 發表

提起把幾火~~~

我在龍島走了三場 (破哂紀錄),頭場搵 Jolin,2nd round 助養普通豬 (正到痺 ).......跟住去天地走左轉,然後回龍島第三 round,在 ...
今日走秀完全見唔到ching們講果開果d豬

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-17 23:24 發表

邊個咁犀利可以連唔會陪客睇豬WALK的!捉左去睇?
o下?唔係你?唔信!
果個俊男幾利害架,! 同佢不知幾好傾,100% 港人 look,嘿嘿。

!X* 睇豬walk,次次都係坐果個位的。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-17 23:29 發表

提起把幾火~~~

我在龍島走了三場 (破哂紀錄),頭場搵 Jolin,2nd round 助養普通豬 (正到痺 ).......跟住去天地走左轉,然後回龍島第三 round,在 ...
小晶晶最近D 皮膚有冇改善到呢
上次見佢時見到佢個面好似有D 粒粒咁

引用:

提起把幾火~~~

D部長係真係好唔掂!
好似今日!XX一直上緊鐘,叫個部長留牌,過左幾粒鐘後,無啦啦走左個!*^入來!我都就走啦!你比個!*^我做乜!?後尾個部長話︰「哎呀!唔好意思!不來你點的是!XX,我以為你點的係!*^!」

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-17 23:32 發表

o下?唔係你?唔信!
果個俊男幾利害架,! 同佢不知幾好傾,100% 港人 look,嘿嘿。

!X* 睇豬walk,次次都係坐果個位的。
莫非佢就係傳說中響技師房傳得比我地幾個師兄弟更有人氣的香港人!?

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-17 23:31 發表

今日走秀完全見唔到ching們講果開果d豬
喔?乜師兄今日都有去睇走秀嗎?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-17 23:38 發表

莫非佢就係傳說中響技師房傳得比我地幾個師兄弟更有人氣的香港人!?
可能係!
!X* 成隻小鳥伊人,! 就成隻開龍雀咁同佢說過不停。

下次去問下班皇牌豬先。

果個男部長,真係想投訴佢 ,佢最衰係明明技師有上班,佢搵唔到人就話人休假,打得小!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-17 23:44 發表

可能係!

下次去問下班皇牌豬先。

果個男部長,真係想投訴佢 ,佢最衰係明明技師有上班,佢搵唔到人就話人休假,打得小! :sa ...
看來聾島真係「藏龍臥虎」啊!好似越來越多更加有名的香港人!
師兄今次又係邊層樓的部長啊?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-17 23:46 發表

看來聾島真係「藏龍臥虎」啊!好似越來越多更加有名的香港人!
師兄今次又係邊層樓的部長啊?
今次係 2/F

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-17 23:32 發表

小晶晶最近D 皮膚有冇改善到呢
上次見佢時見到佢個面好似有D 粒粒咁
佢冇粒粒啦,塊面幾滑下 (我冇摸過,只憑觀察)。
佢手臂粗左 (與 3 個月前比較,我3 個月冇搵過佢)

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-17 23:51 發表

今次係 2/F
我記得2/F有一個好後生,細細粒的女部長.....
那個男部長也是後生的嗎?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-17 23:53 發表

佢冇粒粒啦,塊面幾滑下 (我冇摸過,只憑觀察)。
佢手臂粗左 (與 3 個月前比較,我3 個月冇搵過佢)
都有少少想再搵佢,登上魔鬼山
都係等星期六先算

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-17 23:24 發表

邊個咁犀利可以連唔會陪客睇豬WALK的!捉左去睇?
咩尋日果條靚仔吾係你呀
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-17 23:55 發表

咩尋日果條靚仔吾係你呀
琴日小弟收左工後去左同班FRIEND響中環食飯隊酒,
邊有時間上去!?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-17 23:29 發表

收費一樣架!
兩個跳舞,一個係^X,一個係(X,都係皇牌豬,不過跳舞的你唔好預佢會按得好........
(好似以前的跳舞豬@(一樣,因為佢地跳完入到房都扯哂蝦,都無哂力氣同你按!)
嘩,跳舞果兩件都係皇牌,又肥又扁喎,同你d5花差好遠遮

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-17 23:54 發表

都有少少想再搵佢,登上魔鬼山
都係等星期六先算
魔鬼之女其實身材都好正,佢都係一個機司,不過技術好差.....但好過冇啦...
佢同埋口膠妹都好鐘意臘筆小新的,你下次搵佢可以扮小新
引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-17 23:53 發表

我記得2/F有一個好後生,細細粒的女部長.....
那個男部長也是後生的嗎?
係後生的,講野有小小騰雞的。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-17 23:57 發表

嘩,跳舞果兩件都係皇牌,又肥又扁喎,同你d5花差好遠遮
不過佢地氣力好好!
而家多左一PART 「UNDER SHOW」睇,個豬WALK時間長左,呢兩個囡囡都要繼續跳,又攬住條鋼管擒上擒落!

相關搜索目錄: 跳舞

[quote]原帖由 robertchan 於 2009-5-17 23:44 發表

可能係!

下次去問下班皇牌豬先。

我見親!X*睇豬show 都係木口木面喎,果條友有料到

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-17 21:39 發表

今日 bonego 師兄又發 sms 比我,報導龍島行程,佢今日又助養了一隻普通豬....yeah~~~~~

皇牌豬錦囊已經完成,一個普通牌豬錦囊,指日可待~~~~  
BONEGO師兄今日又駐守在島上做戰地記者啊!?
有咩消息收到啊??

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-17 23:58 發表

魔鬼之女其實身材都好正,佢都係一個機司,不過技術好差.....但好過冇啦...
佢同埋口膠妹都好鐘意臘筆小新的,你下次搵佢可以扮小新 。1016484

係後生的,講野有小小騰雞的。
我用條神周九號扮成何B 仔囉

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-17 18:13 發表

我而家先至知到,以技師數目計算:.皇牌 : 普通牌 = 1: 5,唔怕之得普通牌咁難搵食。

小朋友,我真係有點內咎,出左咁多 ca post,令你忍唔住終於去 ca 走了一轉,而個個心仲放左o係 1X* 身上.......
只要你 ...
蘿蔔師兄終於返左黎,好野,好咩好野介紹?
我後日上ca,先去明珠,有咩指教louis師弟,pm多一個錦狼ok ma?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-18 00:03 發表

BONEGO師兄今日又駐守在島上做戰地記者啊!?
有咩消息收到啊??
佢助養一隻普通豬,有互動的。

佢 send 黎果 d  sms 笑死我....

下午烈日當空下....

Bonxxx :「羅拔大王,有咩推介?」
Robert :「你試 xx 吧,玩得放的。」

Bonxxx:「即刻點....」
Robert:「她有互動的,可摸小妹妹...」

兩個小時後,......

Bonxxx:「她說有愛滋病的!」
Robert:「你梗係摷到人反轉...」「你有摸她嗎?」

Bonxxx:「有啊!」

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-18 00:12 發表

蘿蔔師兄終於返左黎,好野,好咩好野介紹?
我後日上ca,先去明珠,有咩指教louis師弟,pm多一個錦狼ok ma?
你去龍賭唔係點 !X* 咩?

明豬冇乜靚女啵,你又岩?

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-17 22:40 發表

佢電話唔認得我 一見面就認得了   (其實我都係見面先記得佢咩樣)

佢而家好似楊承琳......
連面上面果d 胡so 都似到十足十.....
jacky師兄,咩小惠有胡so嗎?
應該係咪汗毛呀,如果真係胡so,真係嚇q dead 人!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-18 00:12 發表

佢助養一隻普通豬,有互動的。

佢 send 黎果 d  sms 笑死我....

下午烈日當空下....

Bonxxx :「羅拔大王,有咩推介?」
Robert :「你試 xx 吧,玩得放的。」

Bonxxx:「即刻點....」
Ro ...
BONEGO師兄係搵左邊隻普通豬?
唔緊要,摸個囡囡都唔會比個囡囡傳染AIDS的!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。