推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-22 23:35 發表

小琴上次話呢排黎左好多新囡 好多好掂

呢句野好似係唔同ching口中聽過好多次
師兄你幾耐冇做身體檢查?你得閑去採下耳啦,可能有舊大耳 ,塞住聽唔清楚。小琴應該係話.:

小琴上次話呢排黎左好多新囡 好多好

相關搜索目錄: 身體檢查
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-22 23:46 發表

係咩 等我有機會去找^ 順便放條間諜天線在佢內褲度先.......
師兄,果度已經冇哂位啦,比我放滿哂小禮物。

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 00:26 發表

普通豬有無好野?
當然有!我地開發中。

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 00:45 發表

下次louis去時可否用vip咭,點申請,要$嗎?
用以用人地張vip 咭嗎?
你去前台同收銀講:「我有一隻會唱歌的雀仔!」.....咁前台就會拎本簿出黎叫你留姓名與電話,一個星期後就有得拎。
vip 是認 card 不認人的。
持卡人每個鐘沐足平¥5。
你冇 vip 卡,試下 show 張洗腎卡,可能仲多 d discount。

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 00:52 發表

洗腎卡係咩?又要申請?師兄有無vip咭?
係咪沐足皇牌與否都會每個鐘平5 dollars
我梗有 vip 卡啦.........洗腎卡.....

有 vip 卡,無論咩牌上鐘,都是每 hour 平¥5

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 01:02 發表

即係俾錢囡囡時俾埋張vip卡佢去埋單,就會平5元?
bingo!

discount 對囡囡提成沒影響的!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 01:06 發表

你話下次去ca的時候唔找!x*,找普通囡囡,佢會唔會知呢?
在龍島唔會有秘密的。
你搵過邊個,做過乜,技師房內"透明度" 很高的,她們有一個很強勁的客人 database.

相關搜索目錄: Database

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-23 01:19 發表

所以蘿蔔師兄唔好響島上對囡囡做「壞事」,因為成班囡囡都掌握哂師兄你的DATA!
佢地真係好勁,我送過咩小禮物比邊個,佢地個個都 up 得出。

最恐怖一樣野係佢地連我搵過邊個邊個幾多次都知,仲有,佢地知道哂我有邊幾個港人朋友,同埋果班朋友大至上做咩職業,去龍島之 pattern 。   

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 01:26 發表

蘿蔔師兄真係好米,次次都幾百元
打佢一個月去5次,嘩,成2差五,好野!!!佩服,佩服
我唔係有米,而係多米青。

竹淫師兄仲勁,佢每次去都會磨爛席,而且叫幾飛,好有米啊!

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-23 01:29 發表

我成日吹水獲獲都唔同職業架喎!!
會唔會比D囡囡發現晒呢......

可能我下次一講囡囡就係度偷笑
哦....你個名都有在 database 裡!

有囡囡對我說過:「你有一個朋友次次來都說不同的工作的,騙人的。」

至於捉淫師兄,囡囡就話佢:「你的那個朋友,次次來都說自已很小來,其實他是"這兩天" 很小來,前兩天卻經常來!他的電話裡有很多我們技師的電話號碼!他於房內在我們面前打電話,其實是在點其他的技師按下一場!」

相關搜索目錄: Database

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 01:40 發表

本來!x*都唔知我係識各師兄的,19號那天佢無端端話有人send message to her話我會來,清楚描迷衣著,
我會摸不著頭腦!佢當時真的有唔開心!
要想辦法摷呢條友出黎!
引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 01:51 發表

犀利犀利!
咁佢地知唔道我幾時再去ca?
點會知呀?佢地又唔係你袋裡條精蟲。

不過佢地所知既野,你唔會想像得到。

引用:
原帖由 zmss 於 2009-5-23 09:38 發表

約下一場要用SMS,怎麽可以用打電話呢?
那只是囡囡的猜測,聽到那位師兄打電話就以為是約技師。

引用:
原帖由 zmss 於 2009-5-23 09:54 發表

Please apply for the limited edition "VIP 金龍卡“ (see my photo).
It is the metallic card, not a plastic card.
Please get it from 部長

With this card
王牌頭鐘 58 -> 50
王牌加鐘 50 -> 45
...
有咩資格才可申請?

引用:
原帖由 zmss 於 2009-5-23 09:59 發表

robert 師兄 宜家仲未出門?又話12點要到島上報到?
我今日有約,要留港,已經講過啦,我唔北上,所以交唔到小禮物比 141xxxxx 師兄與 Bonexx 師兄。

你又唔上去?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 10:04 發表

點申請架,
係咪要先有vip才可以申請
師兄你快點 apply 一張,你有呢張卡,去溝 !X* 都威 d 。

今天不去 ca了。落雨去 ca,瓜得。

今日派了幾名精兵上去:bambooxxx、141xxxxx、bonexx.....6:00pm 豬 walk 一定見到佢地。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-23 10:07 發表

都係蘿蔔師兄英明!
你搞乜?仲唔快 d 上去助養普通豬?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-23 10:11 發表

係喎,落雨喎!要帶多對襪去換先!
你唔好搵小甜甜啦,有師兄 mark 了。你搵 @X、@@X呢 d 啦。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-23 10:15 發表

邊個師兄MARK左小甜甜!?
秘密!
你今晚睇報告就知了。

引用:
原帖由 zmss 於 2009-5-23 10:30 發表

robert 師兄, I have just PM you the contact of 吳主管;
got it, thanks a lot.

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 10:54 發表

蘿蔔兄,你本身有無呀?
louis想申請一張金龍卡,要錢嗎?
係咪要做滿某些項目才才得得到金龍卡?
我已有一張普通的 VIP 卡,但只能在龍島用,每個鐘沐足可平¥5。只要身上有雀仔既人類,都可以申請,一個星期就有得拎。無需年費,但你去摷囡囡就要比 lin 費。

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 11:19 發表

張咭背面有名字嗎
可否借人地張卡用架
不記名的,乜人都用得。

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-23 12:18 發表

厘張卡又真係好正喎
你快 d 去申請啦!搵祝部長!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-23 12:29 發表

嘩,今日都有三位師兄(清兵),上去出精,應該會好精彩
咪係,佢地三個都咁靚仔,我呢個 大肚腩地中海肥佬,邊夠佢地爭,所以唔上去。

引用:
原帖由 zmss 於 2009-5-23 14:19 發表
Live report from LDH,  小甜甜 is with me since 1pm.  Ha ha.
The rest of ching please wait for a while.

When in LDH, you can choose room 301-312.  There is a unsecured wireless connection somewhere ...
小甜甜靚女嗎?有沒互動?

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-23 22:41 發表

今日濕到我PK 呀
拎左襪都無X 用
落雨天上 ca,你可以唔著底褲..也不要著襪....

施主......本來無一襪,何處惹人衷?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。