推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 23:03 發表

竹人師兄試過16歲?

嘩,咁勁
我想問sn在島上係幾小時架?

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-20 23:04 發表

師兄都好熟識玩法喎!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 23:16 發表

師兄都好熟識玩法喎!
最近開始有d轉營........

過夜昤豬要咁夜加鍾都成舊水有多.....
住酒店都百幾二百.........
推拿玩好d又要2百.......
一條龍又2百幾三百幾.........
sn都係4百之麻

死啦 我又升左level !

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 23:16 發表

師兄都好熟識玩法喎!
2 hour內係咪1q?有無得跳艷舞架?

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-20 23:21 發表

最近開始有d轉營........

過夜昤豬要咁夜加鍾都成舊水有多.....
住酒店都百幾二百.........
推拿玩好d又要2百.......
一條龍又2百幾三百幾.........
sn都係4百之麻

死啦 我又升左level !
我仲未接受到 4 百過夜,因為我帶上去既錢仲未升級。

[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 23:03 發表

竹人師兄試過16歲?

嘩,咁勁
我想問sn在島上係幾小時架?
師兄吾好係龍島sn,破壞晒你美好的形仔像呀
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 23:21 發表

在島上玩,一開始會有PART艷舞!
2 HOURS內通常都係口爆一次再加1Q,
當然兩Q,甚至3Q都得,視乎參賽者的體能啦!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-20 23:23 發表

路易士師兄真人幾靚仔有型架,冇呃你。竹淫師兄遇到勁敵了!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-20 23:23 發表

所以而家島上那班主任撩我玩SN,我都借D意話感冒唔玩得!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 23:21 發表

一般2q,
有d場3,4q都得, 係驚你唔得
跳豔舞400一般都無
係5百樓上先有

(其實我都係玩過2次咋)

我係對果d法寶有興趣...想見識下

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 23:24 發表

在島上玩,一開始會有PART艷舞!
2 HOURS內通常都係口爆一次再加1Q,
當然兩Q,甚至3Q都得,視乎參賽者的體能啦!
以體能計,師兄3至4Q,實食無黐牙喇

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 23:22 發表

我d基金都無升級
係上去既次數降級

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-20 23:27 發表

我d基金都無升級
係上去既次數降級
咁仲好,寧願每次"濃" d。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 23:22 發表

咁平,四百可以過夜?
仲有,現在!x*己經知道我們之間的"無間"通話
本來佢都唔知我跟師兄在網上識的,現在佢know
佢話有個人sms佢有個人會her,著咩衫,咩褲咁,攪到我係咁”鬥”圈

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 23:30 發表

咁仲好,寧願每次"濃" d。  
玩母豬玩極都唔夠侯....玩到大食左
而玩sn真係會玩到"飽左" 既感覺
想家

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 23:25 發表

一個靚仔有型,一個風流瀟灑,唉,果然係一代新人葬舊人,我地無訂企
唯有食兩位師兄的口水尾喇

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-20 23:27 發表

以體能計,師兄3至4Q,實食無黐牙喇
而家小弟老啦!
1Q都唔掂了!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-20 23:31 發表

一個靚仔有型,一個風流瀟灑,唉,果然係一代新人葬舊人,我地無訂企
唯有食兩位師兄的口水尾喇
一個靚仔有型<----LXXXX師兄
一個風流瀟灑<----ROXXXXXXXX師兄

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 23:31 發表

咁平,四百可以過夜?
佢話有個人sms佢有個人會her,著咩衫,咩褲咁,攪到我係咁”鬥”圈
ching 玩下母豬先啦 又平又好玩又安全
專心d攻陷5花先玩幾他野麻

晚上有時間過夜又唔想食豬先考慮下sn啦

但係其實我覺得非常間唔中一次幾抵......

間房真係好鬼大 1條友 除左大床 仲有sofa 我諗2百尺都有
真係4,5星酒店房咁 就咁book都起碼要2百幾銀

不過都係大家著數姐, 晚上佢地留住個房都無用

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 23:31 發表

咁平,四百可以過夜?
都唔知邊個師兄爆我地 d 網上對話比囡囡知。我下次去做下間諜問下先。

班囡囡真係知道我地所講既野,我懷疑有人 print 左我地既對話比囡囡睇。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 23:25 發表

我拍怡拍"燈"+拍馬都輸9條街啦!
我有型就唔駛山長水遠去ca找個女朋友fell的!x*去煲無米粥啦

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 23:35 發表

都唔知邊個師兄爆我地 d 網上對話比囡囡知。我下次去做下間諜問下先。

班囡囡真係知道我地所講既野,我懷疑有人 print 左我地既對話比囡囡睇。
PRINT埋咁惡

有機會我搵佢地試下扮下廣西仔先得.....唔係不攻自破

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 23:35 發表

早已聽說過有囡囡已經睇過哂呢個網!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 23:36 發表

我有型就唔駛山長水遠去ca找個女朋友fell的!x*去煲無米粥啦
師兄你唔好咁興啦,色既......會唔會 month 事到?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 23:36 發表

師兄呢D叫分散投豬嘛!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。