推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

CA黑過BOXXGO師兄之沐足短線旅程

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 23:42 發表

「狀元蘿蔔」當然係名不虛傳,有份咁上下啦!
原來係 從5 朵花流傳開來的,仲有上次 Jolin 果次 show off 事件,震驚整個技師房 ,...令好多技師都希望被輪........牌輪到一個手機穿上Q版蘿蔔公仔手機繩之港人。。

相關搜索目錄: 手機
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 bonego 於 2009-5-19 23:49 發表

什麼, 我當時都在看 豬 show, robert ching 究竟"躲"在那裡
我係講星期六(16/5)發生既野!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 23:55 發表

師兄,你條手機繩唔係已經跟住你部手機跌左落坑咩!?
買左一條新的。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 00:40 發表

我都想睇你條.......................新手機繩!
所有我上過鐘之囡囡都吼住我果條手機繩,叫我除左比佢地。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 00:54 發表

D囡囡都好鍾意叫你除...............野比佢地睇喎!
睇下邊個囡囡啦,基本上我唔係咁隨便的。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 23:35 發表

下次等^叫你除左你身上最長支野比佢睇!
你話皮帶?
唔得.....會甩褲的,我唔會中佢計!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 23:39 發表

我係話師兄你的............................手指!
邊一隻?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 23:39 發表

我係話師兄你的............................手指!
你幾時去 mark @X ?
好期待你試完之後既報告。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 22:10 發表

@X好難MARK!
聽日都係一早去MARK佢先!
如果你 mark 唔到佢,你搵 !X* 啦,代我問 Louis 師兄想知既問題。最多我請丫......不過要些住先。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 22:24 發表

你擺番幾件小禮物響地下個廁所第二格度咪得囉!
唔得呀~~
黃哂啦~~
皇牌豬上到呢個網架,佢地睇到我地對話,知道架步啦!

不如將 d 野收埋晌 ! 裙底丫~~ 你下次自已去拎   不過你要事前同佢單聲,話我會去將 d 野收埋晌果度。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 22:48 發表

你的「烏蠅間碟」打唔打聽到邊隻皇牌豬上到呢個網啊?
咁我聽日響!的裙底拎禮物先!
我再講多一次,我果隻係有過人之長既「間諜蜻蜓」!唔係蒼蠅

我聽日都唔去.,你邊有得拎?你只可以拎到一條衛生......紙巾。 ..乜你傷風咩?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 22:54 發表

「間諜蜻蜓」同「間諜蒼蠅」都一樣啦,反正大家都識飛!
我唔會拎衛生紙....巾,而係一條TRIANGLE形狀,軟棉棉、熱辣辣的東西!
提你一樣野:

我同事試完天安中國,話佢極之藝術品!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 22:59 發表

係!?
但我收到的情報,話天安中國都有些互動性喎!
你聽日去證實下!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-22 23:09 發表

藝術品,我吾想再試,今日助養左隻普通豬,正
新豬?快 d 報導下!

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-22 23:19 發表

開左頭 快d講埋落去 好多ching擔定x仔等睇戲啦
係呀,份報告係我星期日去 ca 既指路明燈!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-22 23:30 發表

果隻咪係!)X,足淫師兄介紹,雖然佢吾助養普通豬,不過都有好野醒我,四川妹,相頭ok,不過塊面闊d,成日笑淫淫,個樣幾嬌俏,有互動,按摸吾錯,由於我太眼訓,在頂腰後,就訓左係佢個胸上面成10多分鐘:loveeyes ...
原來是竹淫師兄推介,必屬正野! 包你食到 lam lam 嘴。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 23:42 發表

SORRY!
唔記得左添!
!)X呢個囡囡見過兩次,真係好正架!皮膚白白,身材不俗!係居家旅行必備良豬!
有冇你知私家無比膏 !XX 咁正先?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-22 23:52 發表

師兄我有晒証據,我已send 左俾幾位勢力人士證明係你搞鬼,無得抵賴
嘿嘿嘿......搵人去試完之後回來出報告。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-23 00:08 發表

有師兄響度助陣,都唔駛小弟出手啦!
你負責教豬囡玩鬥地主!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-23 00:18 發表

師兄上次彈左十個八個俾我試,食得多都會濟,你吾幫下手又點得呢!一係搵其他師兄捱下義氣囉
你搞唔掂果批,記住通知我,等我去調教。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-23 01:06 發表

咁比哂成班豬比蘿蔔師兄包底慢慢調教!
一鑊過,叫哂佢地去同一間房,開個seminar ,教佢地摺千紙鶴與 r 雀。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-23 01:06 發表

咁比哂成班豬比蘿蔔師兄包底慢慢調教!
今日睇豬 walk,都幾多豬行,我終於見到 5 朵花最肥果朵「肥花」行豬 walk....

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-25 00:09 發表

點樣?師兄係咪對呢朵花好有興趣啊?
睇完之後..... ...一朵肥花,有興趣否?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-25 00:15 發表

肥痢野,我吾岩,咁都可以做皇牌,我果兩隻普通豬都得喇
好奇怪,佢又肥又矮憑乜做皇牌豬呢?

今日豬 walk ,見到好多豬,殺手之王、貪錢怪、小惠、魔鬼之女......仲有,起碼有 6 個皇牌囡囡上緊鐘都陪客人走出來看豬 walk.......我又見到上次果個港男,右邊小蠻腰,左邊採耳 ! ,有 d 料到。

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-25 00:26 發表

小蠻腰番左泥,早兩日仲係放緊假,果位港淫靚仔吾通佢都係我地d師兄,咁識揀
離遠睇,小蠻腰個胸好似細左!
引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-25 00:25 發表

喔?那個港男唔係上次搵!X*嗎?
今次換了小蠻腰了!?
就係佢!上次是 ! 與 !X*
佢個樣有 d 似王郁聞。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。