推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

CA黑過BOXXGO師兄之沐足短線旅程

jackXXX ching應該好小去龍島 無人識我架

我去都邊都只係留下一點精蟲作記號

無人識我

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-16 00:08 發表

無人識我
師兄就係留低那一點精蟲,班囡囡就用DNA鑑定並且通緝師兄!

各位師兄,岩岩返,今日去左ca蒲,頭段去左食黃金豬,6點鐘返去龍島睇豬show,今日好熱鬧,人山人海,竟然俾我見到4朵花,( !)X , @X^ )就係度行豬show,( !x* ,!X^)就陪客睇豬show,我即刻金晴火眼睇下佢地隔離條友會吾會係頭號通緝犯-----竹人師兄,可惜一d都吾靚仔,應該係佢d情敵,今日都有成10個皇牌行,你地的相好 !! 都係度,有個%*、都幾得下,我當然實行飼養普通豬計劃喇
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-16 00:31 發表
各位師兄,岩岩返,今日去左ca蒲,頭段去左食黃金豬,6點鐘返去龍島睇豬show,今日好熱鬧,人山人海,竟然俾我見到4朵花,( !)X , @X^ )就係度行豬show,( !x* ,!X^)就陪客睇豬show,我即刻金晴火眼睇下佢地隔離條友會吾 ...
嘿嘿,師兄可開心啦!?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-16 00:31 發表
各位師兄,岩岩返,今日去左ca蒲,頭段去左食黃金豬,6點鐘返去龍島睇豬show,今日好熱鬧,人山人海,竟然俾我見到4朵花,( !)X , @X^ )就係度行豬show,( !x* ,!X^)就陪客睇豬show,我即刻金晴火眼睇下佢地隔離條友會吾 ...
!! 又行豬 walk ?佢真係冇生意啦,嘿嘿。

今日都咁多人,聽日肯定入去都入唔到。

師兄,普通豬好吃嗎?
[img=247,181][/img]

引用:
就係度行豬show,( !x* ,!X^)就陪客睇豬show,我即刻金晴火眼睇下佢地隔離條友會吾會係頭號通緝犯-----竹人師兄,可惜一d都吾靚仔,應該係佢d情敵
師兄,你估錯左啦!小弟正就係響她們身旁其中一個唔靚仔的人兄啦!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-16 00:41 發表

!! 又行豬 walk ?佢真係冇生意啦,嘿嘿。

今日都咁多人,聽日肯定入去都入唔到。

師兄,普通豬好吃嗎?
非常正,多謝師兄錦囊,如果食普通豬,食到機會多d,今日隻普通豬都係釣魚高手,先上左個客4粒鐘,跟手到我,不過幾好玩,!!你會打救佢嗎?

相關搜索目錄: 釣魚

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-16 00:52 發表

師兄,你估錯左啦!小弟正就係響她們身旁其中一個唔靚仔的人兄啦!
無奶油,佢地都無鬥地主,又冇5鬼(oh sorry,係5花)拍門,果兩件吾似人兄,係兩個平頭裝的同胞,如果係你就真係估吾到師兄咁yeah囉.
你吾好成日霸住5花,搞到LaohoXXXXXX 及其他師兄無淡好食,因住俾人

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-16 00:53 發表

非常正,多謝師兄錦囊,如果食普通豬,機會多d,今日隻普通豬都係釣魚高手,先上左個客4粒鐘,跟手到我,不過幾好玩,!!你會打救佢嗎?
有冇發覺助養普通豬呢門生意極有發展潛力呢?

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-15 23:35 發表

可能係HAPPY FRIDAY 關係,已經出精CA
我覺得出精六壯士幾岩聽

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-16 01:16 發表

有冇發覺助養普通豬呢門生意極有發展潛力呢?  
我覺得有賓致如歸的灰,起碼普通豬夠拼搏,肯蝕底,見靚仔又少,竹人師兄實食無黐牙,
今日隻豬講,好少有港人搵佢地

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-16 01:30 發表

我覺得有賓致如歸的灰,起碼普通豬夠拼搏,肯蝕底,見靚仔又少,竹人師兄實食無黐牙,
係呀,普通豬成日都要硬食外省佬,又唔加鐘,又冇小費,又摷到反轉,幾慘的。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-16 01:33 發表

係呀,普通豬成日都要硬食外省佬,又唔加鐘,又冇小費,又摷到反轉,幾慘的。
竟然可以咁樣玩,其實我都係外省香港佬,一樣咁鹹濕

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-16 00:08 發表

無人識我
哈哈,吾怪得今日我係龍島見到條疑似 jackXXX ching 的精蟲喇,嘩!好鬼生猛,周圍捐

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-15 22:28 發表

感謝蘿蔔師兄
殺手之王、蒸餾水妹妹、老練妹、傻大姐、玩得放娃娃臉高妹........誰值得師兄推介,pm可否?我想先go明珠,再去龍島會see !x*
thank you
我試過傻大姐同高妹.........玩得都好放.....高妹仲係我杯茶

傻大姐性格就好開朗下........call佢钟時間過得特別快......

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-16 02:17 發表

哈哈,吾怪得今日我係龍島見到條疑似 jackXXX ching 的精蟲喇,嘩!好鬼生猛,周圍捐
上次比你d numbers有無試試????

有d咩comment?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-16 00:53 發表

非常正,多謝師兄錦囊,如果食普通豬,機會多d,今日隻普通豬都係釣魚高手,先上左個客4粒鐘,跟手到我,不過幾好玩,!!你會打救佢嗎?
哇,隻普通豬都好犀利喎!做個不停!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-16 01:30 發表

我前日就真係食到隻普通「豬」!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-16 07:43 發表

你黑仔姐,唔代表冇好野。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-16 08:03 發表

你黑仔姐,唔代表冇好野。  
蘿兄早,
好又一餐; 唔好又一餐.
有得食; 就唔好厭啦

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-16 07:43 發表

師兄醒左個咁正錦囊俾我,你自己就走去食豬,哈哈,特殊嗜好

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-5-16 03:09 發表

上次比你d numbers有無試試????

有d咩comment?
無呀,今次試左robert 師兄的推薦,,我參加左助養普通豬計劃,以搜獵普通豬為先,
雖然姿色略遜皇牌一籌,不過好玩指數頂瓜瓜,拼搏精神值得一讚......最起碼吾洗再要受皇牌氣

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-16 01:00 發表

無奶油,佢地都無鬥地主,有冇5鬼(oh sorry,係5花)拍門,果兩件吾係人兄,係兩個平頭裝的同胞,估吾到師兄咁yeah.
你吾好成日霸住5花,搞到LaohoXXXXXX 及其他師兄無淡好食,因住俾人
ray師兄
蘿蔔師兄和竹人師兄兩位都係我尊敬的
如果我住近d,去ca的機會會有增加無減少,Louis唔會無啖好食ge,thx

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-16 10:32 發表

ray師兄
如果我住近d,去ca的機會會有增加無減少,Louis唔會無啖好食ge,thx  
me too,我都好尊敬蘿蔔師兄和竹人師兄,佢地係龍島通緝榜排第一,你估野少呀,只不過睇吾過眼,大家分享下,齊齊玩會開心d遮

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-16 09:58 發表

無呀,今次試左robert 師兄的推薦,,我參加左助養普通豬計劃,以搜獵普通豬為先,
雖然姿色略遜皇牌一籌,不過好玩指數頂瓜瓜,拼搏精神值得一讚......最起碼吾洗再要受皇牌氣
我而家先至知到,以技師數目計算:.皇牌 : 普通牌 = 1: 5,唔怕之得普通牌咁難搵食。
引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-16 10:32 發表

ray師兄
小朋友,我真係有點內咎,出左咁多 ca post,令你忍唔住終於去 ca 走了一轉,而個個心仲放左o係 1X* 身上.......
只要你 keep 住睇呢個主題,一定會收到好多龍島消息,唔會冇啖好食。竹人師兄係島主,跟佢搵食冇衰的。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。