推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-5 23:42 發表

我都覺佢直髮靚D.........
之前見幾次都係直髮,突然間見佢電左個曲髮,都覺得有D怪怪地!
我第一次上佢鐘佢係岩岩電左髮,我仲以為點錯技師,個樣好似傻婆咁。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-5 23:49 發表

當時有無諗住「貨不對辦」,彈佢鐘啊!?
想架,但當時.........個身郁唔到......果時 XX! 同我採緊耳,佢摟住我隻耳仔。

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-5 23:21 發表

今日plan左去明豬閣搵 蒸漏水,點知點到殺手之王,佢番3點班,我係佢第一個客,佢比較成熟,身段都不錯,好有2奶灰,不過吾係我杯茶,佢好鬼好笑容,健談,好風騷,手骨按得不錯,著件衫都好露下,凸出南北半球,不 ...
殺手之王好利害的,功力悉敵,敵不動我不動,佢第一次會摸清楚你個底,玩得未必放。你第二次去搵佢,佢會摸清楚你隻雀,叫你升級,然後你就可以摸清楚佢。 ...你絕對唔好以低估佢既互動能力,佢"頭號殺手" 呢個銜頭,並非浪得虛名。

比小小提示你,蒸餾水妹妹已經被訓練到玩得激過殺手之王,但玩法不夠老練,與殺手之王爭九班。佢需要慢慢引導,才能發揮互動效應。

如要玩鬥智,可以找殺手之王;如果想簡簡單單過下手癮雀仔唱下歌,蒸餾水妹妹絕對唔會令你失望,不過,你千祈唔好比佢在房內食煙!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-6 19:59 發表

ching果然係色途老馬,完全俾你講岩晒,佢話你識做時我識做,相信下次再搵佢,  bonus一定會滿載而歸,值得一試.

既然蒸餾水d技術重未可以登堂入室,佢年紀重細,應該俾佢多d機會,培育新一代,唯有 ...
我不去食豬,誰去食豬<===  師兄,靠你了。

我一諗起蒸餾水妹妹果陣煙味我就打冷震,咪搞我。

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-6 20:32 發表

佢會吾會吾食煙,改食雪卡,經過改造,必有條件挑戰殺手之王的寶座
佢而家愛上了按摩,上次去搵佢,我做左大約 10 分鐘 duck,佢話好舒服,流哂口水。

你下次照樣咁做,跟住請佢吃雪卡,以示獎勵。

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-5-6 21:16 發表

CHing,
幾時做咗男GC
遲下更upgrade做打碟浪漫師
同靚女打碟,絕對冇問題呀!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-6 23:15 發表

似乎明珠的豬囡互動指數幾高,得閒去發掘下先
車...........都唔同玩法。

明豬國囡囡土味重,囡囡皮膚唔靚,又黑黑地,可能佢地大部份都係耕開田既。

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-6 23:25 發表

我係吾會理佢地的過去,最緊要佢俾我耕佢塊田,剪下草
佢地會好似農夫除雜草咁樣去 拔你 d 雀毛。

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-6 23:15 發表

似乎明珠的豬囡互動指數幾高,得閒去發掘下先
論互動指數,明豬真係幾高。特別係囡囡 lur 你加鐘做肚子果一 part,派好多 bonus.

龍賭藝術品互動指數之低,其他場無出其右。

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-10 15:05 發表

BTW 而家龍賭係唔係已經癈除左雙鐘包打飛滋黎留住D 靚技師呢?
呢一條規矩,根本未實行過。

之前王金推出 120 分鐘 hj 沐足,跟住龍賭又跟風,不過好多囡囡接受唔到果 d 白色精華素,所以引發皇牌囡囡逃亡潮。一直以來,呢條規矩是名存實亡。直至最近幾個月,藝術品充斥,就算做雙鐘囡囡唔 hj 客人都冇乜大反應,所以就冇 enforce 到。

而家好敝呀,藝術品唔愁冇生意,大把客,客人要靚唔要雀,所以種壞哂班皇牌妹。
我地要培育普通牌,令佢地知道真正的沐足是點玩的!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-10 15:39 發表

我覺得應先教育下竹人師兄,等佢吾好咁寵壞d藝術品喇,吾係我地會無淡好食
佢冇得救了!
成日掛住同囡囡玩鬥地主!

不過皇牌妹都幾難再度教育,佢地已經種壞哂。

我尋日與普通豬上左兩個鐘,感到普通豬與皇牌豬之黨派之爭真係幾勁。普通豬好唔妥皇牌豬,話佢地爭哂 d 生意。

普通豬:「你今日搵我,應該是輪牌,我們做普通牌的,一般都很小點鐘,客人來到都是找皇牌,只有在繁忙時段,所有皇牌都上鐘,我們普通牌才有機會被客人"輪牌",我們每個月的 15 個留牌任務,真的不知如何完成。。。」

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-10 16:17 發表

吾緊要喎,只要師兄吹雞,我地即刻轉去培訓普通豬,等佢地開心下,感恩圖報,以身相許
近排見到龍島普通豬真係唔錯,好過明豬囡囡。

以後竹淫師兄做皇牌豬總指揮,我地幾個窮人(金融海嘯之後我就係,師兄可能唔係 ) 就負責訓練普通豬,互時到候大家拎出黎研究下養豬業績,睇下邊幾隻豬可以有潛質晉身成為十大殺手。

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-10 18:12 發表

我地厘個養豬業好有前景,只要竹人師兄肯注資,一定可以搞大佢
佢應該唔會助養普通豬,佢不嬲都食得嘴刁,食既時候仲會叫到成台都係豬,一次過吃幾隻。

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-10 20:11 發表

唉,竹人師兄中皇牌豬毒太深,無藥可救,大好青年就沉淪左,可惜,可惜
下次我要叫竹淫師兄帶埋我入房,我齋睇得啦,橫豎佢都食唔哂。

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-10 21:41 發表

今日佢又上左去喎,又等佢十二點返黎吹水先
我估佢今晚在 ca 過夜。

Bonego 師兄今日在龍賭,我叫他在看豬 walk 的時候,留意 !XX 身邊有沒好似竹淫師兄的物體,不如等 Bonego 師兄回來匯報好過啦。

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-10 21:56 發表

咁佢一星期有成三日喺CA 喎
BONEGO 兄都戰鬥左成兩日喎
Bonego  好勁呀!尋日成日都有發 sms 比我,報導行縱。佢去過明豬、龍賭、天地,佢問我拎小禮物,就係尋日我帶去果 d ,可惜就唔到時間,送唔到比佢。下次我見到你,我會送一套比你,你唔洗花時間去買。今晚等 Bongo 回來問下佢去左邊處先。

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-10 22:14 發表

咁我多謝蘿生先了
原來BONEGO 都去左明豬,下次我地搞個明豬中場廁所版聚
叫埋竹淫兄黎明豬
不如我比齊一套適合溝老中青囡囡之小禮物比你,由你訓練普通牌,三個月之後與竹淫師兄較技,睇下佢訓練皇牌豬叻定係你叻。

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-10 22:27 發表

我其實對技師的要求同蘿生一樣都係年輕、漂亮及不胖就得了
所以都係一套溝年輕囡囡的殺手簡就得了,再加上我D 口水黎調教D普通豬
訓練普通豬要加多一項要求:年輕、漂亮、不胖、有互動

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-10 22:45 發表
今晚埋單時又比我見到一個樣子不錯的普通牌!可試!
有冇抄底號碼?

等我估下你今晚搵邊個先..........Jolin or @X?....應該搵左 XX! 採耳!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-10 22:50 發表

當然有MARK低!
今日,本來諗住搵@X,點知,全盤計劃搞彎哂!
我地頭先吼你不在既時候開過會,決定以後你負責訓練皇牌豬,普通豬交比我地。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-10 22:55 發表

而家班普通豬平均質數真係開始追得到班皇牌豬喎!看來我都要轉戰加入訓練一班普通豬先得!
Good boy!
而家係普通豬抬頭既時刻!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-10 23:28 發表

要了解一下普通豬每個月要跑數的QUOTA先!
普通豬 quota :10 包藥水,30 個加鐘,15 訂房,15 call 鐘。

不過唔 sure,囡囡講得太快,記唔切。

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-10 23:45 發表

CALL鍾同訂房點分法? 有咩分別...
call 鐘是客人進場前就要留牌技師,可以打比技師 or 打去前台。

訂房與留牌可以分開的。

例如你打比部長,叫佢訂房,然後你再打比囡囡,叫佢留牌,個訂房 quota 就歸部長,call 鐘就屬于囡囡的。你打比囡囡,叫佢又訂房又留牌,咁兩樣都歸囡囡。

好多時,你打唔到比相熟,佢在上鐘或者冇開機,你就要焗住打比部長幫你點相熟,咁訂房 quota 就歸部長。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 00:19 發表

基本上小弟次次都就咁WALK IN,唔會搵部長或技師訂房!(咁耐以來只係試過幫!XX訂過兩次房)
你次次 walk in ?咁冇理由會即場可以點到 5 朵花呢 d 紅牌架?

我就次次打比部長訂房的。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 00:33 發表

連5朵花之中最TOP那兩個都MEET唔到,可想而知...........
殺手之王雖然一黎就半日,但係好可能一黎就一個訂房!
聽說佢係剛剛MEET到20個訂房任務就算數,唔再繼續訂落去!
一個訂房任務完成唔到,罰¥10,皇牌妹小惠(能說流利白話的靚女皇牌豬)同我講佢上兩個月一個訂房都做唔到,罰左¥300,真陰公!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。