推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-21 00:54 發表

@XX 邊處高呀?佢成個小女孩咁,細細粒。

佢個妹 !X* 就高啦,原來你未試過 !X*,!X* 在部長眼中,是視為五朵花之首架!快去試!

咦.....你唔係有一次 JOLIN + !XX 咩?
小弟是說從師兄的照片中睇,@XX好似好高咁樣......
試過!X*啦!只係未試過!X*佢兩姊妹同時一齊同我上鐘!
聽說有個部長想追!X*,響陪客睇SHOW時個部長靜靜雞叫!X*出來,送盒杏仁餅比佢食!

JOLIN + !XX,那是上星期中的組合

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-21 01:09 發表

小弟是說從師兄的照片中睇,@XX好似好高咁樣......
試過!X*啦!只係未試過!X*佢兩姊妹同時一齊同我上鐘!
聽說有個部長想追!X*,響陪客睇SHOW時個部長靜靜雞叫!X*出來,送盒杏仁餅比佢食!
JOLIN + !XX,那是上星期中的組合
..
我諗龍賭好多囡囡都知道你曾經有呢個組合了!
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-21 01:12 發表

我諗龍賭好多囡囡都知道你曾經有呢個組合了!
只係除左師兄你知道小弟曾經有呢對組合而已

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-21 01:16 發表

只係除左師兄你知道小弟曾經有呢對組合而已
你錯啦!
!XX 知道,即係 5 人幫已經知道,佢班湖 x 老鄉也知道,好多技師跟住就會知道。
你而家可能已經出名過我啦!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-21 01:25 發表

你錯啦!
!XX 知道,即係 5 人幫已經知道,佢班湖 x 老鄉也知道,好多技師跟住就會知道。
你而家可能已經出名過我啦!  
下次應該戴哂鴨仔帽、太陽眼鏡、口罩,著埋件大褸入場,免得被人認出。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-21 00:02 發表

我 send 左比 jacky 師兄了。
不過我諗講緊唔同bg,我係講 @XX。
師兄,我又要相!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-22 00:20 發表

師兄,我又要相!
拎你個頭!你估而家交換貼紙相丫~~~

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-22 00:36 發表

拎你個頭!你估而家交換貼紙相丫~~~   
用來升空用的!

隆倒會呢期得好似幾好喎......

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-22 00:43 發表

用來升空用的!
去搵個真人好玩d 喎

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-21 00:42 發表

真係認唔到!@XX好似高左咁多的!?
我未試過!X*跟@XX這兩姊妹共處一室的,
只試過!XX跟她,還有!XX + @XX (!XX的妹妹) 一齊上鐘
!XX 都幾靚女,但佢個妹@XX同佢爭好遠,都唔靚既。

果 5 隻野,之前我試過 3 隻,而家又試埋 @XX,呢隻 @XX 比較另外我見過果 3 隻聰明。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-23 00:00 發表

!XX 都幾靚女,但佢個妹@XX同佢爭好遠,都唔靚既。

果 5 隻野,之前我試過 3 隻,而家又試埋 @XX,呢隻 @XX 比較另外我見過果 3 隻聰明。
唔怪得琴日整個下午都唔見師兄出POST啦!果然又跑去CA那邊!
咁!XX個妹@XX收到咩紀念品啊?
防守力同佢家姐比邊個高D啊?

thx...................good

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-23 07:40 發表

唔怪得琴日整個下午都唔見師兄出POST啦!果然又跑去CA那邊!
咁!XX個妹@XX收到咩紀念品啊?
防守力同佢家姐比邊個高D啊?
@XX 好鬼醒目,比佢家姊聰明,而且係幾隻野之中最聰明,不過轉數就係 !X* 最快。

我是叫部長留牌的,但部長出賣我 ,佢爆料比 @XX話係我呢個"正氣"客人去點佢鐘,呢條衰妹知道之後,比預約時間早十幾分鐘去"步"我。我在留牌時間早半個鐘去到龍賭,想試下最靚果個採耳妹,諗住破戒做一次採耳,點知佢咁橋休假  .....我早左成半個鐘入房,於是就 on 居居咁在房內數手指,好在果條成日想嗒我既**^ 見唔到我入房,否則一定命都冇。

@XX 同佢家姊個樣同身材差好遠,如果要將佢 4 個排位,應該係 !X* > !XX > @X( > @XX...佢防守力仲高過另外 3 隻野!可能我冇諗過攻佢,所以試唔到佢底線去到邊。

今次破哂紀錄,我在 80 分鐘裡,只用水浸過一陣腳,@XX 連我一條腳毛都掂過 ,由頭到尾都埃在我身旁吹水,但個身用毛巾嬲住.....佢好鬼死開心,我帶左幾樣新野去,其他 3 隻野未見過的,又送左幾樣佢鐘意既小玩意比佢,滿足哂佢大部份願望。

佢同另外果 3 隻野一樣,猛咁 lur 我,要我除左我條...............................................手機繩比佢。果條手機繩係絕版籮蔔仔,好靚架,而家買唔到了,不過,我同佢講,叫佢地幾隻野搵你,你可能有。

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-18 23:14 發表

師兄,氣質小美女真係幾靚女架!

你真好野,收鑊都唔小啵。呢一場係未玩得好開心呢?我可以推斷一樣野,師兄一定係瘦類,否則你兩個攬埋一舊冇可能訓得落張椅既。

下次去挑戰龍賭 ...
邊5躲呀,我來緊都會上去,去一探都可以~~可以錦囊我麻?

引用:
原帖由 vic_ca 於 2009-4-23 11:58 發表

邊5躲呀,我來緊都會上去,去一探都可以~~可以錦囊我麻?
全部藝術品,你岩咩?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-23 11:47 發表

佢同另外果 3 隻野一樣,猛咁 lur 我,要我除左我條...............................................手機繩比佢。果條手機繩係絕版籮蔔仔,好靚架,而家買唔到了,不過,我同佢講,叫佢地幾隻野搵你,你可能有
師兄,乜咁大整蠱啊!?
你搵唔到那極品採耳妹採耳,咁最終有無搵其他採耳妹採啊?

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-23 22:35 發表

師兄,乜咁大整蠱啊!?
你搵唔到那極品採耳妹採耳,咁最終有無搵其他採耳妹採啊?
有另一個在中場撞入黎,唔係你至愛,不是 #,不是 (,也不是 ^,你應該知邊個,幾好樣丫~~

我特登同佢講話叫佢搵你,睇下佢有咩反應........

佢既反應係...............

你估下係點?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-23 22:38 發表

有另一個在中場撞入黎,唔係你至愛,不是 #,不是 (,也不是 ^,你應該知邊個,幾好樣丫~~

我特登同佢講話叫佢搵你,睇下佢有咩反應........

佢既反應係...............

你估下係點?  
佢既反應應該會係︰「他又不是師兄你,又怎會有那些呢!?」

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-23 22:43 發表

佢既反應應該會係︰「他又不是師兄你,又怎會有那些呢!?」
@X^ 話....:「他不喜歡那些的,他沒你那麼有趣。」

「他不會再找我們的。」「他每次來都磨幾個鐘,找別的女孩....」「很多皇牌都給他試過了......」

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-23 22:58 發表

@X^ 話....:「他不喜歡那些的,他沒你那麼有趣。」

「他不會再找我們的。」「他每次來都磨幾個鐘,找別的女孩....」「很多皇牌都給他試過了......」
師兄,乜咁似上次你寫佢家姐講過既野啊?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-23 23:01 發表

師兄,乜咁似上次你寫佢家姐講過既野啊?
你都知佢 5 隻野住在一起,互通消息,我同你都比佢地點左相。

呢隻 @X^ 未入房前已經背熟哂上次我同佢家姊講過 d 乜,清清楚楚知道我送過 d 乜比另外果三隻野。佢鬼死咁蠱惑,我叫估果 d 小玩意係乜 (看外表是猜不出來的),佢其實知道哂,佢家姊講比佢聽的,但扮估唔到......

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-23 23:10 發表

你都知佢 5 隻野住在一起,互通消息,我同你都比佢地點左相。

呢隻 @X^ 未入房前已經背熟哂上次我同佢家姊講過 d 乜,清清楚楚知道我送過 d 乜比另外果三隻野。佢鬼死咁蠱惑,我叫估果 d 小玩意係乜 (看外表是 ...
其中有部份原因就係小弟上星期六搵佢時,同佢透露過話師兄來緊好快就會點鐘搵佢!咁佢呢幾日當然做足PREPARATION啦!

好彩我未被點相,等我上去會一會她們先

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。