推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

板主大晒!

引用:
原帖由 drm 於 2008-11-11 00:30 發表
咸D用幾粒鐘寫個報告,一句:違規操作,就被掉落垃圾桶!

講多兩隻字原因都無。咁很忙,就唔好做板主啦!

咁很辛苦,問候o下你囉!

咸D問候你,你唔使講多謝o架!
引用:
我食慣 d 姐仔、模特,都好耐無試 e 種無化妝,清秀o靚妹。好,又試o下,上車!
妹仔一上車,問佢幾歲,十六!有無呀?
既然你自己都認為個女仔未夠十六歲,仲影埋相,當然就係違規內容。

5.  嚴懲發表帶有涉及吸毒及與未成年少男少女發生性行為之言論或主題或相片,違者會被扣分(體力 -30,威望 -30),甚至禁言/禁訪的懲罰。

我係唔會容許有會員發表帶有涉及吸毒及與未成年少男少女發生性行為之言論或主題或相片,
更唔會因為閣下用幾粒鐘寫個報告而例外。

相關搜索目錄: 化妝
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 drm 於 2008-11-11 08:20 發表

[quote] 第一,文中的「我」是誰?你唔好攪到無睇晒全文的讀者,以為是咸D!

咸D只是寫出一次救國行動中,其中一員的見聞和言行。
無論你文中所寫既係邊個都好,涉及與未成年少男少女發生性行為之言論就已經係違規。
引用:
第二,妹仔話自己十六,咸D的朋友覺得唔似,但咸D覺得唔只十六喎,點解唔可以寫,點解唔可以影相!

難道要先查看身份證明文件?
明知內容敏感惹火,仲要貼出黎?難道你覺得攪到一個妹妹仔係一件值得自豪既事?

你既相,求其加個水印就算,連乳暈、陰毛都仲見到,我己經無同你計較你所犯既呢一條 :
4.  請不要張貼過份色情之圖片(如露三點)。所有包含三級圖片的文章均會被移至「三級貼圖區」;至於何謂色情圖片,尺度絕對由版主審定,會員不得異議。

引用:
不過,這亦帶出一個問題:

嫖,對不對?嫖未夠十六的,對不對?嫖超過六十的,對不對?

咸D覺得是一個「五十步與百步」的問題而已!

呢度雖然唔係講道德既地方,但都應該有個底線,玩個成年既,叫做嫖,玩個未成年既,係孌童,係兩件截然不同既事,唔好混為一談。

引用:
原帖由 drm 於 2008-11-11 11:28 發表
板主大人即係「淫審官」,你話過份色情,咸D當然不得異議。

板主大人一早用這條入咸D罪,大家都慳返好多口水啦!

不過都好似話移去「三級貼圖區」,唔使殺頭吧!

個囡囡固然話自己十六,咸D相信佢有十六 ...
過份色情加上未成年訊息,係整個論壇都唔容許,仲可以移去「三級貼圖區」?
你既然知道係心理病,咁你好自為之。

引用:
原帖由 36dbusdriver 於 2008-11-12 22:51 發表
"今次事件所牽涉的文章

http://www.xocat.com/f/thread-224338-1-1.html

小弟先移回本版及置頂(唯閱讀權限已先修改為250,只有
文章的作者及版主才可看到),等候作者修改違規部份。

若在文章的可修改期內 ...
請不要以分身發言。

引用:
原帖由 drm 於 2008-11-13 01:05 發表
anakin版主大人,你唔係又想屈咸D用分身來撐自己掛!

咸D零三年注冊至今,就只此一個a/c,更無要求過任何人過來聲援。

筆Sir,咸D要送個 畀你!

不論你是否會再判咸D的貼死罪,但身為一個大晒的m ...
連我執行其他版務,你都想借意話我屈你?

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-11-14 00:55 發表

唔係嘛h:" />h:" /> ..............用分身發言都唔得.........呢度大把版主用分身架喇............
就算IP 一樣你都無証據咬實是分身喇..........我公司成幾佰人都用同一IP上xocat點知邊個打邊個
會唔會有D過份呢 ...
用分身去攻擊其他會員就係問題。

引用:
原帖由 FXO 於 2008-11-14 10:16 發表

咁係咪等於唔分身去攻擊其他會員就無問題呢?
呢樣你會唔知架咩?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。