推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

^ o ^ 留言聊天千千舍

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-26 02:10 PM 發表

謝謝千千同學 ,
原來小弟做鰿P星...........
其实你条友D帖发去边度啊

千千姑娘好
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-26 02:24 PM 發表
你好呀~!真係一塌糊涂呀~!
我真係唔知喎

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-26 02:34 PM 發表

千千同學, 佢就係江湖聞名黿蘆嶀j賊小糊涂喇!!!
乜你四处宣扬我个大名架

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-26 02:33 PM 發表

發晒畀所有親友啦, 到時記得飲多杯喇!!
琴琴都嫁左啰.乜weeewaaa大哥咁快又找到心头好喇

你都好唔专一喎

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-26 02:41 PM 發表

小弟擺慶功宴咋喎, 你諗鬙h邊呀, 小糊涂!?  
都係果间
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-26 02:43 PM 發表

咁你有咩野係知架~!糊涂哥哥~!
一声哥哥真宵魂

小弟想知千千姑娘芳龄几何,得唔得呢

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-26 02:40 PM 發表

so des le ~!千千真係失禮哂~!!
仲有一样千千姑娘一定要知,WEEEWAAA大哥就係我嘅好拍档喇

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-26 02:49 PM 發表

千千同學都唔差, 囍悎v同學都成日讚妳幽默.........
仲讚佢好靓女添

相關搜索目錄: 幽默

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-26 02:51 PM 發表

小弟揀髐d千大酒店!!!!
千千阙歌就有一首

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-26 02:53 PM 發表

你真係當千千同學係傻鍐{!!!
weeewaaa大哥乜你咁讲千千姑娘架,好唔礼貌喎

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-26 02:53 PM 發表

其實唔係問題,不過....女仔既年齡唔係一向係稱之為一個大秘密黎咩~?
咁又係,不过你可以婉转D讲架

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-26 02:56 PM 發表

原來你地想夾埋蝦我~!!ar sir 我要報警~!!
若要報警千企唔好向WEEEWAAA大哥報啊,

表面上佢係一个巡警,其实佢同小弟一样都係.......呢个秘密唔讲得过你知架

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-26 03:02 PM 發表

sorry喇∼!不過對我黎講唔係咩野秘密o者∼!
讲下笑啫千千姑娘

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-26 03:02 PM 發表

你咁對千千同學..........嚇親人]喇, 仲話人w!!!!!
问下芳龄都会嚇親人,唔係瓜

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-26 03:05 PM 發表

糊涂哥哥∼!你做咩野架∼!how old∼?how tall∼?how many weight∼? 
开车架低下阶层

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-26 03:06 PM 發表

小糊涂, 你以為有人會信你講洢??
唔信我即係唔信你,weeewaaa大哥咪以为好光荣至得架

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-26 03:06 PM 發表

但人地好認真架∼!
咁你偷偷讲我知嘛得啰

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-26 03:07 PM 發表

咁你都唔係一識人, 就問人]幾多歲???
weeewaaa大哥唔通你一识人就约人去街喎

引用:
原帖由 千千 於 2006-11-26 03:09 PM 發表

糊涂哥哥∼!你唔係覺得咁就會嚇得親我嘛∼!
唔会,小弟第一次见千千姑娘,无以为赠,送上歌曲一首

http://www.ting530.com/player.asp?id=JMMONNEQCNC0

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-26 03:10 PM 發表

你以為樣樣拉埋人落水, 就可以自保???  
weeewaaa大哥唔记得左我地一齐偷香窃玉啰咩

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-26 03:16 PM 發表

你一識女仔, 就會挖人]屭p隱咩?? 有....除非人]主動想講!
真係畀你激奀!!!
咁我问过第二样喇:千千姑娘今日食左饭未啊

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-26 03:18 PM 發表

你又發開口夢呀????
唔係啊,上个月同渔民大哥,早几日你同WC大哥都唔叫埋我仲好讲添

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-26 03:19 PM 發表

小弟以為你話想以身相許w.........
千千姑娘唔介意的话.....小糊涂都无乜所为嘅

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-26 03:22 PM 發表

睇薛A個病又嚴重了....
漁民大哥都唔知係咪畀你嚇走w呀..........
你未好翻,小弟边敢咁快好啊

千千姑娘以上说话多为废话,千万莫当真
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。