推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

過檔蘋果動新聞女主播 - 曾美華

引用:
原帖由 唔易做 於  08:33 發表
自 拍 劇 集   搞 頒 獎 禮
有 線 10 蚊 台 撼 無  
唔大哥,
~哇~~畸堡咁都得呀!?

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-28 20:22 發表
呢個世界有咩唔得
咁又係, 不過咁爭法.......會唔會好傷.......

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-1-29 04:44 發表
............
引用:
原帖由 hong299 於 2007-1-29 22:04 發表
....….拉近文化……..
多謝晒 siuy 大哥, Hong 大哥!!!!
謝謝華姐, 謝謝唔大哥!!!

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-1-30 04:59 發表
...............
多謝晒 siuy 大哥!!!
辛苦晒靚靚姐!!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-30 09:42 發表
好細心~~~~~~~~~~~~~~
莫非個廠時冷時熱??

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-1-31 04:55 發表
最後兩張,各位大哥明天見,請呀.......
多謝晒 siyu 大哥!!!
唔大哥一定好開心!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-31 14:59 發表
少少咁啦
我只想做個件打底衫, 巧溫暖呀
華姐:"唔大哥, 你曳曳呀你....."

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-1 10:26 發表
唔大哥仲未憡寱{,快D通知佢先
多谢motinlee  大哥
好, 又再千里傳音先.....
唔大哥))))))))))))))))))))))))))))))))

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-1 11:21 發表
唔大哥:"咁你中唔中意我曳曳你姐"
多谢siuyipchi1  大哥注意保重身子呀
華姐:"唔睬你呀....."

引用:
原帖由 wc20032004 於 2007-2-1 23:55 發表
唔大哥: "好衰架!!"
如果華姐同唔大哥入薇ㄗ..........唔知會點呢!?

引用:
原帖由 hong299 於 2007-2-3 13:14 發表
oh my god......
華姐換新 LOOK, 唔大哥覺得點呀??
謝謝 Hong 大哥!!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-3 07:56 發表
斷左氣~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
各位兄弟姊妹, 快囍P唔大哥急救!!!
幫手垠虓壑黤往L))))))))))))))!!!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-4 19:15 發表
斷氣用滅火筒既咩  
叫華姐黎好過
係喎!!
華姐, 請妳幫手垠虓壑黤往L))))))))))))))

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-4 19:16 發表
有侍觀察一下先
或者呢個只係一個過渡髮型呢!!

華姐唔該晒 Hong 大哥!!
唔大哥, 華姐搵你............

引用:
原帖由 hong299 於 2007-2-10 22:20 發表
……..cable tv………
多謝晒Hong 大哥, 華姐!!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-11 19:10 發表
我適應力很強
所以適應左啦
小弟都係!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。