推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

49 12
發新話題

[灌水] 這些年來

引用:
原帖由 利記 於 2006-12-13 03:50 AM 發表

唔知宜家阿大點呢
係呀,唔玩仲好呀
我就係咁諗所以冇乜搵佢野~~~~費事佢又野起來呀~~~

你知佢可以好野下架~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 利記 於 2006-12-13 06:17 AM 發表

佢癲添啦
所以我都好希望佢真係乖左就好了~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 tailawyau 於 2006-12-15 04:10 AM 發表
請問聲大家講緊邊位呢???
唔准咁突然出泥嚇人~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 利記 於 2006-12-16 02:32 AM 發表

你個樣唔准咁古惑呀~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-12-16 12:54 PM 發表

From fire? To fire!  From water? ? To water!  Two feet in sh*t, go soup travel fire .... Horizontal? You die!  Vertical? You die! So: go go go go go!  
呢位朋友~~~~大家又唔係咁熟~~~~你d英文又差~~~~

唔該你言詞小心d呀~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-12-16 12:54 PM 發表

From fire? To fire!  From water? ? To water!  Two feet in sh*t, go soup travel fire .... Horizontal? You die!  Vertical? You die! So: go go go go go!  
睇泥呢個世界除左我~~~都唔會有幾多人明白你了~~~

全文如下:
火奡N火堨h,水奡N水堨h~~~兩腳插史~~~赴湯蹈火

橫又死~~~掂又死~~~所以~~~去吧~~~

只望妳一切安好~~~~

dizzc~~~~~~~~掛掛~~~~~~~
只望妳一切安好~~~~

忙係好事來的~~~~好過我游手好閒~~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 dizzc 於 2007-1-4 07:18 AM 發表
咩事呀大佬, 骨都痺

回想以前, 有時都幾想你做番呢行
冇用了~~~~時代唔同了~~~~就算我再做~~~

以而家d女的質素同價錢~~~~費事你地浪費金錢~~~
只望妳一切安好~~~~

哈哈~~~遲到~~~~~~~
只望妳一切安好~~~~

其它地方質素提高~~~但錢平左嘛~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 老手 於 2007-1-7 04:07 AM 發表

阿九, 真係服你 我係英國加拿大讀番書既都睇唔明你好野!經你translate過真係六體投地and笑到肚痛!
死味~~~~人地讀過下書~~~~唔同我地架~~~~我同佢熟先明咋~~~

只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 利記 於 2007-1-23 08:30 AM 發表

我唔知古得唔得
不過你就實唔得
最乖係你了~~~大雄猫~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 isxman 於 2007-1-26 08:08 發表

基本上男人係由色狼進化的
死了~~~~我諗我仲未進化~~~~我仲係色狼咋~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 利記 於 2007-1-31 06:03 發表

乜你有進化過咩
我曾經由色狼進化成超級大色狼架~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 March 於 2007-1-31 09:19 發表

甘依家係咪開始老化...變左老狼
還是由色狼變左狼狗
最近我溝女狠左好多~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-1-31 10:16 發表

so...
when shall we...
我去地方苯唔係個個夠去的~~~~去左~~~亦苯唔係個個能夠番泥架~~~

咁危險o既地方~~~~我自己得了~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-2 17:07 發表

官涌公廁
隔離版成日講果D又老笠~~~又老屈果D地方呀~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 March 於 2007-2-7 06:47 發表

係咪好遠嫁!!係咪要過關嫁!!係咪...
你好似以前同01都成日去架~~~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-2-7 05:09 發表

咁幾時o者
你是一個應該乖乖的人~~~~~

成日諗住去玩就要~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-7 09:20 發表

我估鶢黖L街名
係個廣場到
佢其實係一個灣~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 Poseidon 於 2007-2-8 02:21 發表
在下當年都由Timway到xocat同各師兄交流,不過頗為低調,各位未必對在下留有印象. 見咁多舊人出文,忍不住出番個post.
在下現在去玩既次數一年一隻手都數得晒.
好幾個月前去過卡樂B.
坐過件後生佗地,佢話自己就考 ...
海兄~~~~點會唔記得你呀~~~~當年你海浪簽名~~~~多令人深刻~~~~

玩少d會覺得好玩d~~~~好事來的~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-2-8 08:18 發表
海王兄

點會唔記得你丫
你當年提供唔少紅底黃字o既資料都好有用
薯片有時係有金魚架
所以我都試過俾媽咪叫我幫手化金為木
不過都係失敗多
咁大個人成日講大話係唔arm架~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-2-12 10:50 發表

我從來都唔講大話架喎
你純良我就知~~~~但化金為木~~~~你強項喎~~~~
只望妳一切安好~~~~

49 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。