推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[灌水] 這些年來

金色時代 is one of my prime NC because of a familiar Mami worked there before.  Some MM are quite good some time and luckily the bill has been looked after well too.   Also, you can find good local MMs (gold fish) but they are quite approachable and sticky.  

Ji Jun is another good one in TD, as the mami whom I know is quite good.  Try not to go there for ND, the bill can be incredibly......expensive.  But of course, their selling point is the young local MM, but it is your up to luck for finding a beautiful one.

星色, ah....forget it.

99 c hing, thanks for all the informations. But I do agreed with some brothers saying: if you don't have any familiar mami, forget about them!!!! Because you don't know what you end up of paying, is that right???

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-12-6 01:58 AM 發表

我 都 係 一 件 退 伍 軍 人 啦 ....
一日咁多
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 roger21 於 2006-12-6 02:02 AM 發表
99 c hing, thanks for all the informations. But I do agreed with some brothers saying: if you don't have any familiar mami, forget about them!!!! Because you don't know what you end up of paying, i ...
呢樣野就四圍都一樣架了!不過澳門有套票制~~~錢就好少會使大好多!

但冇熟mami~~~~女就冇咁有保証啦~~~

不過一般泥講茶舞玩兩個鐘出古惑就少d~~~~

相關搜索目錄:
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 利記 於 2006-12-6 02:03 AM 發表

一日咁多
佢而家真係幾乖下架~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
呢樣野就四圍都一樣架了!不過澳門有套票制~~~錢就好少會使大好多!

但冇熟mami~~~~女就冇咁有保証啦~~~

不過一般泥講茶舞玩兩個鐘出古惑就少d~~~~
you are right!呃人果一二百冇用,大場只係博你返轉頭長做長有!
次次我都一毫子都唔駛放低就拍拍屎忽走人!

囡囡大把,成個阿瑪遜森林咁大,慢慢揀實有你心水!

相關搜索目錄:

曾經都有係香港反過一排
都有緣跟九九兄反過 ~

引用:
原帖由 johncage 於 2006-12-5 09:44 PM 發表
想請教諸位,
明知香港夜場有扒,
但偏向扒山行呢?
我要摷一摷上個月去nc個report~~~

My new target!!

時間:上個月

地點: 旺輝

人數: 兩麻甩

時間: 晚七

有成個月幾無跳舞,
一早約定個FD個晚出動,
本來打算跳兩三粒鐘, 之後再去SAUNA,
點知...

呢個場囡囡可食指數頗高, 肉彈型試過, 少女型又試過, 混血兒(中葡)又試過.
所以睇下媽咪有咩好野.
不過心想都坐三四PART先夠籌.

一去到, 寒暄幾句, 咋咋林入女.

我個件OK喎, 唔串, 有笑容, 有招呼, 飲酒唔瀨貓, 杯飲杯清無咋型.

我FD個件麻麻, 鄰家少女, 不過好在DUM得我FD開心..

全部一PART OK, A鐘.

三粒鐘過程中, 猜枚飲酒, 車輪互摷, 幾咁鳩興, 親囡囡夠廁所之際.
問問收幾點(可以慳街鐘錢),
對話以下:

摩: 呀囡, 今晚收幾點呀?

囡: 做咩姐~(貓貓地), 好夜呀~~

摩: 幾夜呀?(拖住手, 淫情望實佢)

囡: 你想點姐?

摩: 我想同妳去開房呀...

點知呀囡一咀咀埋黎, 嘩!! 好撚多人架~~

去完廁所, 囡囡出邊等我, 囡:你依家埋單, 我即刻收工, 樓下等我啦~~

YES!! BINGO!

埋單問下媽咪條女咩料先.

做左一個月, SALES妹駛大左, 落黎返, 還咭數, OK呀, 一買一賣無手尾!

埋單, 三個鐘, 每人九佰.

係樓下等左呀囡三個字, 換左衫, 唔同好多, 女友FEEL勁重~~ 正!!

爆房去, 維記也!

一入房, 火車輪BABA聲, 一對彷似禁欲多時的男女, 一TAR就著.

佢半推半放咁暗示我坐係SOFA, 除我條褲, 唔沖涼就吹??!!!

唔戴套就吹??

我一陣唔會再打車輪架!!!

不過真係好有AV FEEL呀!!

塊鏡反映o既映像咁似...咩呀囡妳咁似..."前鳩美步"??

唔得, 好撚舒服, 四級視覺, 聽覺同感受, 想想想....

都係停一停, 拉左呀囡入去一齊沖涼!!

沖涼個陣又係百厭妹一名, 係咁想我走火, 想車?? no way, 刷左牙先.. 我駛出錫錫大法, 錫耳鍚頸錫妹妹閃開車輪.

細路就昂曬頭, 係咁想入洞.

沖完, 我扮野先刷牙, 好彩佢都有刷...

之後上床大戰, 埋牙, 水多, 濕到去大脾(女上男下)

隔離房又有叫床聲, 我呢邊又叫, 嘩好撚淫~~~

囡囡對眼真係好鬼得意, 慢慢放個陣就好溫柔, 快速進入個陣就哀求眼神...

囡: 嘩, 快的快的, 好舒服呀!!

摩: 邊...邊...度....舒服?

囡: 下邊屌得我....我好舒服呀!!! 好大碌呀!!

十零分鐘貨仔, 完事, 抖大氣, 大家相擁訓左陣, 囡囡問可唔可攬住佢訓到聽朝.

望望錶, 大x鑊, 成十二點半,  咋咋林, 一齊沖涼, 公價五佰, 抄左牌, 想起妳, 會搵妳一齊睇戲...

成晚駛左 NC: $900 + 時鐘 $210 + 囡囡 $500 = $1610

抵, 因為FEEL呢o的野, 可遇不可求, NC未死架~~

相關搜索目錄: 跳舞

你靚仔係唔計數架~~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-6 01:19 PM 發表
N 年 前 某 女 女 : 「 咁 呀 ? 好 啦 , 不 過 你 要 陪 我 過 夜 o架 o窩 ! 」

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-6 01:19 PM 發表
依家又身痕喇, 聽日有無時間去探西餅?

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-6 12:51 PM 發表

有成個月幾無跳舞,
點知...

呢個場囡囡可食指數頗高, 肉彈型試過, 少女型又試過 ...
我頂你呀!!!搞到我好很想去呀!!!!!!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-6 12:44 PM 發表

我要摷一摷上個月去nc個report~~~
因為我地上NC唔係純諗住搞野
有時幾個兄弟出黎劈黻s
嘻嘻哈哈就咁一晚
其實我地同去酒吧差唔多
只不過鷇}間房
有人加黻s咁囉
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2006-12-6 02:20 PM 發表

我頂你呀!!!搞到我好很想去呀!!!!!!!
聽日約左 fry大佬去旺輝, 你有無時間?

引用:
原帖由 利記 於 2006-12-6 02:56 PM 發表

因為我地上NC唔係純諗住搞野
有時幾個兄弟出黎劈黻s
嘻嘻哈哈就咁一晚
其實我地同去酒吧差唔多
只不過鷇}間房
有人加黻s咁囉
去酒吧差唔多?? 係o既, 當你唔想有下文個陣.

不過個晚好想攪野,
好想搵件陀地砌返劑,
請問你可唔可以問拳手"今晚等妳收工去開房呀!"
俾人打柒都似!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-6 03:17 PM 發表

去酒吧差唔多?? 係o既, 當你唔想有下文個陣.

不過個晚好想攪野,
好想搵件陀地砌返劑,
請問你可唔可以問拳手"今晚等妳收工去開房呀!"
俾人打柒都似!!

話時話, 一到冬天, ...
但你次次上NC
都唔係次次有得搞啦
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-6 03:11 PM 發表

聽日約左 fry大佬去旺輝, 你有無時間?
聽晚咩時間?我要9點先得......

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2006-12-6 04:04 PM 發表

聽晚咩時間?我要9點先得......
最緊要開心!!!

liverpoolq sg......HELLO!!!
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 F/Ry 於 2006-12-6 04:42 PM 發表
liverpoolq sg......HELLO!!!
大哥,好耐無見
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 細摩 於 2006-12-6 12:51 PM 發表

有成個月幾無跳舞,
點知...

呢個場囡囡可食指數頗高, 肉彈型試過, 少女型又試過 ...
我係旺輝都試過, 不過係陀北

佢話上佢屋企, 都係樓下維記安全d

last 比 500 家用, 佢只係收左 100 話搭車夠喎

引用:

有成個月幾無跳舞,
點知...

最緊要開心!!!

引用:
原帖由 gy4470 於 2006-12-6 05:56 PM 發表

我係旺輝都試過, 不過係陀北

佢話上佢屋企, 都係樓下維記安全d

last 比 500 家用, 佢只係收左 100 話搭車夠喎
佢比返100我都有, 不過皮肉錢, 呃左生仔無....

引用:
原帖由 利記 於 2006-12-6 03:36 PM 發表

但你次次上NC
都唔係次次有得搞啦
睇你同媽咪講要咩女姐~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。