推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-11-24 12:07 發表

唯有食少餐但食好D! 要揀飲擇食.
經濟唔好,更加要揀飲擇食!
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

乳交?
暫未試過好的,可能要試下師兄的推介喎

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-28 08:57 發表

she's my all-time favourite la
will consider her seriously

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-28 10:42 發表

you mentioned that you didn't have any feel ge?
will consider re-visit?
I thinking we are talking about 天文台 婷婷 who I have not visited yet.

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-28 11:16 發表

argh..i see..sorry.
her body is really attractive except fake boobs are the flaws.
massage skill is wonderful too
I love long legs and her photos in the ad really attractive.
How's her face, comparing with.....?
And how long for dup+bm and dup+full set?
Thank you.

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-11-28 14:05 發表
天文台6室婷婷係一個表現全面的囡囡, 可一又可再!
同7H3、Yuki、阿賢比又點既呢?

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-11-29 00:59 發表

事實是這裡的師兄們近來都愛在華豐流連
忽略了其他地區罷
這個post亦談過福樂,天文台,禮基............

怕師兄誤會要囉嗦點再說清楚
這個post討論的是"USB"
如果師兄要用141,酒店囡或高鐘囡的standard來衡量 ...
講得好好!

正所謂,各花入各眼,另外好認同上USB,同上141/酒店囡的追求是很不同的!
由於141,特別是酒店囡的報告有好多,有真有假啦,因此特別喜歡這裡會講下USB....

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 sktempem 於 2008-11-29 05:06 發表
好多時見在大埔的usb都可以看到樣貎不俗,敢問各ching,這是真是假﹖有無問題,謝謝各ching.
係呀,有d相頭唔錯,但太遠了

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-11-30 06:41 發表
呢幾個月呢度的師兄集中討論華豐四位USB:

13K2阿賢
7H3婷婷
6H3Coco
6C5Yuki

上述四位可以叫做華豐"四朵金花"!

希望各師兄再努力發掘出新的金花!
下一束「四朵金花」,暫未試過 6H3 Coco,佢好似有廣告的,對嗎?今日唔見個ad,單從相頭,似乎唔係我喜歡果款,而且仲有幾位骨囡未試,所以....

相關搜索目錄: 廣告

[再上華豐阿賢簡單報告]

經ericsaintmartin師兄一講,本身唔多想踩背的我,(因為試個有骨囡踩到我背脊又紅同有點瘀,不想再試),都要上去阿賢處試一試她的踩背。

今次醒目約佢加鐘做兩粒鐘,嘩,踩背真係正,恕我未能如ericsaintmartin師兄有那麼好文筆,形容得咁細緻,總之對於受力的我,踩背就真係令我鬆哂,用手始終唔夠力。Dup足個半鐘,真係快活不知時日過!

今次無揀BM,天氣涼,著返件衫好D,RPP仲要練下,HJ部份,大家對坐,佢坐骨床尾,我瞓床頭,我雙腳放在她大脾上,繞住她條腰,由於時間鬆動,傾起偈來,話題係如何HJ最high?阿賢好明白各有所好,不能一概而論,反而要試同觀察客的反應,佢話會記住D熟客喜歡同唔喜歡點打,好pro呀!

我當然唔執輸,乘機請佢幫我試下一些新花款,同埋叫佢試下她的心得,果然對自己認識更多!
一如以往,俾佢打到細佬嘔哂奶同抽筋收場

下次都要繼續約兩粒鐘!

講開又講,間中都會見到有人在不同討論區批評,揾囡HJ,不如自己HJ,自己最熟悉自己....之言論。

我就唔同意呢種講法,熟悉又點呢,有D位置、動作係自己做唔到,另外,條囡用D新招同你打,可能你都未試過咁打。最重要係自己打到出左,手自然會軟,好難繼續打到抽筋,但換左係由囡打,你出左後,佢肯繼續打的話,真係會打到細佬抽筋!好鬼爽架!自己做唔到架!

引用:
原帖由 foolishguy 於 2008-12-3 01:29 發表

Thanks for the report.

嘩, 好似好正禾, 等我book佢試吓先.
Remember to give report after you try wor!

引用:
原帖由 SCK1969 於 2008-12-2 08:23 發表
想問各位有冇試過油麻地這兩位囡囡,相頭好似幾吸引:
http://www.sex141.com/big5/viewi ...type=2&keyword=
http://www.sex141.com/big5/viewi ... type=2&keyword=
芝芝幾好咁喎

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-12-3 15:16 發表
thanks 打到細佬抽筋 report!!

wanna try!
咁預祝你細佬勁抽筋啦!

引用:
原帖由 SCK1969 於 2008-12-4 01:53 發表

$450HJ?唔係$400BM咩?

想問服務可以嗎?技術可以嗎?RPP同HJ可以嗎?
咁多問題,因為佢都係後選之一。
Maybe $400 BM is only 60 mins wor.  Any bro can verify please?

引用:
原帖由 love_raptor 於 2008-12-4 10:01 發表
Wish to thank Brother Yuyuau for giving me the numbers I requested.

After spending some time to read this thread, I have decided that Yuki would be my no.1 target.  So, upon obtaining her number, I ...
Feel sorry about your "waiting and waiting" experience.  However, it seemed that you did enjoy her.  Then visit again and you will feel better next time!

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-12-4 14:52 發表
華源14A1C房Shirley報告

今日可以補鐘收早個零鐘,身痕想dup骨,打俾Yuki做緊野而且緊接住仲有個booking.有師兄話近來D report都集中係華豐,心諗都係時候去第度開o下餐.首先去左安樂搵好耐無見o既Fiona,有客.咁就過 ...
Thanks for report! 好仔細解釋踩油背同踩毛巾的分別,攪到我好想試下踩油背添,等我問下阿邊個有無得踩油背先

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-12-6 15:31 發表
今天和Yuki傾電話,講起love raptor師兄的case,Yuki也覺得100%是她自己不對,因為love rapter師兄的booking是一個confirmed booking,雖然之前連絡不到love rapter師兄(love rapter師兄留的不是mobile no.,可能已離開of ...
Yuki 咁重視既,咪放過佢囉!
不過下次再上去,記住響朵,話唔埋有特別野補償俾師兄呢!

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-12-8 02:28 發表

會唔會好多人自認係love raptor ching ga...
我估 Yuki 會記得啦!

引用:
原帖由 foolishguy 於 2008-12-9 12:23 發表

事實佢都有一班fans的。。。
我也相信是這樣!

引用:
原帖由 foolishguy 於 2008-12-9 23:47 發表

外貌和笑容是她的強項,喜歡靚樣既ching應該會喜歡。。。
真係好有feel,可惜無咁多錢成日去揾佢及其他囡了....

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-12-10 09:59 發表
幾好傾,好注重衛生,比埋拖鞋我著
dup得非常好,夠力夠技術,冇試踩背
rpp一流,指甲在股lar同大脾同背脊之間游走,如可以摔下條腸仔更好
hj 係最舒服既一環...果種手法好特別!提早出野
最後按下 ...
佢 hj 手法盡得眾師兄及小弟之珍傳,相信已經發揚光大唔少了!

引用:
原帖由 foolishguy 於 2008-12-11 09:38 發表

豆豆真係唔可以經常去,真係好易沈。。。。
幾同意!

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-12-14 08:10 發表
尋尋覓覓,還是要回到骨友之家--華豐.
這次去找約了多次的阿賢.

阿賢的報告夠多了,很多師兄都寫得很詳細很精彩,珠玉在前,我只寫幾點觀感.

1, 骨技,真的是第一,一級棒,超一流,不是Good,而是Excel ...
阿賢真係正,不過「淺藍色吊帶內衣、真空上陣、黑色lace小內褲」,如果係一set同一顏色就更好了,係咪要考慮送番套聖誕禮物俾佢好呢?

引用:
原帖由 hahadad 於 2008-12-14 18:35 發表

becareful , using the same slipper
That's also what I think.  So I don't use them and just bare my feet.

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-12-15 13:32 發表

華源琪琪和文文都是一流高手, 但阿賢是超一流!
完全認同!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。