推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 hbk 於 2008-6-25 15:10 發表
Mr. JohnnyJohnny, can you please tell me if 發利Suki still working?
If yes, I would like to know if she is still working in 發利 and which room?

Thanks alot!!

Suki仍上班.她在六樓四巷盡尾那間.

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-6-25 16:55 發表

尖沙咀加連威老道玲瓏
北角文蘭樓Maggie
尖沙咀香檳A (很多個也不錯,特別推介Cat,按摩老手.)
Thank you very much!!

相關搜索目錄: 香檳

引用:
原帖由 kenhk168 於 2008-6-25 17:12 發表

Thank you very much!!
HB-B的小電蟃<豆豆>也可以試試. 手勢不錯!

Thank you C Hing

回復 #22 johnnyjohnny 的帖子

怕咩喎,下次等我帶埋把激光劍上去咪得囉。。

かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2008-6-25 23:17 發表
怕咩喎,下次等我帶埋把激光劍上去咪得囉。。

螢光安全套??? Sorry,唔應該咁笑啲兄弟!!!

I final went to 尖沙咀香檳B 7/F B6.
She told me her name is Kawaii. However, Ad in 4 said that her name is Amanda.
引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-6-25 16:55 發表

尖沙咀加連威老道玲瓏
北角文蘭樓Maggie

Mr. johnnyjohnny, I was talking about the that Suki used to work in 603, not the Yuki now in 604.....

Thanks!!!
引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-6-25 16:57 發表

Suki仍上班.她在六樓四巷盡尾那間.

Yesterday night UA朗豪坊看《文雀》, 《文雀》並非失敗,玩票程度不及《鐵三角》. 基本上故事並不吸引,單論故事,其實頗為簡單淺薄,眾角雖有個性,但描寫不算深入。<文雀>這片子重點不是看故事,我們要看的是那些已逝去的及即將逝去的東西,例如香港的老面貌、人情味。

BTW,有趣的當看到"疑似喜利電梯", 發利, 香檳 B, and 天文. 我家的大人問我: 你笑什麼?

精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-6-25 08:55 發表

尖沙咀加連威老道玲瓏
北角文蘭樓Maggie
你意思即系話檳A果隻系老貓 ??

Anyone can tell me "北角文蘭樓Maggie" address, Thank You

引用:
原帖由 ah_wa000 於 2008-6-26 19:19 發表
Anyone can tell me "北角文蘭樓Maggie" address, Thank You
請自行上1X1搵, 又或者上地圖搵. Maggie在一樓上海理髮鋪旁

終於book 到香賓A 7/f 的 CoCo. Her OL look 引死人.

試左佐敦"國貨公司"大廈5樓彤彤

尋日去佐敦"國貨公司"大廈洗樓, 依照自己的名單, 先上6樓找首選YUKI, 做緊0野, MANDY似乎冇返工, MAY MAY又係開緊工, 上7樓, 彤彤芳芳都係畀人Occupied左,.

再落5樓, 咦, 另一個彤彤(剛從四樓搬上來)得閒wor, 按鐘, 第一印 象同我的感覺差唔多, "細粒得來又好似好健碩", 確實係幾結實, 人就幾的式, 眼睛就細左D, 佢食緊飯, 我叫佢慢慢食, 食完飯才有力DUP骨, 我自己沖涼, 小妮子三扒兩扒食完飯, 又三扒兩扒除晒衫趕來侍浴, 波唔算大, 34C, 好查, 都沖左有成五分鐘.

彤彤話自己係四川"腎都"人, 跟她說是"SING都"(成都)才對, 除非成都的男人都好似我咁腎虧才叫"腎都". 問佢震後有冇返去睇睇, 佢話個陣時返去盞給家人添煩添亂, 也幫唔到乜0野, 不過稍後都會返去睇睇. 也對, 心想那些藝人震後冇幾耐就返去"慰問"災民, 其實真係唔識諗.

彤彤皮膚不算滑, 而且稍黑, 肚皮還有條開刀的痕跡, 問過原來是生仔時開刀, 睇佢年紀輕輕(我估28歲度)原來已做了幾年媽媽, 沖完涼DUP骨, 佢冇再著衫, 就咁TEO, 雖然佢話在深圳時做過大場, 不過手法不算太照顧周到, 但肯用力.

到RPP, 沒有落油, 手勢也太快了, 完全沒有掌握RPP"輕挑慢攏, 似有還無"的八字真言, R完, 就整個人趴在我背後BM, 長髲加雙乳加小妹妹在背後廝磨, 呢幾下就OK啦.

做做下, 我叫佢趴係度等我示範點樣做RPP, 小妮子畀我R到舒服到唔想起身,吹脹! 只要命佢唔好掛住嘆, 輪到我嘆啦, 起身, 我又訓低, 小妮子在雙乳和我小弟弟上滴油(而家先滴!), 來招雙蛋夾腸, 慢慢搞到硬, 唔趕時間, 不過搞極都出唔到, 最後都係改用HJ了事.

試完呢個, 名單上重有十幾個囡囡排緊隊等試, 任務好重!

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-6-29 14:16 發表
尋日去佐敦"國貨公司"大廈洗樓, 依照自己的名單, 先上6樓找首選YUKI, 做緊0野, MANDY似乎冇返工, MAY MAY又係開緊工, 上7樓, 彤彤芳芳都係畀人Occupied左,.

再落5樓, 咦, 另一個彤彤(剛從四樓搬上來 ...
師兄, 據知銅銅最遲星期五午後會再上班. 你可以update你的名單了.

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-6-24 00:25 發表
對不起,北角Co Co該名字是錯的, 我曾修正, 但想貫徹的一直的做法, 我不希望斷人衣食, 所以錯有錯著,就讓此事罷休.

而由於銅銅她一直堅持她的電話由她自己給人客, 所以無法私下知會.對不起!  ...
johnny 有無coco電話?
我都好耐未試過好骨手...我住新界..不過我都會去遠d尋找好骨手

Sorry,一如上文所言, 我寫錯了名, 而該囡本人覺得雖然手藝不錯, 但服務態度稍差, 所以不會在此介紹, 請諒解!

若有意搵好手藝及服務佳的, 可閱我其他文章.

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-7-2 17:32 發表

師兄, 據知銅銅最遲星期五午後會再上班. 你可以update你的名單了.
謝謝Johnny兄的infor

回復 43# 的帖子

Johnny gor is the encyclo[pedia for information at Fat Lee..............
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,啜到 D 女变奶媽,囡囡猛話跨啦啦!

之前在北角的Maggie已搬到上環. 詳情請兄弟自己上網查證.

我的雙首選之一的(發利銅銅 )已休假完畢, 各兄弟可以多個按摩大師傅可以選擇了 .

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-7-5 16:57 發表
之前在北角的Maggie已搬到上環. 詳情請兄弟自己上網查證.

我的雙首選之一的(發利銅銅 )已休假完畢, 各兄弟可以多個按摩大師傅可以選擇了 .
thanks for the info.

I cannot find info. about Maggie , any bother tell me, thank you

回復 47# 的帖子

Her Adv was there the day before. She may have moved again.

Maggie 已轉往上環. 請上網查.

引用:
原帖由 pb716 於 2008-6-24 12:18 發表
在荃灣卓明試過件湘女miki.....
Sounds attractive wor.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。