推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[上樓骨] 華豐7H3

引用:
原帖由 Siena 於 2008-12-25 16:53 發表
can bothers provide me the contact number?thx a lot
pm-ed!
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

引用:
原帖由 pk_boy 於 2008-12-26 12:04 發表
c-hing, i want the phone number too, many thx sin
pm-ed!

引用:
原帖由 magicbright 於 2008-12-28 15:08 發表
唔知有冇兄弟可以pm婷婷同7H3 個電話比我呢?
pm-ed!

引用:
原帖由 smithng2001 於 2008-12-28 16:02 發表
巴打請pm婷婷個電話no.thx
pm-ed!

引用:
原帖由 onmoon 於 2008-12-28 16:22 發表
請pm婷婷個電話 thx...........
pm-ed!

引用:
原帖由 freemanhk 於 2009-1-14 02:42 發表
呢個係以前的7H3 定係宜家的 7H3...如果小弟無記錯....應該係手勢唔錯..但係樣子就比較普通的囡囡..而且只係"話"唔比做.其實比多d錢咪一樣可以做
你指幾耐之前呢?

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-13 13:31 發表
靚仔未必有得做, 佢係有Feel先做
feel 真係緊要 D,其實靚唔靚係好主觀,feel 正正就係能改變人的判斷和感觀!

回復 310# 的帖子

邊位Becky呀?有無相睇下?

引用:
原帖由 jimsi 於 2009-1-15 14:41 發表
呢個becky lee係另一個hk freelance model(學生, 細好多架),
宣家esm兄講既係pearl果個...之前間唔中客串pearl主持..原來大過婷婷.

綜合search過資料所得.
Yes, the photo posted here is not Pearl's Becky Lee.  Can any bro post this Pearl's Becky Lee here?

引用:
原帖由 johnnychan2008 於 2009-1-16 08:06 發表
there was definitely a "phone number" on her door.
Yes, right!

引用:
原帖由 jimsi 於 2009-1-17 10:53 發表

溫柔婉若新抱仔型

呢句何解?
yeah, hard to understand ar!

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-17 12:03 發表

乜好難理解咩?
eric兄不過係以為佢係成熟中女feel
點知係妹妹仔feel
ok, ic ic!

引用:
原帖由 gowentgone 於 2009-1-22 16:41 發表

我覺得佢擺個防止沉船位,放置得幾好
"佢擺個防止沉船位"? What do you mean?

引用:
原帖由 8-() 於 2009-1-22 11:04 發表

No one will believe you. She is NOT living in 7H3, she has her home.

She is too busy to have proper breakfast or lunch.
Many gals also do not have time for dinner if they have customers lining up all day.
I guess they prefer this way as they want to make more money ar ma.

引用:
原帖由 gowentgone 於 2009-1-22 19:21 發表

有分寸
wahhhhhhh, still don't get it.  

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-1-23 00:23 發表

師兄意思是:狼狗是婷婷有意造出來的假象吧!
狼狗點捨得佢唔做全套!呵呵!
我認為有狼狗就一D都唔出奇,有D有埋仔女,甚至一家大細也不出奇
不過「狼狗是婷婷有意造出來的假象吧」這一點我不明白,佢目的何在呢?

我超認同ericsaintmartin所講「狼狗點捨得佢唔做全套」這論點!

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-23 01:51 發表
自以為“權威代言人”的言論, HAHA~~  good!!!!!

我都信有狼狗, 不過可能不是她自己養的。
我不是權威, 更不可代言, 不是100%肯定。
總之大家小心。
小心被狼狗咬?

引用:
原帖由 retire07 於 2009-2-4 13:53 發表

斷下斷下真的是很無癮。  婷婷應用電話錄音來錄下booking.
無法啦,有無其他方法呢?唔通請個秘書咩?

引用:
原帖由 MCX 於 2009-2-3 16:31 發表
C Hing,

Kung Hei Fat Choi.

Please pm me the phone no. of
7H3
豆豆
Yuki
阿賢
試哂這四個就緊係好冧正啦!

引用:
原帖由 虫二 於 2009-2-9 08:48 發表

madinhj 兄, 係未應該加埋阿中醫更完美
邊位中醫?
性感女中醫?

引用:
原帖由 Lee+Dick 於 2009-2-11 03:45 發表

相信是指6H3 coco
Yeah, some chings said she had 中醫 training.

引用:
原帖由 8-() 於 2009-2-16 16:49 發表

真係有咁多╞J
花得起,知道自己要乜,在過程中又享受到的,就唔會係傻仔了

引用:
原帖由 jimsi 於 2009-2-16 12:46 發表

吓?咁個秘書響邊做野?
流動辦公室,一出繷]個counter,有客攪緊時,坐係廁所等..... hahahaha 吹下水only

引用:
原帖由 jimsi 於 2009-2-17 10:49 發表

咁租埋隔離h2間房好啲
唔駛個sec咁慘向左走向右走
The sec may do some part time job when she has spare time.

引用:
原帖由 jimsi 於 2009-2-17 14:40 發表

自僱人士?
無所謂啦,總之肯做就得啦!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。