推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

no wait for one hour more

i went there yesterday, even booked by phone still wait for one more hour due to extended hours. Thank for Suki to arrange the new decoration  room M3 . 入房*仔已舗好床並面相迎    dup 落位置準  力度洽可適中 不用死力 而下下刀用指按 沒有用我最怕的批踭 好舒服 鬆也!! 第二part 用了長間在Y位 輕初慢燃 不徐不疾 時按穴位 時而3/4 套弄蟮頭 重間吾中塞幾下C眼  到不得了 溫完后 剛電話響起先 再按頭及眼 (非 C )   再橈手相送 笑容可掬 雖然論年紀及outlook 不及 !@( 及 !@   overall 她整休表現較夾自己  難怪成為日更紅牌  肯定成為魚與熊掌(在下而言)抉擇也

今曰又再encore *仔 dup 慢左d 重應重舒服 熟落左后重更   希望下個(9)月成績好d 或保持 下個目標....Rainbow

引用:
原帖由 stick 於 2007-9-4 02:20 發表
講真﹐聽你地講到我心癢癢﹐真係好想去試下。
但係我個人實在接受唔到毛巾烏糟呢個疑點﹐究竟係咪 recycle ?? 除左果位 JJ炎  o既兄弟外﹐咁多位去過o既兄弟對呢個場d毛巾又有咩意見呢 ??
hygene?? acceptable  lar。。。。。

agree agree agree

我通常日間去 所以同suki 及 debbie 熟d 尋日又做一打 第一part不消提 摸摸下我都訓著左 part 2 就........... 第一次做另外走廊的房 (沒留意房號) 較寬倘及少人來人往 外牆等貼新牆紙 所以較岩殘

貓兄對實發有何意見??

引用:
原帖由 fatface 於 2007-9-15 05:58 發表
fitman兄, 有些問題想PM問你, 希望唔好介意!
冇問題 歡迎 但老虎乸在家 遲些才答pm

可惜夜晚走吾倒出黎  緣慳5 6 7 面tim

經過整週搏殺 頸梗膊攰  要dup嘅梗吾揾一打  電 suki  mark定發仔 佢都有少許愕然 汉為我實系揾!@  *仔 電左個新look 型象改為較野性及in 但總覺舊頭好d A1房出面走廊重未裝修完 好大陣油味 但較偏僻及少人來人往 所以可以靜靜地訓陣
對發仔有信心 所以沉沉入睡 佢可能感冒未消 所以力度少許不足 但心机搭夠 不過下次会試第d冧巴 貪新鮮嘛..

相關搜索目錄: 裝修

咁就要試試啦 早知吾去燊田住啦 不過刀算吾錯 嘻嘻

下週call suki 安排下先  試試這夜班紅牌 做完一定出包膠 吾会淨仳cd rom:saujai:

引用:
原帖由 漫誘引力 於 2007-10-2 12:37 發表
因為睇到呢個論壇介紹, 最近就由旺角其他場轉到銀泉試下, 點知一試便上癮! 因而暫時都無意思去其他場了!
銀泉比我感覺係又地方大, 招呼好, 靚女多(指服務員同埋d技師)!
第一次去因為無心水number, 就由得佢地介 ...
通常我做呢3個as well, 8 首, 12 次, 78後選

引用:
原帖由 Kyoto 於 2007-10-2 16:48 發表
93轉左做日更

咁夜晚我咪又冇行
啱啱做完(# 幾好樣帶幾分憂幽鬱眼神 力水同準繩都重差d 始終做左冇耐  但幾好心机  把声線好听偏細声 2/1冇vas 若想旺鍾必須在dup方面進步或..........
若不太攰揾個靚女吹吹水的話 都系一個吾錯選擇
另 貓兄 請問*) 和*@ 有何意見? 返夜?

新人#面孔較^好 dup功兩個都有排磨

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-3 00:19 發表

You have seen them, done them, or you heard about them from the staff?  英姐   says 3 is smarter at learning the skills.
told by 靚靚

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-10-13 02:54 發表
the second left hand side
meltykiss 兄 尋晚你坐在我隔離嘆兩味晚飯??
我dup 完出嚟食完飯 趙平果時見貓兄一枝箭咁衝左入呢 後尾我地寒喧左一陣我至走  所以唔使比阿sir阻住

好少做夜更 尋日做!^ dup功就麻麻 唔系好夠力 but幾好心機冇吞pop dup到大汗夾細汗 聽把声以為系中女 outlook年輕多 rpp感覺一般 但轉身第二回合強好多 正如白貓兄話頭 佢嘅强項在 1/2 及 3/4 在y區及要塞地區都用左好多心机及時間先至
會否encore?? 一定会    ........
若各巴打着重part 2 她是一個幾好的推

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-13 04:52 發表

咁話我...
因為你好心急見........................................我

白貓兄 ss換更是否由收銀 locker 水池 水吧........所有都收工 因為尋晚見全都(除了你和老總) 陌生

攪錯左tim  sorry吾好意思

i c

引用:
原帖由 Kyoto 於 2007-10-20 01:30 發表

你地係銀泉開認親大會
之不過係......認戚小会

近排很忙 下週又可再出動了

樣就幾好 dup就麻麻 都可以mark 架  
下週5先至得間recall

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。