推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

HK_Paul兄, 休息室要到月尾才整好.
無錯, 我昨晚也發現,粥暫停供應.
其實座位茶机上有食物menu的, 飯餐menu則要另外取閱.

相關搜索目錄:

探翻好險剛由太子城轉回銀泉的12,返日更
小美人又係醒左好多, 不過始終係中細力
第二鐘粒被佢鉔优菬, 真好!

引用:
原帖由 alpacino 於 2007-6-13 19:35 發表
有無人知之前123去左邊?大概5個月前離開銀泉的,忘記抄牌,頂
五個月前就唔知

先排一個123就去了浪淘沙.

多謝晒白貓,呢種場我鐘意
等我去試試跟住上來報告下!

引用:
原帖由 oldcat 於 2007-6-21 01:45 發表
多謝晒白貓,呢種場我鐘意
等我去試試跟住上來報告下!
但得唔得到你所想要的enjoyment,
好視乎你好唔好彩, 同埋bg覺得你係米去開.

跟住輪到早更129, 貌似年輕張艾嘉, 眼大, 樣亦不錯,
做背腰pat好有心機, 鬆哂.
少左時間做腳, 補翻柔情髀筋推胸, 執手相送.

而家日更四美人: 12, 129, 8, 78, 加埋其它如: 18, 2仔,28.......(待試中)

夜更有一侍應之前原來出師技師做左三日唔慣轉做侍應,
佢體態不錯, 樣亦不錯, 講野亦酮X,可惜.

另外撞到由陽光轉過去的大c fu 26, 日更,用同一number,
夜更就聽到好多人點132, 我想亦可能是大c fu.

聽說M1及M3房裝修後有「新房」feel, 下次試下先.

而休息室則要到下周二、三整好, 便可搬回.

相關搜索目錄: 裝修

想問問白版主,唔知夜更有冇靚女師父心水推介給我呢?
經常一個人,是寂寞;偶而一個人,是享受。
正因為寂寞,才想偷,正因為享受,才偷食。

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2007-6-21 12:18 發表
想問問白版主,唔知夜更有冇靚女師父心水推介給我呢?
72試過,

93, 98, 9未試過.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-6-21 12:21 發表

72試過,

93係美人兒,眼仔大大,好吸引呀∼∼∼∼

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-6-21 12:21 發表

72試過,

收到,唔該哂,試到的話,回來報告∼∼∼

原帖由 白貓兒 於 2007-6-20 23:48 發表

唔該貓兄,我想他不是我遇到的123,因之後有個123,完全兩回事

五個月前就唔知

先排一個123就去了浪淘沙.

很多月前經常去,因女女質素不錯,亦找到適合的,請問現在夜班有MUT good choice? 後生及有3/4....等等為上。

引用:
原帖由 alpacino 於 2007-6-21 19:32 發表
很多月前經常去,因女女質素不錯,亦找到適合的,請問現在夜班有MUT good choice? 後生及有3/4....等等為上。
咁多月前適合你的bg是幾多號?
夜班囡上面我已講過.

原帖由 白貓兒 於 2007-6-21 21:21 發表

咁多月前適合你的bg是幾多號?
夜班囡上面我已講過.

米就係123蘿,頂,忘記抄牌,後悔莫及,此後逢牌必抄定先。前後有兩個123,後一個123只提供普通服務,前一個123..... 真的無得彈(個人而然)

Very detail report, thx!!!!!!

引用:
原帖由 JM168 於 2007-6-22 13:02 發表
Very detail report, thx!!!!!!
你在OPS, LCW 外另一選擇.

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2007-6-21 14:19 發表

你做過啦?
Any report pls?

坐言起行,終於落去一試這間老牌大場。
都好耐無去過這種巨型場了,爭d迷路(因休息室,沖涼間同locker唔歸一),新裝修浸池、乾、濕蒸房,一切都幾好咁喔!
沖完涼轉左幾個灣去到一個臨時休息室,十個座位倒啦,有幾個伯伯已經坐了係度。我諗呢度都係以呢個年紀的客人為主,因為我坐了九個字倒,見到一打客之中得兩個後生的包括我在內!
有個高瘦靚女帶我坐底後,一直都無再同我傾過一句解了,一直都同班伯伯熟客social
我見悶悶地,諗起白貓兄講過有個按腳師傅,所以就叫佢來按下腳,是楊州的那個喔。一路同佢傾下解,一路都無人彩我 。激氣

開工…遲d再講

相關搜索目錄: 裝修

我話楊州批腳c fu已在轉手後走左
那個現役按腳肥哥應幾好手勢.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-6-22 15:28 發表
我話楊州批腳c fu已在轉手後走左
那個現役按腳肥哥應幾好手勢.
NO.NO.NO. 那日是個揚州老師傅幫我按腳的。(佢話自已係揚州人,住北角tim)
手勢OK咁啦,可以再重力少少就最好啦!下次會話佢知。我之前無睇價錢,原來按腳要HK$128,我再俾了HK$60 tips佢。過兩日再去應該會認得我的

引用:
原帖由 oldcat 於 2007-6-22 15:40 發表

NO.NO.NO. 那日是個揚州老師傅幫我按腳的。
O.....我下次要seek out尼個楊州 c fu 先 o勒.

請繼續包交

繼續…
按完腳叫個黑衫阿姐拿號碼紙,得4個得閒,見有白貓介紹的赤壁,就做佢啦。赤壁手骨OK,全程叫佢踩,都算幾夠力。第二part推大脾筋推胸推雀…都不過不失:lo樣就唔係靚,身型一般,但態度唔錯!

埋單總共$820------雙鐘$386,$200代支,按腳$138,代支$60。俾八百免找再加locker$20

下次唔按腳的話都要六舊,um......比想像中貴了少少。 如果做我主場一星期兩次的話五舊就差唔多

謝謝包交

我第二次再M78都係叫佢踩.

鐘錢正價係396, 若嫌稍貴可在特價時段去, 316.
亦無壓力一定要代支200.

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2007-6-21 14:19 發表

聽你收到咁既料, 我一於調一調order of preference, 先去試下她.

她返8:30 pm, 果然靚女, 有高度. 長髮(不過要做下焗油之類了, 等頭髮較柔滑), 舉止斯文溫柔, 新出師手骨係嫩D, 不過把聲好聽, 亦說少少tum人話. 做髀筋時真係跟足師父話要拉筋出尼, 於是乎我便引導她較柔情果種手法. 叫埋佢推胸, 靚女被動/怕羞少少, 但叫佢佢會做. 大家好傾好講.但送我出去時連搭我膊都沒有, 師父教漏.
覺得佢有龍泉匯以前8仔(kiki)的影子.

相關搜索目錄: 焗油

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。