推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

剛去完回家 下午去到時沖涼房人頭湧湧 休息室更坐無虛設 好不容易先鑽啱到位坐  反而dup完出黎冇哂人 同双妹嘜吹左好耐 靚靚人如其名 越O越 而阿be望落消減左少少 吾知系咪我早两個鋪屎失言..........令佢食少左d   罪過罪過 聽Y姐講有兩個新黎學師後生同幾好樣 下月上旬可以出師 到時試試先    同Y姐打牙較咁多次 今日近距離認真d望 發覺佢.......皮膚相當之好 又白又冇瑕  保養得好好 同我d老餅併埋 望落似我細妹

今日我重口快快叫咁suki做阿靚

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-2-22 15:20 發表

你自己反省,叫親靚靚你只係指suki.

係,有trainees學緊.
自收3件

尋日再做飛佛%仔 真好心机 知我攰及眼瞓 集中做背 頸 平時健談的她 識趣地吾出声讓我休息 part 2 我セ都冇做 但今次卻最deep impressed   所以我通常都mark佢 都好少做第2個 貓兄 恕我最近冇乜其他塲及bg 包膠

你自己問佢啦 吾方便代答...

另 師兄可否改一改你個用户名   好赫人呵

今曰做轉返日更的九巴 車 身外形美輪美奐 屬於纖巧形 可能入厰維修 一段時間加上手傷末100%康復 力水強差人意 但可原諒 但DUP落有心 轉身前後都+分好手勢  推胸推肚 樣貌可說是SS中前列份子 難怪咁多夜更爸打捧塲 態度又佳 強力推介
DUP完沖完凉有一段小插曲 告之y姐亦好快咁處理  在此謝過
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2008-3-4 19:29
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2008-3-4 19:29

系呀!双妹嘜好相乳....sorry... 系做相語 其它waitress 都好friendly 和主动 因為我多次見到有d客坐着睡了 她 ..她們都会主动替客蓋上毛巾  另外替客換茶斟水  亦無需客人出声  就算locker Ben哥仔 水池光哥 水吧忠哥都好主动及nice 亦不会 r 代支
每次dup完出黎 Y姐都会垂詢bg表現 務求精益求精  尋日去到見吾到有洒凹好cute侍應amy  好似話病左  反而多左個個子不高的哥哥仔招呼  亦都好勤快
関於有d巴打問靚靚嘅問題 我都兜口 兜面問佢 佢亦好爽快帶笑咁答左 .............答案都吾使審嘞卦
据Y姐講 新靚bg應於本週6或日上牌
可惜今個月私務繁忙 應会較腳步疏 又少見賣飛佛tim

相關搜索目錄:
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2008-3-4 19:41
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2008-3-4 19:41

系呀 佢態度一流 講野陰声細氣 嗲到你暈

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-3-5 17:21 發表

字典?不敢當!

「從前做開8號......是職員轉小姐」
現在8仔不是她.對,我知道舊8仔,我在舊版也報告過她.

Anyway, 你的時間,
可試: 5, 8, 38, 12, 78, 88.
highly recommend #*

#*    身型 -
樣貌  good
part one powerful
part 2
嗲功

不是local

唔ok 千祈吾好揾佢 態度差 呢樣吾得 個樣又吾得 吾好呀總之吾好呀...

尋日怱怱忙忙左快轉 都系為左見舊相好一面   証實佢part 2 真真真....系吾得 未做過嗾c hing 吾好mark 佢呀 尤得佢坐泠板啦 等我捱吓義氣啃左佢   同y姐傾左陣 佢揾出上次問題出事緣因 從善如流 抵讚 同佢交流左一下 互相比較長短 祝ss生意更進一步  因要趕下場 急急而來 冲冲入房 快快離去

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-3-8 23:35 發表

你聽佢U?
貓兄 我認真 你地吾好mark佢呀!!!!!

知我莫若兄

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-3-8 23:39 發表
兩個最新出師,一個好似話學完唔返尼做,
另一個夜更新93, 好拘束,未放鬆放下心情.
都系遲d至試

C Hing 吾使去嘞 佢休周六及周日

試試#*啦

佢d咁差服務梗要知佢幾時放假啦 咁師兄今日做邊個呀 有冇包膠呀!! 九巴定生髮

相關搜索目錄: 生髮

同埋系人都驚你無問道嘛 改名啦師兄

引用:
原帖由 man98132003 於 2008-3-10 10:24 發表
今日下午2點半去...新裝修...唔錯...有2年無去過..........做..**..part1...非常落力......又好好king....佢話平時睇好多書.........同我king左好多野......包括....詩..詞..元曲...佛經...道經...蔡根 ...
款頭似!@ 但佢又冇5尺3咁高

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-3-10 21:40 發表

金毛.......好可能8仔.
8仔吾只5尺3 平時好少大圈耳環 反而我見過一打戴

我飛佛都戴大耳環 但收工先戴

今日去到吾見Y姐 好似話入左元朗姊妹鋪

場內一些環境問題師兄

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。