推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-17 00:50 發表

when it will change to "one country 2 systems " again?
我都想,
但朱老板應唔俾.

引用:
原帖由 土方歲三 於 2007-7-16 09:22 發表
weekend去左
先講hardware
水池好明顯睇得出係裝修過
都叫做好企理,起碼冇一種老儱P覺
但係休息室用左啡色,加上燈光稍弱,感覺上不太舒適兼且"老餅"(如有得罪莫怪)
骨房情況更嚴重,黑都 ...
若嫌12骨技麻麻
又想舒服鉔
可試下78.

另外, 8仔好紅, 亦靚女.

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-17 06:33 發表

若嫌12骨技麻麻
又想舒服鉔
可試下78.

另外, 8仔好紅, 亦靚女.
又未至於好不滿....只係覺得佢仲有進步空間姐....
anyway,thanks for your info!!

白貓大哥,

請問@@樣、年紀、身型如何?

>>

forget it ......

小弟 90% prefer  骨技,  VAS 只係 bonus. 加上除左眼鏡睇唔到, 靚女都無用 .....

所以 .....

引用:
原帖由 doratch 於 2007-7-17 15:33 發表
白貓大哥,

請問@@樣、年紀、身型如何?

>>

forget it ......

小弟 90% prefer  骨技,  VAS 只係 bonus. 加上除左眼鏡睇唔到, 靚女都無用 .....

所以 .....
關於佢年紀,我尋晚落去提起問到,
原來.........

夜晚落到去, 英姐蓮姐拿了他們剛買回來的小摺板^其中一個放在我身前腿上讓我試用, 即如鉦鵅B朗豪等亦有提供的那些放上食物摺板^, e...幾fit喎...夠闊, 放上食物外還可放雜誌報紙, 英姐仲話要送一個我自用(摺起很易), 我婉推了好多聲才了吧.......doratch兄.....你真係好兄弟...

相關搜索目錄: 雜誌 報紙

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-6-24 08:06 發表

聽你收到咁既料, 我一於調一調order of preference, 先去試下她.

她返8:30 pm, 果然靚女, 有高度. 長髮(不過要做下焗油之類了, 等頭髮較柔滑), 舉止斯文溫柔, 新出師手骨係嫩D, 不過把聲好聽, 亦說少少tum ...
今次做了同和93出師的98, 亦係返8:30pm,
由於我比較少這炳艉~落去, 所以要到今次才輪到做98 (其他一些夜更的7:30pm就返到).

98亦後生, 樣稍遜93, 面瘦如早更78, 身型slim.原來她未返工前去做瑜珈, 有興趣的兄弟可和她交流一下.
98一開背就給我很細心俾心機的感覺,中力,但位很準. 用自購的lavender香薰油(不是精油,故味不攻鼻), 很多時她直接持樽倒油滴在我身上(令我想起以前天泉88), 有種涼涼地的舒服感覺.
98健談, 和93一樣亦會說少許tum人話但不會刻意太多. 把聲有點似休息室侍應錢錢, 好聽.98
幾體貼, 請她這里那里大力點小力點佢能迎合.
到了做腳, 練髀筋雖然她只是間中掃到, 那一刻只算1/3, 但做我大腿時就我用細力, 她微曲手指撫過有r 的感覺, 很舒服(我有「反應」), 各位兄弟, 暗語係「請你做我腳時細力不要用拇指按而用其他四指按溫柔D」.
翻轉身, 亦是如此繼續做腳. 夠鐘, 仍留下來替我輕按膀胱, 她繼續保持坐在床尾,伸手穿過我兩邊褲管而入, 輕揉推按, 我再度有「反應」......如此這般新人少有, 和她同出師的93沒有, 難道是某些客教她?       我想起銀泉三年前當時新出師的68(即7仔)亦曉此絕招(當然她更厲害,會輕按會陰穴!), 今次98的輕按膀胱,亦可和以前龍泉匯101給我的手刀界膀胱比擬一下.
98送我出去時, 只送幾步, 美中不足.

相關搜索目錄: 香薰 焗油

新出師各新人中,試過哂了,dup骨心機我認為98最有, 不計日更的舊人, 夜更新人只講手骨98最夾我,轉手後差不多半年內出師的新人, 手骨學得最好的,除了60外,要算98了.她 雖然樣不及93正, 但我覺得dup得比93稍好, 二人原來都有唔少人mark. 你看我先前陸續介紹各舊新人, 每人都係只幾句或一小段,但這個98我寫較長就知.

今次睇清楚M1房, 原來有放到假小仙花,
我們不如請佢地添置香薰燈, 由侍應帶入房, 仲好.

相關搜索目錄: 香薰

好了, 我由五月尾開始,在銀泉開始探翻幾個舊囡, 試新相識, 試新出師等等的各較後生的技師:
日更: 8, 78, 93(已轉日更),18, 12, 88, 9,28,129 (已離開),5 ,38
夜: 60,72, 16, 32, 98, 80(已離開), 30,3,82,9, 6

終於悉數做過晒了

其中各項比較(囡囡L度由左至右), 成績表如下:

面孔較靚的: 129, 80,5, 8,12, 93, 98,38, 9,  88,16,30,72,3
dup手勢較夾我的: 98,78,60, 18,82
較slim的: 72, 98, 8, 78, ,5,9,30
體態較好的: 93, 72,5
較有gf feel的: 38,78, 12,72,16, 30, 80,6
最難忘的: 72, 38,12, 16,78, 98,80,6
傾計較爽的: 8, 98,88
較好聲的: 32, 98
較酮X體貼的: 38, 78, 98, 30, 80
較有妹妹feel的: 129,32, 3,9

備註:日更19是高妹舊女(中女),我今年未翻試,
66少肥但樣甜dup得好,兩者兄弟均有好評.

其實我唔係好明什麼是 1/2, 3/4, VAS,唔知有冇兄弟可以講解一下呢?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-18 01:49 發表
好了, 我由五月尾開始,在銀泉開始探翻幾個舊囡, 試新相識, 試新出師等等的各較後生的技師:
日更: 8, 78, 18, 12, 129 ; 夜: 60(少中),
72, 93, 16, 32, 98

終於悉敷做過晒了

其中各項比較(囡囡L度由 ...
又有排逐個試tim 邊有口甘多時間

引用:
原帖由 fitman 於 2007-7-18 14:09 發表

貓兄都寫哂D特質,咁你咪簡D精選合自己口味

試先,

面孔較靚的: 129, 93,8,12, 16,72,18
dup得較夾我的: 98,78,60, 18
較slim的: 72, 98, 8
體態較好的: 93, 72
較有gf feel的: 78, 12,72,16
最難忘的: 72, 12, 16,78, 98
傾計較爽的: 8, 98
較好聲的: 32, 98
較酮X體貼的: 78, 98
較有妹妹feel的: 129,32
我暫時較多翻mark的: 12, 78
短期內較有potential翻mark的: 98, 129

冇時間事小,冇水先至係大問題阿嗎 !!!!  

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

白貓大哥,

關於佢年紀,我尋晚落去提起問到,
原來.........

>> 所以 ........

doratch兄.....你真係好兄弟

>> 即係佢地知道係你 ?  

doratch大哥,吊西大哥,幾時再落去呀?

引用:
原帖由 fitman 於 2007-7-18 22:09 發表

我知道你所想, 你做過12, 我會精挑78, 8, 16你可試下.

原來桑拿加按腳(唔入房dup)係248, 另俾  c fu tips.
我覺得尼個package幾算抵, 因一般試正D既足浴店都無銀泉咁多野食同蒸房浸池.
另外, 銀泉附設的足浴店本身無蒸房浸池.
在銀泉男賓按腳,除了找那肥哥外, 可點女賓/足浴的女c fu過尼, 我見過有兩個幾靚.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-18 09:16 發表
今次睇清楚M1房, 原來有放到假小仙花,
我們不如請佢地添置香薰燈, 由侍應帶入房, 仲好.
如果一路dup一路有香薰燈點下
呢啲"另類vas"都幾有睇頭
仲可以同人講話係香薰按摩添呀!!

相關搜索目錄: 香薰 香薰按摩

引用:
原帖由 土方歲三 於 2007-7-19 03:02 發表

如果一路dup一路有香薰燈點下
呢啲"另類vas"都幾有睇頭
仲可以同人講話係香薰按摩添呀!!
依樣嘢要等貓兄同阿英姐傾傾先得。

相關搜索目錄: 香薰 香薰按摩

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-6 09:13 發表
試了新出師夜更16, 返8 pm, 應剛三十出頭但樣亦不錯, 眼大大,但瘦
手骨不能要求太高, 但願聽意見改善. 第二粒鐘有驚喜, 鉔.
翻mark16, 發覺比上次大有進步, 上次一傾計多就手勢亂左D, 聽過我意見後今次識得傾一兩句停一停專注dup再傾, 並酮X左, 包括眼神如早更78般,16把聲本來原本有d老牛但而家識得講慢d甜d, 可見她都可做到類似98咁駛翻師父教的工夫, 未加鐘已逗我Y區, 手勢有12咁甚至已達龍泉匯80或以前天泉88果種境地, 又一次驚喜 if you know what I mean.... 餘下時繼續鉔 最後牽我手相送.
今次讚16, 推!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-18 09:49 發表
日更: 8, 78, 18, 12, 129 ; 夜: 60(少中),
72, 93, 16, 32, 98

終於悉數做過晒了

其中各項比較(囡囡L度由 ...
話口未完, 剛又有兩個新出師: 夜更80, 82,
據說前者較sweet d  靚d.  

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-19 20:15 發表

翻mark16, 發覺比上次大有進步, 上次一傾計多就手勢亂左D, 聽過我意見後今次識得傾一兩句停一停專注dup再傾, 並酮X左, 包括眼神如早更78般,16把聲本來原本有d老牛但而家識得講慢d甜d, 可見她都可做到類似98咁 ...
哈哈 .................. 貓兄佢真係幸福有你這位名師指點,應該獲益良多。

咁多位大佬, 小弟剛剛開始愛上dup骨, 但係咩都唔係好知, 請問我唔係好明什麼是 1/2, 3/4, VAS,唔知有冇人可以講解一下呢? 識左玩得pro d

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-7-20 23:14 發表

哈哈 .................. 貓兄佢真係幸福有你這位名師指點,應該獲益良多。

不敢當, 但好開心:我講既野佢真係好受, 仲讚我添.

引用:
原帖由 sunriderjj 於 2007-7-20 23:45 發表
咁多位大佬, 小弟剛剛開始愛上dup骨, 但係咩都唔係好知, 請問我唔係好明什麼是 1/2, 3/4, VAS,唔知有冇人可以講解一下呢? 識左玩得pro d
1/2 按大髀時手擦過「袋」邊
3/4  撫弄「槍」到但未至升空.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。