推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #14733 Air Supply 的帖子

全中收錢 厲害
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

茂人

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-9-2 22:29 發表

無法, 無去覆診, 口部及手部間歇性失調又發作
治本要醫.............腦

皇馬離乜譜大勝的早上
各位早晨  

出恭後收工

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-3 20:46 發表

去邊到粗曲, 又唔預我

樂樂及各位晚安
粗 = 操
不過粗都我

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-9-3 15:09 發表
一個痴痴地的下午
莫非施主盼待佳人

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-3 12:51 發表

一年度既事, 唔好再追啦,

各位午安
呢隻馬出名臭 敬:bird:而遠之

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #14756 happycamel 的帖子

等半場先買個6倍和
加多注2:2 @27

回復 #14757 happycamel 的帖子

收買番尋晚拜神佬塊蕉皮
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #14759 HJ2127_ATR1 的帖子

金巴+各位早晨  

回復 #14760 happycamel 的帖子

引用:
可能你要攪一攪你個小晝家喎,睇得唔清楚
攪完 希望得啦

回復 #14761 happycamel 的帖子

唔掂 !

回復 #14768 靚豆仔 的帖子

收到  
今晚試
但唔明白個小喇吧小畫家點解忽然跩跩

回復 #14770 一塌糊涂 的帖子

有“奶奶”都自己飲啦

再試下先   

回復 #14772 happycamel 的帖子

始終唔係以前個樣  

早晨剛剛變左+ed
各位午安

回復 #14778 happycamel 的帖子

原來系統時鐘未夠12點  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-9-5 10:12 發表

唔大哥都係此中老手

列位官人早晨
一哥萬福金安 
你係老手 

回復 #14776 紅豆沙 的帖子

我遲去test board 到度試清楚  

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-5 08:09 發表
各位早晨~~~~~~~~~~~~~~
刷牙未 

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-5 17:15 發表

我周不時領教
為避嫌計 "周"字唔好用

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-9-5 13:28 發表

呢岸j家都知其b我最出名麉Y咸u手
明白 明白
你只係用手既

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。