推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
有錢收
引用:
好咯好咯!
兩粒金莎換粒花生
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-7 17:29 發表
wet完拿?              
波版無盤開
係呀!

係噃, 點解無盤嘅? 我都係特登番嚟落盤咋! 晏啲同老虎上大陸睇波~

可能筆突大人外遊啦~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-7 17:29 發表

十二點幾仲早晨? 唔係晚安咩?
保保思覺失調番發

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-7 17:32 發表

保保思覺失調番發
應該唔係番發, 印象中好似未試過好番~

今晚連場大戰 好唔得閒

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-7 17:35 發表

應該唔係番發, 印象中好似未試過好番~
甘都扮得幾叻 唔出聲睇唔出

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-7 17:36 發表
今晚連場大戰 好唔得閒
不過我唔可以同你賭臨場咯! 如果唔係就會錯失最後一日假期無得上去睇波~

基金投注咗喇! 希望開埋0:2波膽~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-7 09:39 發表

不過我唔可以同你賭臨場咯! 如果唔係就會錯失最後一日假期無得上去睇波~
你睇乜野波,要上去睇ga,睇超...級波?

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-4-7 17:51 發表

話明同老虎上去, 邊敢睇超級波? 想我做公公咩?!

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-4-7 17:51 發表

你又唔玩馬仔?

開盤喇~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-4-7 18:00 發表
開盤喇~
買晒lu

我起錨喇! 大家今晚贏多啲啦~

回復 #4289 Air Supply 的帖子

同老虎玩開心

開波啦
買車仔[-1]

43'  ----------- 0:0

50' Carvalho 1:0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 Air Supply 於 7-4-2007 17:32 發表

係呀!

係噃, 點解無盤嘅? 我都係特登番嚟落盤咋! 晏啲同老虎上大陸睇波~

可能筆突大人外遊啦~
去邊間,等我避一避先? 

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-7 20:48 發表
50' Carvalho 1:0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1:0 Game Over

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-4-7 21:24 發表

去邊間,等我避一避先? 
唔駛避媧 要搶分先

回復 #4296 happycamel 的帖子

可惜今晚我冇北上念頭。 

回復 #4297 HJ2127_ATR1 的帖子

無小念頭 莫非有大念頭

回復 #4298 happycamel 的帖子

都冇,今日訓左成日。   

德甲等緊拜仁入波。 

買左條 4x5 混合過關:

讓球:史特加,多蒙特,緬恩斯。
主客和:拜仁慕尼黑。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-4-7 21:50 發表
都冇,今日訓左成日。   

德甲等緊拜仁入波。 

買左條 4x5 混合過關:

讓球:史特加,多蒙特,緬恩斯。
主客和:拜仁慕尼黑。
咁落魔咒, 拜仁快D入波啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。