推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-1-6 16:25 發表

你又貼堂囉
我就冇份貼堂
但我呢場都有錢收
我四隻互串, 除左隻金碧滿湖失左縱
其他三隻都入圍
收晒三隻位置Q
你博友收四萬幾呀
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-1-6 16:23 發表

即時轉食返純薄荷萬了
弓起

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-6 16:28 發表

又搞掂~
再弓起

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-6 00:01 發表
當然要勇士啦
呢隻係我少有既火炭馬
一而再 再而三
幾時叫停好呢

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-1-6 16:31 發表

一於咁話
大煙+喇飛      

回復 #19818 Lighter 的帖子

老巫同李易達對飲   

得就肥囉   
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #19821 紅豆沙 的帖子

靚豆好  !!!!   

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-6 16:55 發表

而家跑到第幾場?
last 第二場

回復 #19826 紅豆沙 的帖子

係就好哇 睇住賽果黎買

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-6 17:10 發表
頭六場,竟然得第二場3號跑第二,其他五場都跑W
第二場3號跑第一 係俾人告甩

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-6 17:15 發表

買衫有著數
買晒衫無褲又唔得

shit!!!!!!!!!!!!!!!!
高智慧得第三

回復 #19834 Air Supply 的帖子

可能退役都無C+3跑啦
老櫬杜鵬志 留住黎同人鬥 均速馬走甩先等人追嘛

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-1-6 17:24 發表

重有條底富
G-string黎架

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-1-6 17:30 發表

男人穿唔知咩感覺呢??
好似雙搏手咁
有乜點 一"揪"二"能"囉

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-6 17:31 發表

完全違反馬性, 全盛時呢隻馬都係靠快放等人追, 可能今場根本係走光之作~

係捉到鹿唔識脫角 馬有班底 但太均速 全無爆發力

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-6 17:32 發表

尾場再無錢收儭嗢貍廿蚊一Pack瓥ㄥR唔起~
一世人兩兄弟 善待他吧 下次買Gucci啦

回復 #19848 Air Supply 的帖子

佢囂張 你快樂

你睇 3-11由頭帶到尾 係得1隻無極追到
如果高智慧係甘跑 無W有Q

回復 #19852 happycamel 的帖子

唉 假如人智慧高 我就多好多開心錢

回復 #19854 紅豆沙 的帖子

照下鏡先

引用:
原帖由 redhorse 於 2008-1-6 18:05 發表

洗袋離場,步速主宰一切,隨佢開,眼k
C+3預左架喇
下次贏番

回復 #19858 redhorse 的帖子

有彩姐                  
撞棍攪到瘀晒

引用:
原帖由 redhorse 於 2008-1-6 18:11 發表

尾場無極係我愛駒,無奈只剩下神砂,未能番身
下次記得打我條熱線 709394

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。