推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-4 03:42 PM 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 15000 才可瀏覽

誰能代替哥哥地位

去晒飛花
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

咩飛花?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-4 10:31 PM 發表
去晒飛花
唔多明

誰能代替哥哥地位

回復 Lighter 紅豆沙 的帖子

F-E-V-E-R !! 明冇

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-4 23:18 發表
呢度有殘花無飛花~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-4 11:18 PM 發表
嘻嘻,邊個發燒?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-4 11:21 PM 發表

呢度有殘花無飛花~
正花多一番

誰能代替哥哥地位

回復 #6156 Air Supply 的帖子

你又係邊度? 殘敗花柳街巷幾多號 講

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-4 23:23 發表

正花多一番
你終於識計番喇

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-4 23:23 發表

正花多一番
爛賭呀你~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-4 23:28 發表
你又係邊度? 殘敗花柳街巷幾多號 講
今日全日都喺屋企, 舌足一日仆~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-4 11:31 PM 發表

爛賭呀你~
我記緊ar ma,我驚休休隨時考我ar ma!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-4 23:34 發表

我記緊ar ma,我驚休休隨時考我ar ma!
係嘅係嘅, 都唔駛咁惡啫~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-4 23:33 發表

今日全日都鰜峊, 舌足一日仆~
講乜

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-4 23:41 發表

講乜
應該係足一日仆, 即係偷懶~

回復 #6166 Air Supply 的帖子

ic ic 真幸福

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-4 23:46 發表
ic ic 真幸福
實情係我今朝晏咗起身, 唔想扮晒大佬成日都遲大到, 咪索性"Sick leave"囉~

反正三年以嚟我都未請過病假~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-4 11:36 PM 發表

係嘅係嘅, 都唔駛咁惡啫~
無惡呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-4 11:43 PM 發表

應該係吞足一日仆, 即係偷懶~
咁正

誰能代替哥哥地位

早晨咁多位,起身食早餐未?

誰能代替哥哥地位

起左身,食左早餐, 但冇刷牙洗面既早上

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-5-5 09:22 AM 發表
起左身,食左早餐, 但冇刷牙洗面既早上
你未?我刷左牙兼洗埋面啦,但未食早餐呀!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-5 09:26 發表

你未?我刷左牙兼洗埋面啦,但未食早餐呀!
做下野先,晏D有時間再蛇上來 

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-5-5 09:27 AM 發表

做下野先,晏D有時間再蛇上來 
我都要換衫落街街食早餐啦

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。