推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #20243 HJ2127_ATR1 的帖子

同個人一樣 表現反覆
馬有時都係甘
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

大家晚上好

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-1-16 15:40 發表

就快收市的一天, 下跌1300點
你嫌低處未算低 想耷低

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-16 12:23 發表

隻手有爣虓P醫極都醫唔番, 早前好癢依家好痛~
呢病要物理治療 甩多牌

回復 #20254 紅豆沙 的帖子

到 !!!!!!!

玩十面埋伏牙

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-16 19:54 發表

通宵就會頭痛同腰骨痛~
心唔痛就得喇

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-16 20:07 發表

咁副牌鶱?
專心睇跑馬啦  

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-1-16 20:09 發表

張^都唔見左

今晚只見綠油油的草地
記番起大球場就好笑

我呢場要2-9 囉

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-1-16 20:16 發表

2 - 9號, 你買晒囉
差好小   -1+1  

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-1-16 20:15 發表
賽事特別分析

第一二場
騎師
杜韋巫
杜韋巫

兩場同係呢三個姓入三甲

但只係杜鵬志及杜利萊的分别
好詳細

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-1-16 20:30 發表

原來樂樂比貼士 係非 2 - 9
齋買1, 10

好在有evidence
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

法國笑話 唔識笑

相關搜索目錄: 笑話
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

博下粒翡翠先

保豆&各位早晨午安晚上好

回復 唔易做 紅豆沙 的帖子

甘既 我都打邊爐

回復 #20317 Lighter 的帖子

天寒地凍 最佳選擇

保氣巴豆午安

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-1-18 13:05 發表

早餐打邊爐既滋味又如何

都係嗦一下噴一下甘囉

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-1-18 14:22 發表
粒豆要趕住出席明天港台十大金曲,唔得閒。 
要日夜兼程先到 港台係邊處

回復 #20325 茶水站站長 的帖子

不過依家唔同地步 去拓荒

回復 #20334 紅豆沙 的帖子

本帖隱藏的內容需要積分高於 32000 才可瀏覽

回暖的早上
各位早晨   

氣巴保豆&各位午安

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。