推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-9 19:44 發表

即時燦爛岳敦寶藏過倉之後仲未交代, 換鄭雨滇應該可以幫助留放~
所以上次愛得威唔係贏慢步速
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-9 19:48 發表

所以上次愛得威唔係贏慢步速
我都覺得愛得威四班都一定留唔住~

今日似乎低班場合可能比較利放~

三四場都唔識搵頭馬, 齋玩博友算Q數~

回復 #6328 Air Supply 的帖子

呢場步速會快 扮下豪俠都好

又跑同廄位置Q   

http://forum.timway.com/f/thread-49399-1-39.html

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-9 20:14 發表
呢場步速會快 扮下豪俠都好
求其都話豪俠今季食飽咗~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-9 20:17 發表
又跑囍P廄位置Q   
博友過關~     

回復 #6331 Air Supply 的帖子

食藥就會有額姐

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-9 20:19 發表
食藥就會有額姐
咁又係~         

既然四五班賽事都係估估下, 不如繼續追捧前領馬~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-9 20:39 發表
既然四五班賽事都係估估下, 不如繼續追捧前領馬~
愛菊後上贏馬, 又一處女登場~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-9 20:47 發表

愛菊後上贏馬, 又一處女登場~
屎忽鬼愛菊

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-9 20:49 發表

屎忽鬼愛菊
我唔好嘅......所以唔係屎忽鬼~

愛得威配楊啟棠惟恐佢硬功不足, 育成明駒無論過關飛同孖寶飛都有硬拚跡象, 搏佢今次唔需要再次三三四四順利贏番一場頭馬~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-9 21:04 發表
愛得威配楊啟棠惟恐佢硬功不足, 育成明駒無論過關飛同孖寶飛都有硬拚跡象, 搏佢今次唔需要再次三三四四順利贏番一場頭馬~
愛得威負重入Q, 楊啟棠超水準之作~

中晒頭三名 唔係太好分

回復 #6340 Air Supply 的帖子

季中回落 復甦始終有甘多

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-9 21:20 發表
中晒頭三名 唔係太好分
無理由噃~ 兩大開飛熱門死晒火o格?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-9 21:23 發表
季中回落 復甦始終有甘多
我覺得佢肯越級負輕磅強配嘅話, 收鑼之前再取一場頭馬應該唔難~

回復 #6343 Air Supply 的帖子

我甘買法 圍埋QPQ都係得五倍回報

呢場你隻超級愛駒有馬房過關飛噃......會唔會又嚟?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-9 21:27 發表
我甘買法 圍埋QPQ都係得五倍回報
最緊要中~ 場場收五倍都無問題~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-9 21:29 發表
呢場你隻超級愛駒有馬房過關飛......會唔會又?
我都會跟番多少 馬就係唔夠人啦 但勝在輕磅又應可貼欄 最緊要係好分

本帖隱藏的內容需要積分高於 50000 才可瀏覽

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-9 21:38 發表

我都會跟番多少 馬就係唔夠人啦 但勝在輕磅又應可貼欄 最緊要係好分
收到! 就玩對碰Win~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。