推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

時事題 : xocat有多少題以貓為名
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

Haven of Hope  
What a good deed!
Haven of Peace
What a shame

多謝靚豆

回復 26267# 的帖子

易欣 - 下輩子不要做男人

就讓我習慣背棄著清晨,
就讓我等待來臨的黃昏,
相信只有手中的那根煙,
還能體會我顫抖的雙唇;
怕就怕在我的心急如焚,
怕就怕緣分盡了我還在奔,
愛火熄滅就別再有餘溫,
我不想在回憶堛漸穻s。
如果愛不滿分你就讓我傷神,
我想我是真的愛錯你的人,
只是付出了真卻換回傷的深,
我祈求下輩子不要做男人;
如果說愛你卻給你帶去傷痕,
我想我是一個不該愛的人,
只是女人的心猜不透的靈魂,
我祈求下輩子我不要做男人。
------
就讓我習慣背棄著清晨,
就讓我等待來臨的黃昏,
相信只有手中的那根煙,
還能體會我顫抖的雙唇;
怕就怕在我的心急如焚,
怕就怕緣分盡了我還在奔,
愛火熄滅就別再有餘溫,
我不想在回憶堛漸穻s。
我祈求下輩子不要做男人;
我祈求下輩子我不要做男人。
------
我祈求下 輩子我不要做男人;
我祈求下輩子 我不要做男人。
------
我祈求下輩子
下輩子我不要再做男人

唔做女人   
又唔做男人
甘..............

做超人      

又是酷暑天
大家早晨

午安呀

回復 26283# 的帖子

知到金巴係俾人集悟w隅鬙

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-7-28 13:48 發表
樂豆保巴......好狗不見~   
卦死人啦

家陣可以省卻一個程序 :

唔桑都 自然流失

回復 26282# 的帖子

你個頭像  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-7-28 16:24 發表

午安
午安靚豆
好彩你張貓紙 今日作文合格  

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-7-28 16:25 發表

係咪姓李架
佢視富貴如浮雲 :bird:  
我小個崩都唔得

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-7-28 16:26 發表

有咁既事, 我只知有加大熱狗, 成40度, 個司機都暈低

唔講我都唔知金巴甘大

睇新聞好多人中暑

夠鐘收工  
茅人   

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-7-28 16:56 發表

個個好有興趣研究金巴係俾人集悟w隅
關心朋友嘛

回復 26299# 的帖子

我依家要聽歌做功課
考listening 同 comprehension

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-7-28 17:01 發表

咁快收工,好羨慕
我都無工開

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-7-28 17:15 發表

我唔信
當然啦

雖然餐搵餐食餐餐清

只係身在曹營心在漢

回復 26305# 的帖子

呀! 比喻不倫不類

回復 26306# 的帖子

赤璧聯想後遺   
想問吳宇森有無回水安排

37度   

真的熱昏了

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-7-28 22:36 發表

可能亂z呢
爆係正常既

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-7-28 18:16 發表

好在我早有準備
冰凍紅豆沙

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。