推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

又食尾糊
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 28160# 的帖子

大W小P都夠loh

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-12-6 23:34 發表

但你個大W, 真係好大   
過得去啦

買一隻馬有限che   買幾隻就都會幾係ga

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-12-6 23:46 發表

甘夜仲唔

簡單得黎都唔簡單     
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-12-7 01:28 發表
我買Q無補WP~
點解唔餐

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-12-7 01:39 發表
笨實囉, 仲衰到連三寶都唔買~

買馬就是這樣的

回復 28176# 的帖子

我無T無四連環
得例餐Q/PQ
+呢條
+..............

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 28177# 的帖子

無得編輯

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-12-7 02:25 發表
可以要求大版主代辦~     
椽木求魚 又何必呢

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-12-7 02:28 發表
黑貓食饅魚怕唔怕哽屎?
收左錢就唔理貓死定魚僵

回復 28183# 的帖子

吐口水講過

要條魚放個屁俾隻貓嘆

差d手多 全晚白做

好彩

食完雲絲頓

回復 28187# 的帖子

早晨

佢係叫我戇妳豆
不過佢唔記得叫呆

祂我你他它晚上好

金巴留港振興經濟
引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-12-7 18:30 發表

補時先入。 
因為我買左嘛

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-12-7 18:29 發表

咁你真係走左雞 QQP 餐成萬蚊。
有點打劫完俾番的士錢感覺

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-12-7 18:38 發表

都唔係,北上回來。   不過消費都同香港差唔多。 

真係暈,紐卡素,先羸兩球,臨完場前都畀人追和。 
就係貪佢果1.7無左條3X1

回復 28195# 的帖子

上個星期去 間衰場兌85

叫人運隊毛澤東黎都唔益佢   

回復 28199# 的帖子

世外桃園評價如何

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2008-12-7 19:04 發表

冇去過,應該係中下場。 
我都無 朋友話好過去水立方 但我諗係價錢問題

相關搜索目錄:

回復 28203# 的帖子

唔該晒         

食飽lu

睇到d小姐 暖暖的

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。