推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

龍濤閣開大經驗

這類場毫算有此vas服務
也是bg個人的意願
並非每位客都願意提供
及要討論最多與自己老死知就算
或pm比d老死網友就算....
....免日後食自己...就切忌公開討論

除了怕警方做?~囡囡的感受~因有些服務不是公司的規定,就是囡囡個人的感情或意願,有feel就什么也可以!要与兄弟分享可以有好多方式…!

引用:
原帖由 kkemperor999 於 2008-4-1 15:10 發表
Today try 66 ( lulu ) Excellent 5'8 hight...very pretty leg.....
of course the face not very young. but not ugly...good OL look
Thx information and sharing.....
i will try later.

此場近期最旺鐘會是什麼bg呢??
我就試過bok此場一位囡囡5次都白果....
平均每次要等1-2位客才到你...唉.....

龍濤角~#!
很久沒出動,早前聽朋友推介
旺角龍濤角的#!服務不錯
便想試吓...誰不知真的很旺鐘
我試過預約多次仍未能遇上
是次很幸運終可預約..一見伊人
第一眼見到伊人沒太大特別的感受...

高度:5尺4寸
身材:中等(沒太大睇頭)
身型:不肥(有一雙美腿,皮膚滑溜)
當TEO才知是∼級手波

但當她正式開始按摩
e..有d料到wor...
幫我按肩及腰很舒肋...又按淋巴
不過,就真的很痛...
但按完都好舒適..
第2part 更爽
可teo及親奶咀
有反應, 會硬wor....
更過引是吹爆....hehe..不過要用套
就是欠了點實質感...扣5分啦..
整體不錯....反啅指數是85%

^^真的很旺
昨天13:00致電預約已說full booking
端午節都咁旺鐘
今天再去又說放假
結果試了&仔
手骨一般有待改善
part 2 可以啦

通常本地囡囡好少有bj服務提供.....
但如果摜陘k都可滿足視覺享受嘛...

引用:
原帖由 fighterplane 於 2008-6-17 14:50 發表
龍記火燭

http://tv.on.cc/img/videoplayer. ... 80617&firsttime ...
又要休息.........
火燒旺地.........

THX Sharing the local BG
Which shift???

又黑雨又黑乳.....
咁個場咪靜過......

引用:
原帖由 samcheung409 於 2008-6-23 06:40 發表
c-hing lung kee business as usual, bg were so busy during euro football cup, could try 73 & 99, both local young bg, and good figure gar. both part is very good.
73夜更
99中更

73返夜我不合時間.....無奈

當然不會天真至這地步!但在此場我雖未試lulu,此場的囡囡整體有譜,暫時此場令我印象深刻是28,70,31,38我仍會嘗試66的服務為何這麼熱爆!

引用:
原帖由 icq123 於 2008-6-30 19:23 發表
唔好再購得吟揚, 再講比人扲咗,大家無得玩 !!!!!!!!!!!!!!!!!
同意....
大家小心吧.....
日前都去過...沒太大特別..

@*年輕長腿有bj包車底服務
#!年輕的中女按摩技術不錯及一切用心做,及幾野吓......
#*同樣是年輕的中女服務用心及按摩技術也是不錯的選擇.....
較特別是 @* 的按法次序與一般的有分別.....

車底即是袋袋..........

盛傳^^很旺
試過多次真的要等多個booking至得, 真的很旺...
今時今日去按個骨仲好似睇街症等籌咁誇張
不死心
日前11:xx又試下打下
未返 , 要再confirm
仲有咁多師兄可以唔駛做晨咁早去排隊
真係骨場傳奇 ?
向部長交帶已打來留了^^
阿女入來 , 真係好高 , 對腳好靚
前 part 阿女按得唔錯 , 仲問我夠唔夠力
難得係阿女病了都返工仲未食過
阿女好用心幫推足全背 , 無偷懶
當^^在前面按時碰到佢對腳真係好長好舒服
正肉來臨 - ^^用佢肉手 R PAT PAT 同第三隻眼
經過一輪掃蕩 ,因病沒有除 BAR
借了半邊床位比佢一齊瞓
點知^^側身送一客 BODY , 嘩有無咁能筍
之前 D 手足唔係話你好保守咩 , 真的令我受寵若驚
之後^^叫我反身 , 再來一客正面 BODY , 因仍有bar及沒有除背心有些少阻擾
見成對波係面前, 緊係搓搓手 , 好波 , 唔算大但好搓
靜係搓係唔夠 ,當然要試下提子滋味 , 估唔到^^對我咁好 ,
知我好想食佢對奶奶 , 直情擺係我身邊 , 成對奶任食
當然唔係靜食咁簡單 , 雙手已經係^^ 裙底前後搜索
阿女無反抗 ,就由底衭邊慢慢向入 , 一摸好多髮菜
^^ 亦都好投入 , 全力抽送 , 又快又慢真係好 HIGH
^^越叫越大聲 , 看著佢閉目的樣子 , 真係好靚
以為佢係自己條女 , 佢真係好專業好投入
亦都好配合 , 佢向我打時 , 我亦將 ^^ 深深抱緊
很快 ,已忍不住向^^雙手發射 , 一千零一滴都射埋出利
很好 ,第一次都 咁投入 , 唔明 d 熟客話佢寸
埋單 538 , 送張優惠卷下次平 $40
^^ 算係陀地靚女 , 骨場少見 !!

No. #!
聲線很沉
高度:5尺5~6寸
身材:中等(沒太大睇頭)
身型:不肥
但當她正式開始按摩手骨不錯, 不太多說話, 因我也少說話
曾在美容公司學藝, 所以part 1 確不錯
第2part , RPP O.K. 幾舒服, BM 一般 LA, SKIN滑滑溜,
bj + hj = 最後升空出.

相關搜索目錄: 美容

No. @*
高度:5尺5~6寸
身材:中等(cup手)
身型:不肥
她按摩手骨不錯, 不太多說話
第2part , RPP 的手法與其他有少許分別 但整體O.K. 幾舒服,
BM 一般 LA, 有bj服務 SKIN滑滑溜,
可以除下捰妹妹...
最後升空出.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。