推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 14:01 發表
來吧!!!我什麼都應承.......
來吧!!!我什麼都聽命......
手...要聽我命令....
咀...要給我談情....

引用:
原帖由 kkwong7606 於 2007-2-16 13:59 發表

你  個 post 睇 到 “ 火” 都 黎 , 差 的 要 救 火

點 會 冇 火
不過…好似冇乜 feedback?定係 d Brothers 睇住黎射,攪到唔得閑回應?

想回應時,已經冇哂火?hahahah LOL

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 14:07 發表

但你別心急......痴情..
來吧!!!!!我是千般風情...
來吧我唔會真心聽令.....

引用:
原帖由 kkwong7606 於 2007-2-16 14:22 發表

我 唔 心 急 , 不 過 “ 性 ” 急
我好急,要去 washroom,便便

引用:
原帖由 kkwong7606 於 2007-2-16 14:27 發表

Oh..
Wow……

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 14:37 發表
我很醜...但我好溫柔...
岩我啊........

引用:
原帖由 kkwong7606 於 2007-2-16 15:27 發表

番 過 來 先 再 黎 人 肉 大 戰
應該係  淫慾   多 d 喎你。

人地係純正 Honeysurger,唔可以亂黎架。  

先問問人地意思先,好冇?

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 15:33 發表
我要從良.....我可以做返個俏秘書 la...
唔駛再做囡囡啦.....開心死我啦..
我請緊秘書喎,人家出乜野 terms 請妳?

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 15:41 發表

係我舊老板..呀..
我以前做過秘書ga...

萬歲.....
新的一年,新的景象!

恭喜!恭喜!

做秘書後唔好成日上網做私人野啦

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-16 15:50 發表

來吧!!!我什麼都應承.......
來吧!!!我什麼都聽命......
手...要聽我命令....
咀...要給我談情....
女人係要有litte bad男人先會愛,同覺得吸引既,,,,,
am i right????
vice-versa la

vice-versa 呢組字要識,做秘書好多時會見到架

引用:
原帖由 kkwong7606 於 2007-2-16 16:02 發表

快 的 教 下 人 喇

唔 係 人 地 點 做 你 “ 私 人” 秘 書
意思:反過來也是這樣

請佢唔到做我秘書啦,佢有舊老細照住呢。

Good morning, Miss.

我怕俾妳 d 蜜糖甜親我嘛~~  too sweet , 我唔惦架

幾時上工,做 secretary 呀?

唔好話我知係 4月1日喎,咁攪笑既笑話,我笑唔出

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 F/Ry 於 2007-3-1 11:54 發表

F/Ry兄,你有 金錢 683 ,可以 sponsor 下 Honeysugar 喎

引用:
原帖由 F/Ry 於 2007-3-1 12:01 發表

Coo兄,唔係好明??
人地去 旅行,咁你可以 sponsor 下嘛,睇見你係處 累積左 金錢,唔用就浪費

引用:
原帖由 利記 於 2007-3-2 11:51 發表

科豆
我重以為係 .................. 餵 金魚 食既 紅蟲

引用:
原帖由 利記 於 2007-3-2 12:02 發表

會唔會係釣金魚既攭O
Sorry,如果係  金魚 就冇得 "dill"! 但係有得 "liu"  liu天呀,唔係用手個隻

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-3-2 12:17 發表
COO兄

此言差矣
君不xocat臥虎藏龍
大量"化金為木"o既高人乎
Tailawyau 兄:你說得對!  不過,呢次既 challenge 就係 金魚已經變成美人魚,而且要上岸…,點攪都會好高難度。

引用:
原帖由 fuk 於 2007-3-2 12:30 發表

我就慘,D女見到我就化木為金.
fuk兄:唔通你改左形象,冇做酒肉和尚,佢地以為你唔再扑木魚,所以將自己變成金魚來遷就你喎~~

引用:
原帖由 fuk 於 2007-3-2 12:36 發表

我都想,可借我係一個正淫君子
D女見到我個狼相都怕左我
你個狼樣……  上面定下面個樣呀?  可能睇埋另外一個樣後,會有 180度改變架

引用:
原帖由 fuk 於 2007-3-2 12:43 發表

我冇咁勁,我下面只係一個小小fuk..
咁真係要叫 d 囡囡搵把黎量度一下 lu!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。