推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-22 04:16 PM 發表
睇你個名寫住  最拋不低的那是...
咁那是什麼呢?
最拋不低的那是...最傷我既前男友....

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2006-8-22 04:16 PM 發表
歡迎以後多多光臨....
版主你好,你真係來自朝陽區架?

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-22 04:17 PM 發表

最拋不低的那是...最傷我既前男友....
點傷你,可否談談

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-22 04:19 PM 發表

點傷你,可否談談
佢27歲係一個大男人到人有既人~

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-22 04:18 PM 發表

版主你好,你真係來自朝陽區架?
已經搭入第七個年頭了...
香港無望,所以我每天都在中國飄泊流浪

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-22 04:21 PM 發表

佢27歲係一個大男人到人有既人~
有冇打你?

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2006-8-22 04:21 PM 發表

已經搭入第七個年頭了...
北京夜生活一定多姿多彩

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-22 04:22 PM 發表

有冇打你?
返工啦~今晚傾啦~啜啜啜你地~~~~~~~~

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-22 04:27 PM 發表

返工啦~今晚傾啦~啜啜啜你地~~~~~~~~
嘩,唔使猜唔使劈唔使俾錢都有得..錫錫

damn good

引用:
原帖由 pilot 於 2006-8-22 04:29 PM 發表

嘩,唔使猜唔使劈唔使俾錢都有得..錫錫

damn good
嘩..係到做個fd姐~又唔係呃你地上黎搵我~傾下計咋ma~哈哈

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-22 04:33 PM 發表

嘩..係到做個fd姐~又唔係呃你地上黎搵我~傾下計咋ma~哈哈
講笑咋

有冇靚仔為妳沉過船

引用:
原帖由 L 於 2006-8-22 09:39 AM 發表
有冇靚仔為妳沉過船
我都好想知道

酒色財氣無所不好

靚妹, 我想搵你飲下野,你果到收幾錢架

放工啦~好撚辛苦呀

喂有冇仔溝緊妳呀

引用:
原帖由 L 於 2006-8-23 12:57 PM 發表
喂有冇仔溝緊妳呀

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 05:24 AM 發表

個個一見陀地靚妹就浦頭

包括我

你條仔點大男人法呀?係咪真係好大架?

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 01:24 PM 發表

罕有陀地靚妹, 有招呼有笑容猜得飲得又坐得, 唔咋型無彈檯, 香港少有~~ 奇景奇景!!

不過硬係覺得係九九扮出靚妹同我地吹水~~

靚妹, 邊間場返工開邊個mami搵到你呀, 等我地一班網友無事做上黎捧你場啦,

如果唔方便揚可以send p.m.喎,

最緊要係... 你班姊妹猜唔猜得先?

My new target!!

引用:
原帖由 samman149 於 2006-8-23 02:31 PM 發表

個個一見陀地靚妹就浦頭

包括我
我打算開個新網名, 叫溫馨陀地34E, 到時開條THREAD話係老尖返工, 可能重旺THREAD!!

My new target!!

引用:
我打算開個新網名, 叫溫馨陀地34E, 到時開條THREAD話係老尖返工, 可能重旺THREAD!!
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-23 07:04 AM 發表

罕有陀地靚妹, 有招呼有笑容猜得飲得又坐得, 唔咋型無彈檯, 香港少有~~ 奇景奇景!!

靚妹, 邊間場返工開邊個mami搵到你呀, 等我地一班網友無事做上黎捧你場啦 ...
作死呀你~~~~~~又關我事~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2006-8-23 07:49 AM 發表

作死呀你~~~~~~又關我事~~~~~
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-23 03:04 PM 發表

靚妹, 邊間場返工開邊個mami搵到你呀, 等我地一班網友無事做上黎捧你場啦 ...
X2

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。