推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
Originally posted by HJ2127_ATR1 at 4-20-2007 04:58 PM
我之前大鄉里,未試過同一時間見到咁多架【使命必達】飛機。

在香港最多都係見到一兩架咋。【使命必達】貨車就見得多。
我係呢度連 使命必達 貨車都好少見.................
為你達到更多 就多d....................

引用:
Originally posted by 初級會員 at 4-20-2007 05:28 PM

你帶頭先!
我無呀 大人................

引用:
Originally posted by HJ2127_ATR1 at 4-20-2007 05:39 PM

你果邊而家發展中,遲d周街都係啦。
講完你都收車lu.............

引用:
Originally posted by 初級會員 at 4-20-2007 05:52 PM

無錯, 我無做細路好耐喇...
但我係細路............
但你蝦細路................

引用:
Originally posted by 初級會員 at 4-20-2007 05:57 PM

我最中意大蝦細, 好易計!
點解你放左工仲唔閃..............

引用:
Originally posted by 初級會員 at 4-20-2007 05:59 PM
係呢, 點解你會問hug呢個問題?
無呀...........
睋蕊}之ma................

引用:
Originally posted by 初級會員 at 4-20-2007 05:59 PM

未走得, 輕鬆鴭Q, 準備再努力!
你唔係5 點放工咩...........

引用:
Originally posted by 初級會員 at 4-20-2007 06:03 PM

D o野未做晒, 俾你4點放工都唔會走啦...

同病相憐............

引用:
Originally posted by 初級會員 at 4-20-2007 06:04 PM

我都會攬翵k仔 / 人.
hmm...........
我以前都會.............
但而家................

引用:
Originally posted by 初級會員 at 4-20-2007 06:07 PM

但我而家閃得la................

引用:
Originally posted by 初級會員 at 4-20-2007 06:11 PM

, 有無節目呀?
有呀...........
明天繼續返工囉.....................

引用:
Originally posted by 初級會員 at 4-20-2007 07:59 PM

果然係好平常o既節目呀!
你都一樣o者..............
你聽日返幾點...............

引用:
Originally posted by 初級會員 at 4-20-2007 08:31 PM

聽日返下晝一點, 不過朝早出去賣旗.
好好節目...........

引用:
Originally posted by 初級會員 at 4-20-2007 08:45 PM

唔係呀, 我問吉吉咋, 我仲做緊o野, 初太返緊學...
乜你今晚做到咁夜架...............

引用:
Originally posted by 初級會員 at 4-20-2007 08:46 PM

你又o黎囉!
但我一早就要返工..................

引用:
Originally posted by 初級會員 at 4-20-2007 08:53 PM

係呀, 星期五係最忙, 要prepare星期六, 日o既聚會, 同埋我個partner放鱁, 要做埋佢o個份, 今日又有人遲交o野俾我...

不過我會努力o既!
咁你快快手做完閃人la................
食左野未呀..................

本帖隱藏的內容需要積分高於 140000 才可瀏覽

引用:
Originally posted by 初級會員 at 4-20-2007 09:01 PM

食髐痐眥, 多謝!
我都要食d 野先...........

Reply #14243 紅豆沙's post

唔該豆豆...................

起身拉 豆豆))))))))))))))))))))))))))
早晨.................

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 4-21-2007 08:57 AM

七點幾起左身啦早晨各位
咁早.....................
做運動呀.................

相關搜索目錄: 運動

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 4-21-2007 09:02 AM

訓唔返,我咪起身洗頭,下次可以考慮下去做運動都好喎
咁妳咪訓好少囉......

相關搜索目錄: 運動

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 4-21-2007 09:25 AM

多過琴日幾個字啦
都係多....
我就訓得少過琴晚.........

引用:
Originally posted by 一塌糊涂 at 4-21-2007 10:08 AM

同是天涯沦落人
引用:
Originally posted by HJ2127_ATR1 at 4-21-2007 10:16 AM
相逄何必曾相識  
你二人惺惺相惜.......
要擺返圍賀一賀先得..........

Reply #14261 HJ2127_ATR1's post

咁可唔可以唱多幾句.....
今日好靜............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。