推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

上海街上樓骨

由兄, 華豐Yuki搬去福樂已有一個月啦你竟然唔知
有D out out 地

4台好多師兄推荐深水步建和閣文文哦
由兄不妨又為民前鋒去試下!

唉, 愛田由兄, 好懷念你咁樣風格的報告, 充滿幽默, 佻皮, 跳脫, 久違了!
請繼續潛水, 潛深D, 係好D!

2C8, 好似冇出AD!

相關搜索目錄: 幽默

呵呵, 由兄, 我仲以為你潛到深水唔捨得蒲頭
點知你一個屈尾十去左旺角

推淋巴聽說就係咁的
上次香B Mandy叫我推淋巴
好彩冇試, 不過我係為欒Ч
佢推淋巴多收一百

嘿嘿, 由兄, 我又啱啱係大陸第一次在骨場搞咸嘢

有日行到好累, 見到有間骨場, 上去望都有男技師, 入房後入來個中女, 應該近三十, 樣算ok, 問我做邊個package
我話做68元個隻, 佢話不如做80元啦, 有推油, 又好.

我除衫褲, 留番條底褲, 諗住係正場嘛! 按背, ok啦, 算正骨, 按到下身, 間中都會碰到敏感部位, 但我都不以為意, 諗住係正常碰撞啫.
翻身, 按摩個胸, 手臂, 跟著除左我條under, 撫摸我條炮, 原來包埋出火!
我伸手入佢個bra摸胸, 無拒絕, 要佢除, 唔制, 話得咁多錢, 我就冇再要求.
hj手勢好純熟, 好快就畀佢ko左!
房內面仲有間沖涼房, 就係裡面自己沖乾淨出來畀錢, 前後半個鐘多d, 80元, 算係咁!

由兄, 立基樓2C1和華美Mimi, 邊個正D?
或者咁問, 你會再翻食邊位?

正100倍又後生, 最衰立基咁鬼遠!
無符, 遠都要去
下一站, 立基!

揭去第28頁有B嫂報告
真係唔知點解咁多寫手寫佢
效果反而使人好疑惑

我上兩個禮拜試下遠征深水步, 行到身水身汗
先去建和閣, 三個囡囡都掛稍候牌
再去立基, 愛田由兄推介的2C1做緊野, 其他唔敢入
再去福榮福華街, 都係爆棚
估唔到深水步都咁旺
再翻番建和閣, 終於入左建和文文Office
佢幾大隻下, 相貎普通過普通
好好骨就係, 不過得張大床, 雖然有個洞
始終u左D力
我諗深水地區都係唔係咁琝
都係留番愛田由兄一個人係度自由自在暢遊好D
我都係鍾意油尖旺多D

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-11-6 04:07 發表

謝謝Ericsaintmartin兄抬舉。
B嫂的骨只屬二線。而且是心機型不是技術型。

IM9917兄, 建和文文張photo好吸引。不知part1, part2如何?
身材如何?

最近食親, 都沒有好野。
大家有沒有什麼好介紹?
文文張相我思疑唔係本尊, 真身大兩三個size
好橫好大隻, 個樣真係好唔吸引.

Part 1係ok的, 有二班頂水準.
Part 2就乏善可陳, hj好耐都唔出.

建和樓上隻白虎我就好想試下.

引用:
原帖由 虫二 於 2009-11-7 17:02 發表

久久兄, 建和白虎睇相幾白淨, 未知真身如何, 快D去試, 等你報告 .
小虫對她起痰已久只是苦無機會落深水h:" /> 一試白虎骨
深水步咁遠, 真係冇乜心機再去.
虫兄去先如何?

引用:
原帖由 虫二 於 2009-11-19 14:00 發表

久久兄, 去開那邊又有時間我就梗係去啦
天氣回暖, 骨癮又起, 可能我興致高又會去潛深水.

記得在某網睇到的報告說, 隻白虎係天生白虎, 並非修飾過的白虎, 因此係極品
可惜我例不開大, 只能做壁上觀
對其手骨有d懷疑

引用:
原帖由 Lee+Dick 於 2009-11-20 06:21 發表

我個幾月前幫襯過。
自稱某骨場出身(有講名,但係我唔記得),無骨床,dup就一般。
dup就一般, 但其他呢?
Lee+Dick兄有冇同佢開大呢?
個樣和身材得唔得?

要主打ML的141 Dup, 畢竟有D強人所難.
分分鐘你為了示範點Dup, 要dup番佢轉頭
而且佢都冇心機學, ML時間短好多, 搵快錢易
之所以, 唔見有Dup + HJ or BM的Package
我通常卻步, even張相頭好吸引

erisaintmartin兄, 胡燕妮未到70, 62"啫"! 47年生人
佢係我年少時打飛x時的幻想對象之一.
如果有真係似佢的usb或141, 麻煩單聲!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。