推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

上海街上樓骨

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-11-4 10:06 發表

話說楚懷至為了十五個城而與秦定盟。而屈原早而四出打探, 知那十五個城池早已沒有好骨囡, 反而齊國有大燃把。感大王親秦而不聯齊實不智。楚地本蠻地也, 好骨不多, 但亦早晚不保。一時激奮, 投河了.... 。
屈兄啊屈兄, 你咁激做乜呢? 南來香港大把好骨囡任你揀啦, 連來自楚地的7H3都變成絕世好骨!

http://www.sex141.com/big5/viewi ... ype=-1&keyword=

由兄, 此APPLE係未你在第2頁提到個APPLE? 四網話佢好後生, 仲勁似黎姿!

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-7 06:57 發表

not worth a try
師兄梗去過, 成肚氣, 但都係寫出來等大家幫你分擔的怨氣.

22歲, 係好好的賣點.

淨do真係可以考慮 通常呢個年紀都仲有真水真反應.

另外jimsi兄, 華豐Suki試鬙?

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-11-8 03:01 發表

好似我上次在6K? 試過的越南妹wor~~
越南妹又變身做singapore妹?
OK lah! 都係東南亞妹!

南亞係指印度巴基斯坦孟加拉斯里蘭卡, 7H3點睇都唔似係個度人啦!

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-11-4 00:58 發表
愛田由師兄提起6D8

其實6D8經常有客在門外等
絕少見她反牌到"歡迎光臨"那邊等客
她絕對是華豐的其中一位最紅骨囡
但這堻漪々眳v兄提及她和出她report
有點不解
6D8相頭頗靚
但我見過她未化妝的樣子只屬普通 ...
話說上個禮拜四我在6DX食錯野之後出來再在六樓巡下, 見到6D8中門大開, 好熱情地叫門口兩三位師兄入來入來, 佢真係化妝化得唔錯, 可惜我當時銀精兩空, 無法入閘. 也很後悔為什麼沒有想起她呢? 點都不會比我剛食個道湖南菜咁差啊!

相關搜索目錄: 化妝

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-11-18 06:06 發表

6D8?? 即是Mandy?? 上次我叫你考慮清楚的那一個?
係佢, 你試過兩次話係好風騷個個.
我見過佢兩次, 一次在試YUKI前, 佢剛開工, 見到我叫我入去, 不過我已約了YUKI.
另一次就係上周四.
兩次的化妝術都好似唔同.
單以相頭而言, 雖不是我那杯茶, 但都啃得落.

相關搜索目錄: 化妝

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-11-18 13:04 發表

要用到啃未免太難為了自己吧!
哈哈, 用詞不當, 應該說"雖不是我那杯茶, 但都飲得杯落!"

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 SCK1969 於 2008-11-26 09:29 發表
個反眼報告,反眼係真的,樣靚係真的,細細粒都係真的,但冇RPP、RJJ,講野有9唔搭8,同唔足鐘:40分鐘。去前唸清楚。
點解咁耐先覆我? 好彩有師兄為民前鋒, 捨身引爆地雷, 慳番!

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-27 16:16 發表

i made the report long ago!
http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=200433&page=19&fromuid=358285#pid5580515
jimsi 兄, 用英文寫報告較易睇漏眼, 我建議用番中文寫反應會熱烈d.

愛田由兄, 禮基Bobo唔見左廣告, 唔知係咪埋街飲井水呢?

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-11-28 05:49 發表
wah~ 追番咁多, 原來係5J6
應該唔係主打dup骨, 主打扑扑扑, right?
扑佢佢就反眼, 唔扑佢佢就反面!

引用:
原帖由 SCK1969 於 2008-12-2 08:15 發表
老實講,反眼都幾騎呢!洗唔洗咁假!
我記得女作家林x妮的一篇文章講過女人到真係高潮時會反眼, 我諗條女話唔埋都睇過呢篇先出呢招!

我都試過搞到一條骨女反眼, 但一次咁多, 之後佢點都唔畀我搞啦!

由兄, 你冇乜野嗎? 小心保重!
有排唔見你報告, 梗係覺得有D欠缺.
斯人不出, 奈蒼生何!

其實有骨偒, 係唔係應該搵6H3醫下呢?

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-12-9 10:22 發表
IM99917兄台抬舉了。

最近再望望數字網。
華豐 6C1 , 5J5, 9I2泰式
發利304A, 301D
有d興趣想試, 先分享一下大家望望。
對華豐9I2個樣有D戒心, 其他兩位應該都唔錯, 只是5J5睇唔到個頭, 睇身材似乎香噴噴.
發利301D冇骨床, 會唔會係假骨?
304A杉菜在香B時都耐唔耐都會見到關於佢的報告, 似乎唔錯.
有師兄試過的請上來指點一二.

引用:
原帖由 kc816 於 2008-12-10 06:57 發表

師兄,我肯定6h3唔會提出左扭右扭,
因為佢講過佢唔贊成lock骨,
佢唔識肯定唔會亂攪,呢點我可以幾肯定...
慚愧啊慚愧, 我唔明乜野叫左扭右扭?
請指教!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-12-12 06:00 發表
http://sex141.com/big5/viewid.ph ... 1&stype=-1&keyword=
呢個女仔好型。

各位兄弟,
我終於忍不住了, 受傷都要出動....
如果我要去深水步or太子, 又或白加士or吳松。
有沒有什麼忠告or推介?

另外, 阿 ...
由兄北上深水步太子? 我跟!
常福大廈的小翠好似唔錯, 似可一試.
太子電話預約的淇淇, 體態撩人, 有師兄話都幾難約.
個金滿的報告唔少, 但多數被說是寫手, 唔知真假.

...身材一流, 天下間唯有華豐7H3及黎姿可比

呵呵,由兄,你看過7H3隉A你又幾時看過黎姿啊?
又:天下,呢度指的係骨友天下吧?

However,由兄已上,我又有乜理由唔照上?

有分教:由兄揮手我照跟,上樓下樓找骨真!

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-12-18 05:25 發表
我上網search過,正面的確有D似,但當然美上正好多!
美上正好多, 不過美上上唔到!

由兄, 跟你尾我又試左豆豆, 同你的評價有D唔同, 我給於高度評價, 你話對你無效的那些招數, 我卻很受用. 佢對眼真係殺死我!

你話要再專門寫PART 2, 我等緊ka...

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-1-9 05:41 發表

我已講明 "她的 hj 技術加埋我 feel",待我整理下三次的片段之餘,大家有無興趣估下係邊個囡呢?

小提示:小弟鍾情,四骨lace邊黑絲長腿....
好衰0既, 快D開估啦!

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-1-9 05:41 發表

我已講明 "她的 hj 技術加埋我 feel",待我整理下三次的片段之餘,大家有無興趣估下係邊個囡呢?

小提示:小弟鍾情,四骨lace邊黑絲長腿....
會不會又係華豐賢姐呢?

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-1-9 08:39 發表

華豐賢姐,小弟就唔止去過三次既.... 佢 hj 固然係好好,
但相比下,就未至於可以攪到要我有求饒的地步!
我又估, 華豐Ada推拿!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。