推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

上海街上樓骨

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-4-21 06:01 發表
原本睇相, 我幻想她是似林苑的。
當然, 大家都知道不是啦~ 可是, 都算靚女。
不過訓在床上仰望, 有d豬鼻, 所以扣了2分。
由81跌至79, 剛出了美女級別。

屁股中間落油, 的確是受小弟的指點。
可惜... 我當時 ...
愛田由兄, 乜你打分咁均真ga? 兩分都扣, 有d替Bobo唔抵!

唔知美女級別的下一級係乜野級別? 準美女?

至於侍浴, 我諗係bobo敬老, 又怕我老人家在浴室一個唔覺意跌襯重麻煩, 所以特別照顧我, 因為一開始佢就除衫要幫我沖涼, 我趕緊同佢講我唔做全套, 只做dup + bm,佢話唔緊要一於要幫我沖, 而且全程都貼到我實一實, 我諗佢真係怕我跌倒啊!

冇錯, 佢沖完涼著番套黑色衫幫我dup, 不過下面真空. 做完野後沖完涼佢又係只著bra唔錯底褲係度傾電話, 我覺得佢好似唔係咁鍾意打底.

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-4-22 14:34 發表
今日睇下d 舊報告。
發利有個叫豆豆的, 有好多fans.

小弟想問而家佢仲有冇做?
豆豆在天文臺道............. 发利嗰個叫铜銅!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-4-22 14:34 發表
今日睇下d 舊報告。
發利有個叫豆豆的, 有好多fans.

小弟想問而家佢仲有冇做?
豆豆應該在天文台道, 而發利嗰位應該指係銅銅.
豆豆仍有在天文台上班.

至於銅銅一直在發利提供按摩服務.
愛田由兄可在<< HK Sauna 香港桑拿浴室及上樓骨>> 及 <<一樓一>>兩邊的論壇看到一班兄弟有關銅銅的報告.

我又來report....
今日lunch出左高登砌番部腦.....
執料後個sales話砌機連裝window只需90mins.....
咁快手當然等....咁有個半鐘....你地話點用
我揀去禮基....我個1st target -->402 & 2nd target -->403
平時放工去多數都有客.....
今次兩點零果然順利進入402.....
順便提一提MayMay登兩個網....不過現在陸網已cut只留肆網....
點解要講...因為兩套相的造型完完全全不同...似兩個不同人....
陸網造型密實冇乜身材....
肆網造型較放大波豐滿....

ok抄抄C Hing個report格式先
囡囡:MayMay.....邊度人忘記問
相頭:5/10.....女人一件....一個招牌跌落街可以壓死幾件
身材:6/10.....屠slim類....長腿....算係B-cup卦
Part 1:9/10.....真係識dup架.....有踏背.....也有別樹一格的油背...
當然用腳做....舒服架及令你個背發慶tim....
點令到我個背慶...應該係腳掌較粗鞋有繭....磨擦到發熱....感覺幾正
致於RPP......只不過落油摸摸....一點high或欲仙欲死都沒有
Part 2:5/10 雖然佢唔係大波....但我依然選body.....
佢好坦白同我講佢d客全部都係做HJ....所以做body唔係好識....冇乜驚喜...但絕不欺場.
時間:足90mins
總結:正如MayMay同我講...想dup骨找佢....如想砌就401或403
HJ:280
BM:350
ML:not available

忘記講點解肆網套相會係大波豐滿....咪又係攝影師技術及wonder bar的功勞

要作個補充係MayMay年齡過左3...可能到中tim.....佢話自己在尖咀的齋場做左5,6年....
而自己出泥做左一兩年...官塘群星5樓未間做細房前做過一段時問....之後就禮基...

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-4-24 11:03 AM 發表

THANK YOU! Shadowbane
你的report好好睇!!!!!   好有風格!   
而且而家好少人出report, 唉!

MayMay 好似dup得好好wor!
下次試下, haha! 試得次按太多。
昨天.... 你下午1-2:00 ?
我 ...
係呀我都樓梯上樓梯落
查實係2樓搬野...不過唔知係入定出

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-4-24 03:03 發表

THANK YOU! Shadowbane
你的report好好睇!!!!!   好有風格!   
而且而家好少人出report, 唉!

MayMay 好似dup得好好wor!
下次試下, haha! 試得次按太多。
昨天.... 你下午1-2:00 ?
我 ...
由兄咁快又搵Bobo姐啊?

禮基我經常行樓梯ga, 直踩四樓五樓, 費事係度等, 部lift又好鬼慢, 咪當行山囉! 橫掂要dup骨, 咪叫Bobo等骨女dup多幾下係大腿小腿度囉!

回復 #4 冤魂不散 的帖子

睇相真係好正喎 睇相真係好正喎
ou

Is Bobo in SSP?

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-4-25 02:19 發表

Haha~ 你同我一樣愛上了Bobo姐~~
昨天有個奇遇, 你一定喜歡, 有時間再report!
有報告, 就快D出啦, 唔好吊癮!

我生性疏懶, 呢一兩年來都唔返啅, 因為實在太多女都未試, 但Bobo可能會係例外.

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-4-25 03:47 發表
Is Bobo in SSP?
C Hing, 講緊油麻地禮基的Bobo!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-4-26 05:08 發表
在小弟的手機, 有大概記下了5個在華豐的目標。她們都是我的優先對象, 在數字網上的相片中,
我對華豐Elaine的感覺最大, 但一直無緣一試, 門口的指示永遠都是"請稍候"。我那裡會浪費時間,
繼續到處打 ...
有你呢一篇, Mandy唔好話開係路邊房,就算開係地鋪都冇冇怕啦!

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-4-26 13:08 發表
在小弟的手機, 有大概記下了5個在華豐的目標。她們都是我的優先對象, 在數字...
Wow - how to find her?

相關搜索目錄: 手機

C Hing 好句"隨第一下炮聲, 有一道白光, 穿過她的髮際, 差點落我的面上"嘩! 厲害。

[quote]原帖由 愛田由 於 2008-4-28 08:44 發表

回IM99917:
這一個有沒有興趣? 不過手骨應該差過Bobo, 不過早前說的奇遇, 不是Mandy。有時間再出report。"請稍候"

由兄推荐, 必屬佳品! 你揮手, 我前進!

華豐只上過一次, 重要係兩年前, 都係時候再去探訪啦! 只是我的"久久搞一次"(99917)的招牌要畀自己打爛了!

Thanks! 支持!!!

愛田由兄
請問Mandy足唔足鐘?
最怕唔足鐘趕時間果隻

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。