推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

上海街上樓骨

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-4-30 03:39 發表

4, 5次
真係情繫小倩, 心向破廟

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-4-30 03:43 發表

大家report少, 就自然少聲音~~
上海街婆婆是這一條thread的第一個report!!
是小弟探秘之旅的開始。
上海婆婆係由兄的啟蒙女神

引用:
原帖由 brucelee 於 2009-4-19 16:32 發表
如果阿賢回復自然身肯定好好多。
如你所願, 賢妹已拆除僭建物, 回復自然身, 等佢放完假, Ching可以上去啦!

因為我上個禮拜上去過囉! 親手摸過, 一定確定並且肯定!

引用:
原帖由 虫二 於 2009-5-5 16:27 發表

久久兄果是阿賢粉絲
不算啦, 我只去過兩次咁多

引用:
原帖由 虫二 於 2009-5-7 01:27 發表

阿賢廣告依舊, 拆卸僭建騎樓後, 會否被不知情師兄說跟相片波有出入
Keep住自我真波, 讓別人說去吧!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-5-12 07:29 發表
水血來潮到太子一遊, 按下鐘仔。
荔枝角道、大南街、上海街....
的確增廣見聞, 發現臥虎藏龍, 大都一把年紀。

太子道西多少女, 可惜只插不DUP~
若有好介紹, 或有太子經驗, 請提出研究。
由兄淨係遊蕩按鐘仔, 冇入閘咩?
唔通太子的囡囡咁惡啃?

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-5-13 05:21 發表

如上一post所說, 比較多老人家。
青春的又多數dup骨免問。
曾在太子道西有個女郎令我心動。
不過又是免dup, 最後沒有入閘。
後悔回頭, 已經有客。
太子道西, 四網廣告有五件.

以相論相, 我估使由兄心動的係Eva.
不知中唔中?

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-5-15 02:48 發表
太子貴妃

開門第一眼, 戴頂帽感覺好有型。
她的辦公室是一間大宅, 有幾間房。
起初骨技一般, 先按按後推油。
後來, 把我的腿放在她腿上按, 感覺不錯。
按腳期間, 使出五陰爪, 抓pat pat。
爪勁凌厲, 帶剛性 ...
由兄做左太子, 寵幸貴妃!
相頭得2分, 我都有d戒心.
但睇佢波波,又有d吸引哦!

搵骨搵到如此骨
長使英雄淚滿襟!

哀悼...

有冇按7樓56c小天使門鐘?
睇相勁似阿嬌!

又: 佢隔鄰係B嫂, 夠唔夠膽試?

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-6-30 02:23 發表

小天使張相好衰wor~
不過如你說似嬌, 就要一看了。
她的骨技如何?

至於B嫂, 應是一個經典吧。
我會以上次找貴妃的心態, 見識一下。
對唔住, 我都係睇相覺得佢似阿嬌, 未試過真人.

愛田由兄, 建興大廟小倩(Amy)又出番來啦, 有冇再去搵?
橫掂而家國貨公司戒嚴, 去唔到搵四朵金花.

出入要登記ID, 仲唔係戒嚴?
搞到我要戒色!

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-7-10 01:16 發表
上得去找B嫂, 都預期兩件事, 一不後生, 二骨唔差。
樣貌不錯, 有的有模特兒格。有侍浴。
眼見B嫂, 好自然把她跟同類形的貴妃比較。
服務態度, 兩者相近, 都是賣風騷風韻。

骨技, B嫂不差, 不過只是美容級數, 有 ...
如此, 則之前網上的評語大都是沒有根據.
不過, B嫂也太都寫手式的評論, 惹人猜疑.

相關搜索目錄: 美容 模特兒

由兄呢篇報告都使我心郁郁!

由兄,
如果搵貴妃同B嫂起雙飛,
會唔會太油膩呢?

左擁B嫂, 右抱貴妃, 前面再坐個上海美美婆婆...
我有D替你擔心...
你頂得順冇?

下壓B嫂, 即面對B嫂, 即係話B嫂個樣三人之中算最佳!
背面婆婆, 後面貴妃, 唔明哦, 背面後面有乜分別?

小天使門鐘幾個月前已經按過, 樣幾好, 不像鮑魚.

不像鮑魚點解呀? 虫二兄.
佢似唔似阿嬌呢?
可惜我不做全套, 不然都應試小天使.

引用:
原帖由 虫二 於 2009-7-21 17:07 發表

久久兄, 鮑魚者正是阿嬌, 昔日香港臘腸陳肉照暴光, 連累伊人起朵"鮑魚嬌".
小天使容貌跟阿嬌不著邊際.
唔似鮑魚嬌, 咁就可以慳d啦!
搵B嫂仲好啦!

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-7-24 10:19 發表
本來想試 華豐36D 既, 點知去到門口, 卜佢個佳 而家要玩登記,
於是扮聽電話走人. 跟住過左隔離 "福樂" 7樓, 五間房竟然有四間要
"稍後", 乜咁旺場呀! 見 E室3房 冇客就 ...
開心X原來咁惡啃, 直情係苦果

福樂上有YUKI(12樓), 下有康妮(3樓)
點解師兄唔搵佢地啊?

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-7-25 02:17 發表

唉! 一心U住試華豐件女女,   點知........... 失失魂上福樂行, 見件開心果相頭OK 咪入閘囉! U唔到有咁多假野!

福樂 12/F yuki 有老友試過話係 32b真波 下 ...
始終我都好推荐搬往天文台的阿賢妹.
喜利的suki都唔錯, 樣好dup得. Fiona都好好骨, 樣稍差過suki.

B嫂竟然可以翻食, 使我更想一試.
我已閉關兩個幾月, 真係不知肉味久矣!
今次真係名副其實: 久久搞一次囉!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。